GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Reverse Roleplay | V2 AKTİF! www.reverse-rp.com

Başlatan Jarveus, 08 Mart 2020, 20:33:32

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 7 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

DracDonix

Alıntı yapılan: Flexman - 13 Mart 2020, 20:27:37
Ve açılmadı.

Sunucu açılışında bir takım sorunlar oldu. 21:00 aktif edileceği söylendi. Üzerime vazife değil ama olsun. :)

İmzanız forum kurallarına uymamaktadır. (daha küçük boyutta bir imza seçiniz.)

Goddeww

Arkadaşlar, tekrardan özür dileriz modda bi anda oluşan aksaklıklar bizi aceleye getirdi ve verilen süreye yetiştirememe endişesi yüzünden alel acele yapılan hatalar sıkıntı yarattı sunucu açılması için şu anda uğraşılıyor. Ayrıca kullandığımız "PAWN" sürümü geç compile ettiği için en çok bize sorun olan ve geç açılmasını sağlayan etken o oldu.

Lé Spîke

Alıntı yapılan: Goddew - 13 Mart 2020, 21:03:59
Arkadaşlar, tekrardan özür dileriz modda bi anda oluşan aksaklıklar bizi aceleye getirdi ve verilen süreye yetiştirememe endişesi yüzünden alel acele yapılan hatalar sıkıntı yarattı sunucu açılması için şu anda uğraşılıyor. Ayrıca kullandığımız "PAWN" sürümü geç compile ettiği için en çok bize sorun olan ve geç açılmasını sağlayan etken o oldu.

Daha hazır değilken böyle bir şey yaşayacağınızı tahmin ediyordum zaten. Acele etmenizin anlamı yok ki.

Jarveus

Sorunları çözdük. Elbette yenileri çıkabilir. Hızlı bir şekilde halledip yolumuza devam edeceğiz.

SUNUCU AKTIF

#Codec

Türkçe konsept tutulmaz gibime geliyor, gönlünüze göre olsun.

"Hayat zordu ama güzeldi"

gercekleracidir

Gördüğüm amatörce hataları umarım kısa sürede düzeltirsiniz. Kötü bir deneyimdi hevesinizi kırmayalım. Başarılar.

Kendi dünyamın tanrısıyım.

Lé Spîke

Açılışta bulundum. Parti mekanında yapılan rol güzeldi. Ancak onun haricinde olumlu bir şey söyleyemeyeceğim.

Adminlerin sorun çözmeye gitmesi (Aktif rolü bırakıp)

Helperların henüz oyundan haberi olmaması
(Adamlara sorum şu: "Aksesuarların rengini değiştirebiliyor muyuz?" birisi "[22:44:19] [Talep] (Level 2 Helper) Leader: /aksesuar komutu ile aksesuarınızı düzenleyebilirsiniz." diyor. Daha sonra "Ben rengini değiştirmeyi sormuştum." diye tekrar destek komutu kullanıyorum ancak başka birisi "[22:45:55] [Talep] (Level 2 Helper) utherz: Merhabalar, tab menüsündeki gibi ise, rozet ile oluyor. Onun içinde oluşumda olmanız lazımdır." diye yanıt atıyor.)

Sunucuya ilk giriş yaptığımızda herkes birbirini tanıyormuş gibi rol yapıyordu.
Normalde bunun olmaması gerekiyor ancak admin huzurunda yapıldığı için parti etkinliğinden dolayı göz ardı ediliyordur diye avuttum kendimi.

Admin mi yoksa normal oyuncu mu bilmiyorum lakin bir oyuncu (ismini özelden alırsınız çok ilginize kaçarsa) "Asena en sevdiğim isim", "Gel ICde sev olak" tarzında PM atmış, aktif rolü PM ile bölmüştür. (O anda değil lakin rol yaptığımız sırada aktif rolü bölmüştür. Chat LOG kayıtları duruyor.)

Yaklaşık 1 saat 5 dakika sunucuda bulundum. Sadece rol yaparken eğlendim. Hata veya eksik görmekten nefret ettiğim için ve bu tarz olaylarla karşılaştığım için çıktım. İleride düzelir mi bilmiyorum (kesinlikle helper kadrosunun destekleri düzgün okuması gerekiyor. Sorduğumuz soruya en yakın soruya cevap verir gibi değil de sorduğumuz sorunun direk kendisine karşılık vermeliler.) ancak eksikleri olduğunu zaten söylemiştim. Aceleye getireceğiz diye umarım batırmazsınız. Türk rolleri yapmayı seviyorum ve zaten aktif olan diğer sunucudan çıkınca (sıkılınca) burada oynamayı düşünüyordum. Kolay gelsin.

Wisdom

Alıntı yapılan: Spîke - 13 Mart 2020, 23:06:51
Açılışta bulundum. Parti mekanında yapılan rol güzeldi. Ancak onun haricinde olumlu bir şey söyleyemeyeceğim.

(Adamlara sorum şu: "Aksesuarların rengini değiştirebiliyor muyuz?" birisi "[22:44:19] [Talep] (Level 2 Helper) Leader: /aksesuar komutu ile aksesuarınızı düzenleyebilirsiniz." diyor. Daha sonra "Ben rengini değiştirmeyi sormuştum." diye tekrar destek komutu kullanıyorum ancak başka birisi "[22:45:55] [Talep] (Level 2 Helper) utherz: Merhabalar, tab menüsündeki gibi ise, rozet ile oluyor. Onun içinde oluşumda olmanız lazımdır." diye yanıt atıyor.)

Normalde bunun olmaması gerekiyor ancak admin huzurunda yapıldığı için parti etkinliğinden dolayı göz ardı ediliyordur diye avuttum kendimi.

Admin mi yoksa normal oyuncu mu bilmiyorum lakin bir oyuncu (ismini özelden alırsınız çok ilginize kaçarsa) "Asena en sevdiğim isim", "Gel ICde sev olak" tarzında PM atmış, aktif rolü PM ile bölmüştür. (O anda değil lakin rol yaptığımız sırada aktif rolü bölmüştür. Chat LOG kayıtları duruyor.)

Yaklaşık 1 saat 5 dakika sunucuda bulundum. Sadece rol yaparken eğlendim. Hata veya eksik görmekten nefret ettiğim için ve bu tarz olaylarla karşılaştığım için çıktım. İleride düzelir mi bilmiyorum (kesinlikle helper kadrosunun destekleri düzgün okuması gerekiyor. Sorduğumuz soruya en yakın soruya cevap verir gibi değil de sorduğumuz sorunun direk kendisine karşılık vermeliler.) ancak eksikleri olduğunu zaten söylemiştim. Aceleye getireceğiz diye umarım batırmazsınız. Türk rolleri yapmayı seviyorum ve zaten aktif olan diğer sunucudan çıkınca (sıkılınca) burada oynamayı düşünüyordum. Kolay gelsin.

Eleştirilerin için teşekkürler, hepsini okudum. Bir adım daha ileri gitmemizi sağlayacaksın.

Goddeww

Alıntı yapılan: Spîke - 13 Mart 2020, 23:06:51

Öncelikle teşekkürler, sizlerle birlikte helper kadromuzda sunucu modunu yeni görmüşlerdir haklısınız bilmediği soruyu cevaplamış olabilirler bunun hakkında gerekli bilgilendirmeleri yapacağım. Hatalar konusuna gelirsek elbette hatalar oluşabilir bu konu hakkında bilgiler aldık düzenlemelere başladık teşekkürler tekrardan.

ayazcik

Sunucuya girdim, fakat sunucuda galiba bir kaç hata var. Karakterimi oluşturduktan sonra spawn olamıyorum, oyuna tekrar çıkıp girince buglu bölgede spawnlanıyorum. Bu konseptin bir parçasımı yoksa bir hatamı ? İnsanların, köyden şehiremi inmesi gerek sunucuda?

Goddeww

Alıntı yapılan: Ayaz ama duyyu olan - 14 Mart 2020, 08:08:05
Sunucuya girdim, fakat sunucuda galiba bir kaç hata var. Karakterimi oluşturduktan sonra spawn olamıyorum, oyuna tekrar çıkıp girince buglu bölgede spawnlanıyorum. Bu konseptin bir parçasımı yoksa bir hatamı ? İnsanların, köyden şehiremi inmesi gerek sunucuda?

Evet böyle bir bug oluşmuş maalesef ki, gün içerisinde çözülmesi planlanıyor yeni kayıt olan oyuncuları adminler direkt olarak spawnlayacaktır. Yüksek ihtimal öğle sıralarında çözülmüş olur.

Xchatt

Sa-Mp 2014-2020

Goddeww

Alıntı yapılan: Xchatt - 14 Mart 2020, 09:30:14
Aceleye gelmiş sanırım.

Aslında acele değil, amacımız beta testti beta test sürümünde bize gelen tüm bug bildirimlerine geri dönüş sağlamaya çalışıyoruz. Bu hafta içerisinde beklenilerizi kırmayacak şekilde devam edeceğiz.

ripgrip

Bana kalırsa eksik cok ve sunucunun gelişmesi için tek platformda ilerlemeyin cok ciddi aciklar var ve yönetim kadrosu bana göre çok kaba geldi Açılış için 30 iyi rakam fakat sabit olarak 10 15 kisiyle sunucuyu sürdüremezsiniz.

AlpAkabey

Başarılar. Emek var Umarım tutar

Akabey