GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Zombieland Roleplay - Forum aktif!

Başlatan Vengeance, 13 Mart 2020, 18:03:53

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vengeance

Website - Discord - SA-MP Server

S.S.S

(1.1) En temel haliyle Zombieland Roleplay nedir?

Zombieland, kurgusal bir evrende geçen, apokaliptik dünyasının içerisinde hayatta kalma, yağma yapma, zombi ve benzeri kavramlar barındıran San Andreas Multiplayer tabanlı bir roleplay sunucusudur.

(1.2) Sunucunun rol düzeyi nedir?

Rol düzeyi heavy bazında tutulacak, politikalar ve ceza yaptırımları bu kavrama göre şekillenecektir.

(1.3) Sunucu haritası nedir?

Zombieland Roleplay'in haritası sunucu konseptine uyumlu bir şekilde zombi salgının patlak verdiği kaotik bir evreni betimlemektedir. Haritanın birçok bölgesinde sizleri bunkerlar, askeri bölgeler, konforlu yaşam alanları, saklanma noktaları ve easter eggler bekliyor olacaktır. Haritanın bu yapısıyla birlikte sizleri tam anlamıyla bu atmosferin içerisine sürükleyeceğiz. Daha önce gördüğünüz apokaliptik haritaları bir kenara bırakın, sizlere hayal edemeyeceğinizi sunacağız. Los Santos üzerinde yapılan bu harita çalışmalarının tamamı kaptanderya önderliğinde GTAModel katkılarıyla yapılmaktadır.

(1.4) Oyun modu size mi ait?

Oyun modumuz Vengeance ve Zoxy tarafından sıfırdan yazıldı.

(1.5) Discord sunucusunda sohbet kanalı olacak mı?

Verified rolüne sahip kişiler için chit-chat kanalı aktif edilmiştir.

(1.6) Size ulaşmalıyım, bunun yolları nedir?

Yönetim ekibi sizle bireysel kontak kurmayacak, teknik soru ve sorunlarınız için forumun kullanıma açılmasını beklemelisiniz.

(1.7) Tester ekibine dahil olabilir miyim?

Tester ekibi başvuruları ihtiyaç dahilinde belirsiz aralıklarla aktif ediliyor.

(1.8) Sunucu ne zaman açılacak?

Çalışmalarımızın sonuna yaklaştık, bu ay içerisinde açılış tarihini duyuracağız!

Showroom

Son düzenlenme: 05 Mayıs 2020, 23:17:47 Vengeance

twoground

Penocyclene

Başarılar bize uzun soluklu ve sağlam bir proje olacak

Nikotin bağımlısı ben gözlerinin kahvesinde bekliyorum.

yNkes

Olağan dışı bir proje ve süreç umarım işler yolunda gider ve roleplay çerçevesine farklı bir açıdan bakma deneyimini elde ederiz. Herkese yaptığı işte başarılar, iyi forumlar.

Wisdom

Böyle bir sunucuda rol yapmayı acayip istiyordum ve hala istiyorum, hatta bir sunucuda sunucu BETA sürümünde tıkılı kalsa bile 5 kişi ekip olarak rol yapıyorduk. İnanılmaz sardı, eğer yılmayacaksanız ve kodlama konusunda kendinize güveniyorsanız kesinlikle yapın derim. SA:MP aleminin böylesine kaotik konseptli bir sunucuya ihtiyacı var. Ayrıca oyuncularınızı da çok dikkatli seçmeniz gerekiyor. Her neyse, kesinlikle başarılar. Takipteyim.

DracDonix

Başarılar, güzel olacak.

İmzanız forum kurallarına uymamaktadır. (daha küçük boyutta bir imza seçiniz.)

S W E S T

Başarılar dilerim.

Vanity

Hypnotic

Mapler hoş görünüyor böyle birşey olması sevindirici SAMP camiası adına umarım bu tarz sevenler için güzel bir proje olur başarılar dilerim :)

Extazy

Başarılar ♥

Utherz

Başarılar.

Doğrular ve yanlışlar yoktur, sadece yorumlar vardır.

merchora

Farklı konseptler... Çalışmaları yakından takip edeceğim, ilgimi çekti. Geliştirici ekibi oyun modunun sıkıntısız olacağının güvencesi olabilir. Senaryo ve yönlendirmeler de hoşuma gitti, açılış öncesi güzel etkinlik. Projenin dilediğiniz şartlar altında ilerlemesi dileğiyle.

SAMP'ın azizliğine yenik düşen, deneyime ve gözleme açık, map ve pawno alanlarında acemi düzeyde, tatlış bir merchora.

SAWIKI

Lé Spîke

Zamanında 2Pac_ tarafından açılan bir tane vardı sanırım. Bu da güzel olur umarım. Vaktim oldukça oynarım.

Ska

_Code reis'de yapmıştı bu konseptten bayağı sarıyor, başarılar dilerim.