GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Revolution Role Play ~ www.rv-rp.com [Closed Beta]

Başlatan Gratex, 01 Mart 2020, 19:02:55

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

lacosapalm

Konuyla alakasız ve tartışma içerikli iletiler silinmiştir. Aksi takdirde yaptırımlar uygulanabilir. İyi forumlar dilerim. :polis:

- S O N

Gratex

Geliştirici Günlüğü

> Web site adresimiz belirlendi: www.rv-rp.com

> Oyun modu tamamlandı. AR-GE üzerine geliştiriliyor.

> Sunucu tanıtım konusu güncellendi.

Sevgiyle kalın! :)

Sawyer

İsim hakları Wither Adlı kullanıcıya ayitti sanırsam fazla uzatmıyıcam

İzin Alsaydınız keşke ben olsaydım izin alma gereksinimi duyardım.

-Kaynak : https://www.gtamulti.com/forum/kilitli-konular/sa-mp-revolution-turkiye-(geri-dondu!)-(gorevler-ceteler-soygunlar)/

Artık bu kardeşiniz RageMP de daha mutlu SA:MP ile ilgilenmiyor.

Goddeww

Başarılar dostum, fakat konundaki tasarımların bi hayli kötü, el atılması gerekiyor diye düşünüyorum.

Gratex

Alıntı yapılan: Sawyer - 07 Mart 2020, 05:37:40
İsim hakları Wither Adlı kullanıcıya ayitti sanırsam fazla uzatmıyıcam

İzin Alsaydınız keşke ben olsaydım izin alma gereksinimi duyardım.

-Kaynak : https://www.gtamulti.com/forum/kilitli-konular/sa-mp-revolution-turkiye-(geri-dondu!)-(gorevler-ceteler-soygunlar)/

Merhabalar dostum, 2009'da kendi açmış olduğum bir sunucu LtFcN kullanıcı adımı kullanırken, Bu sunucu benden izin almış mı? Marka değeri taşıyan bir kurum kuruluşlar değiliz biz. Fikir olarak aynı isim aklımıza gelmiş olması bu izin almamız gerektiğini göstermez. Böyle bir sunucunun varlığından bile haberim yok. Önemsiz detaylara fazla takılmayın. Yorumunuz için teşekkürler.

Alıntı yapılan: Goddew - 07 Mart 2020, 09:39:10
Başarılar dostum, fakat konundaki tasarımların bi hayli kötü, el atılması gerekiyor diye düşünüyorum.

Ekibimizde maalesef grafiker yok, sırf grafiker diye ekibe tanımadığımız ve rolü iyi olmayan kişileri almak istemiyoruz. Yorumunuz için teşekkürler.

Hypnotic

Parasızlıktan para kazanıp daha sonra tekrardan kapatılacak, etrafa saldırılar düzenleyip kendine user çekmeye çalışacak bir sunucu sunucu sahibi bir zamanlar ooc arkadaşım olduğu için bütün planları biliyorum :) Düzeltmeye çalıştık elimizden geldiği kadar ama ne desek fayda etmez.. Asil azmaz bal kokmaz, kokarsa yağ kokar onunda aslı ayrandır sözü aklımıza gelir.
İsteyen kişilere görüntüler atılacaktır.. fazla konusmaya gerek yok
Son düzenlenme: 08 Mart 2020, 05:23:18 Hypnotic

Gratex

Alıntı yapılan: Hypnotic - 07 Mart 2020, 17:03:04
Parasızlıktan para kazanıp daha sonra tekrardan kapatılacak, etrafa saldırılar düzenleyip kendine user çekmeye çalışacak bir sunucu sunucu sahibi bir zamanlar ooc arkadaşım olduğu için bütün planları biliyorum :) Düzeltmeye çalıştık elimizden geldiği kadar ama ne desek fayda etmez.. Akıl azmaz bal kokmaz, kokarsa yağ kokar onunda aslı ayrandır sözü aklımıza gelir.

Pazartesi sabah ilk işim yasal yollardan görüşmek olacak attığın mesajlar çok güzel teşekkür ederim sinirli çocuk :)

Ranthiel

Hiç uğraşmayın aga dava felan yazıları gördüm, Saldırı geldiğinde açılcakmış sanırsam. :D kahkaha tufanı canım cicim o zaman Wonderlanda saldırı geldiğinde dava açsaydınız. Boş tatava yapıyorsunuz, burda kimin ne olduğu biliniyor. Açsanda tutmaz, tutturmazlar...

Grand Theft Auto 5 - Fivem
Sanandreas Roleplay - www.sanandreasrpg.com
Founder

Gratex

Proje 1 hafta içerisinde açılacaktır, oyun moduna el konulduğu falan yok. Web sitede aynı şekilde. Saygılarımla.

caparol

Alıntı yapılan: Gratex - 07 Mart 2020, 20:53:27
Proje 1 hafta içerisinde açılacaktır, oyun moduna el konulduğu falan yok. Web sitede aynı şekilde. Saygılarımla.

Xchatt

Alıntı yapılan: Hypnotic - 07 Mart 2020, 17:19:05
Alıntı yapılan: Gratex - 07 Mart 2020, 17:14:19
Parasızlıktan para kazanıp daha sonra tekrardan kapatılacak, etrafa saldırılar düzenleyip kendine user çekmeye çalışacak bir sunucu sunucu sahibi bir zamanlar ooc arkadaşım olduğu için bütün planları biliyorum :) Düzeltmeye çalıştık elimizden geldiği kadar ama ne desek fayda etmez.. Akıl azmaz bal kokmaz, kokarsa yağ kokar onunda aslı ayrandır sözü aklımıza gelir.

Pazartesi sabah ilk işim yasal yollardan görüşmek olacak attığın mesajlar çok güzel teşekkür ederim sinirli çocuk :)
Sen mi yasal yollardan ? Askerliğimi bitirecektin ya askeriyenin önüne korkudan gelemediğin zamanları bilirim ben senin :D Bu arada yasal yol derken hangi Kanun onu da söylesene :)

Böyle bir mesaj için nası bir yasal yol izleyeceksiniz merak ettim doğrusu 😁

Sa-Mp 2014-2020

Frooz

Alıntı yapılan: caparol - 07 Mart 2020, 20:58:19
Alıntı yapılan: Gratex - 07 Mart 2020, 20:53:27

Bu süre esnektir demiş. Demek ki planlarını değiştirdiler? Hem olabilir demiş gerçekten Türkçe'yi kullanmayı bilmiyorsunuz. Niye çamur atıyorsun atılınca?
Son düzenlenme: 07 Mart 2020, 21:37:18 Frooz

Frooz

Alıntı yapılan: Hypnotic - 07 Mart 2020, 17:19:05
Alıntı yapılan: Gratex - 07 Mart 2020, 17:14:19

Sen mi yasal yollardan ? Askerliğimi bitirecektin ya askeriyenin önüne korkudan gelemediğin zamanları bilirim ben senin :D Bu arada yasal yol derken hangi Kanun onu da söylesene :)

(TCK m.106/2 ) (TCK m.125/2 ) bakınız.
Son düzenlenme: 08 Mart 2020, 01:07:18 Frooz

Spetsnaz!

Lütfi abi kral adamdır, geçen sefer admin kadrosuyla sunucu sahibi yüzünden batan sunucundan sonra umarım ders almışsındır abi. Kadronu adam gibi dizersen tutar kendi kitlen var.

caparol