GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Amentes RoleplayV2 (www.amentes-rp.com) Prison + Roleplay Hayatı I

Başlatan Hypnotic, 07 Mart 2020, 18:04:26

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Hypnotic

Sosyal Ağlar

Discord: https://discord.gg/yWFeSru  Site: amentes-rp.com
        Social: xxx

Oyun Modu

Öncelikle lafı fazla uzatmadan kısa bir bilgi verecek olursak; Oyun modumuz tamamiyle Amentes Roleplay yazılım ekibi tarafından 0'dan kodlanmaktadır. Temel aklımızda ki sistemler ve temel gereksinimlerini tamamlamamızın ardından siz oyuncularımızın istekleri önceliğimiz olacaktır ve sizlere şunu belirtmek isteriz ki henüz daha yapılmamış olanları yapmaya geleceğimizi bilmenizi isteriz!

Ekip
Founder

Atakan (Hypnotic)
Developer Team

Refik (Pentagon)
Alimşah (Cataliyst)
Kaan (SGT.K3D1)

Vizyonumuz
2016-2017 yıllarında açılan Amentes roleplayin revizyon edilmiş hali olarak düşünülebilir. İşinde bilgili kişiler ve oyun modumuz ile geçmişte yaptığımız hatalardan ders çıkararak oyunculara kaliteli rol ortamını sağlamak için buradayız. Ekip olarak harita üzerinde yapmış olduğumuz harita çalışmaları ile de rol ortamı çeşitliliğini arttırarak insanları belirli rol yapılan bölgelere sıkıştırmayacağız.

Neden Amentes?

Neden bizi seçmelisiniz ? İşinin ehli olan profesyonel bir ekip ile çalışılmaktadır. Yazılım ekibinden tutunda mapper ekibine kadar kendi işlerinde geçmişte oldukça iyi işler başarmış kişiler yönetim ekibimimizin temelini oluşturmaktadır. Rol zevkinizin bozulmayacağı, haksızlığa uğramayacağınız, Rol çeşitliliği sunulacak ve  en önemlisi sizler bizim yanımızda olduğunuz sürece hiçbir olumsuzluğa karşın kapanmayacaktır.

Prison + Roleplay
Evet, evet yanlış anlamadınız siz değerli oyuncularımız için belki geçmişte olmuş belki henüz TR'de görülmemiş bir konsept ile karşınıza çıkacağız. Prison RP sevenleri de bizden mahrum bırakmamak adına sunucumuzda isterseniz Prison RP'de yapabileceksiniz. Kendi tarafımızdan tasarlanmış olan "Fox River" hapishanesinde isterseniz bütün karakter süreniz boyunca sadece hapishanede isterseniz de karakter başvurunuzda belirttiğiniz süreç boyunca hapishane rollerinde bulunabileceksiniz. Burada meslek dahi yapabileceksiniz. Burada yalnız kalacak mıyım düşüncesinde ki arkadaşlarımıza da şöyle bir ek bilgi sunalım. Sunucumuzda IC jail yiyecek olan oyuncularımız da cezasını aldığı anda komut ile IC jaile atılmayacak düzenlenen toplu mahkeme rolleri ile örnek olarak 1 hafta boyunca işlenen tüm IC suçlar bir mahkeme tarafından toplu bir şekilde ceza belirlenecek ve akabinde bir otobüse suçlular doldurulup Fox River hapishanesine nakledilecektir. Bu yüzden Fox River'da da uzun soluklu roller siz değerli oyuncularımızı beklemekte olacak.

Sistemler ve Sunucu Tanıtım videosu

Trailer videomuz

Çiftçilik Sistemi

Parmak İzi Sistemi

Telefon ve Swarm Sistemi

Envanter Sistemi

Drone Sistemi

Silah Mermi Sistemi

Son düzenlenme: 28 Mayıs 2020, 19:35:28 Hypnotic Sebep: Konu ön eki eklendi.

caparol

Soulea

Snake

Vanity

Gaviria

Hypnotic

Güzel yorumlarınız için teşekkürler.

RaideNN

sanandreasrpg.com v2 #çokyakında

Rio.

Hypnotic

Forum sitemiz en geç 1 hafta içerisinde aktif olacaktır domain ve host alınmıştır..-Süre esneklik gösterebilir anlayışınız için teşekkür ederiz.

Ska

Samimi geldi bana, başarılar dilerim.

Gaviria

Hypnotic

Alıntı yapılan: Ska - 08 Mart 2020, 08:49:21
Samimi geldi bana, başarılar dilerim.
Değerli yorumunuz için teşekkürler.

Vecy

Başarılar inşallah her şey istediğiniz gibi olur bir sorum olacaktı sunucuda Gaviria'nın görevi nedir? Discord'da baktımda 3 RD Scripter tagı almış.

Hypnotic

Alıntı yapılan: Mone - 08 Mart 2020, 17:14:00
Başarılar inşallah her şey istediğiniz gibi olur bir sorum olacaktı sunucuda Gaviria'nın görevi nedir? Discord'da baktımda 3 RD Scripter tagı almış.
Güzel dilekleriniz için çok teşekkürler, bu gibi soruların  dc'den bana yazarsanız sevinirim.