GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

San Andreas Global Offensive

Başlatan Lé Spîke, 28 Ekim 2017, 18:16:47

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Kullanır mısın? Güzel mi?

Evet tabii ki.
Yok kalsın.
Güzele benziyor.
Sevmedim. Bence yapamayacaksın.

Wither

Güzel fikirler. Tamamlarsın inşallah.
Bu arada uzun zamandır uğramıyorsun, boş vaktinde sunucuya beklerim DeliOqlan.  :helal:

Lé Spîke

Alıntı yapılan: Wither - 29 Ekim 2017, 14:49:06

Güzel fikirler. Tamamlarsın inşallah.
Bu arada uzun zamandır uğramıyorsun, boş vaktinde sunucuya beklerim DeliOqlan.  :helal:

Teşekkürler. İnşallah zaman bulunca girebilirim.

Lé Spîke

Arkadaşlar malum SA:MP 0.3.8 RC sürümü beta olarak yayınlandı. Sürümün özellikleri hoşuma gitti. Bende ona göre düzenlemek istedim. Yeni sürüme bağlı olarak çıkacaktır. İyi Forumlar. Konu Düzenlenmiştir.

zenova

alicaliskan

Harika bir fikir yeni sürümün sana dahada ilham verebileceğini düşünüyorum.Örneğin t ve ct skinlerini ekleyebilirsin.  :helal:

Backup

Oyunu First Person yapsan daha iyi olur. Ek olaraktan da haritaları yeni 0.3.8 ile CS:GO daki gibi yapabilirsin ama Kalcor baba telif durumunda sunucunu blokluyor  :kahkaha: :kahkaha: :kahkaha:

Lé Spîke

Alıntı yapılan: zenova - 09 Kasım 2017, 22:18:45

başarılar dilerim

Eyvallah Teşekkürler.

Alıntı yapılan: _Backup - 10 Kasım 2017, 12:19:07

Oyunu First Person yapsan daha iyi olur. Ek olaraktan da haritaları yeni 0.3.8 ile CS:GO daki gibi yapabilirsin ama Kalcor baba telif durumunda sunucunu blokluyor  :kahkaha: :kahkaha: :kahkaha:

Yapmayı düşünüyorum aslında ikisinide ama neden blokluyor anlamadım. Sürümü çıkartan o değilmi :kahkaha:

Alıntı yapılan: Ali- - 10 Kasım 2017, 12:13:53

Harika bir fikir yeni sürümün sana dahada ilham verebileceğini düşünüyorum.Örneğin t ve ct skinlerini ekleyebilirsin.  :helal:

T CT hepsini ayarlıyacağım. Texture ayarlarını yapıp mapleri de tam yapacağım. Eyvallah.

Lé Spîke

Seslendirme çalışmaları başladı. Anket eklendi. (Denemek için oy attım)

Lé Spîke

Sesine güvenen arkadaşlar Skype adresimden ulaşabilir. Seslendirme çalışmaları devam ediyor.

Lé Spîke

Seslendirme çalışmaları bu sürüm için iptal edilmiştir.

Kripteks

İlgimi çekti, bir bakayım dedim. Umarım kararlı bir şekilde ilerleyip tamamlarsın -ki seni yakından tanımasam da inanıyorum.Hadi bakalım.

Lé Spîke

Alıntı yapılan: ThaLasso - 15 Kasım 2017, 00:30:20

İlgimi çekti, bir bakayım dedim. Umarım kararlı bir şekilde ilerleyip tamamlarsın -ki seni yakından tanımasam da inanıyorum.Hadi bakalım.

Teşekkür ederim.

FatihBey.

Lé Spîke

pag

Eline saglik iyi olacak gibi duruyor.