GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

İlginç Huylarınız ve Alışkanlıklarınız?

Başlatan Vupsen, 29 Şubat 2020, 02:06:01

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Lé Spîke

Başladığım işi bitirmeden diğerine başlamayı sevmem.
Çabuk sıkılırım.
Olumsuz yönlere odaklanırım.
Müziği yüksek sesle dinlerim.
İnadımdan kazanır veya kaybederim.
Kaybetmeyi severim.

: İlginç değiller ama huylarım ve alışkanlıklarım bunlar.

Vupsen

-Bir müziği gerçekten çok sevmişsem asla kimseye dinletmem o müziği, ta ki müzikten sıkılana kadar.
-Bir şeylere anında ilgi duyarım ve anında soğurum.1 hafta canla başla uğraştığım bir şeye bir de bakmışsın ki sonraki hafta hiç ilgili davranmam.
-Kapısı açık bir odada durmak beni çok rahatsız eder.Kapının açık olduğunu fark ettiğim an tüm dikkatimi kapıya veririm.En son kalkar kapatırım kapıyı.
-Markete bir şeyler almaya gideceğim zaman yanımda gereğinden fazla param olsa bile yol boyunca hesap yaparım param alacaklarıma yetecek mi diye.
-Işimi her zaman garantiye alırım en ufak şüphe duyduğum bir şey bile beni sinirlendirir.Şüphe duyduğum bir işe girişmem.

Caner K.

Yolda tofaş görürsem biraz okşarım kafasını :) @Takumi

Rouge

Yolsa bir Hyundai görsem Sandero ile üstüne cikmassam rahat edemem.
@Caner K. :lol:

Caner K.

Alıntı yapılan: PiloT - 01 Mart 2020, 00:26:57
Yolsa bir Hyundai görsem Sandero ile üstüne cikmassam rahat edemem.
@Caner K. :lol:

Yakalayabilirsen gel çık :)
Son düzenlenme: 01 Mart 2020, 00:41:34 Caner K.

Lé Spîke

- Aşırı negatif bir bakış açısına sahibim
- Uyuşukluktan nefret ederim ama çok uyuşuk davranırım.
- Rahatımdan asla vazgeçmem
- Otururken kambur otururum (küçüklükten gelen bir alışkanlık) ama yürürken veya ayakta dururken (sırtımda yük yoksa) değnek yutmuş gibi dik dururum.
- Cebimde yüklü miktarda param olsa bile boş bir şeye harcayınca veya çok pahalı bir şey alınca (pahalı olduğunu düşünmem bile yeter) mutsuz olurum ve saatlerce kendime kızarım.
- Paraya hiç değer vermem ama çok cimri davranırım.
- İzlediğim her şeyden etkilenebilirim ama izlediğim bir film veya dizide kendime en yakın hissettiğim karakterin (düşünce yapısı, fiziksel özellikleri vs.) ruhunu taşırım.
- Bir kadında önce mantığa bakarım.
- Kendimden yaşça büyüklere aşık olurum.
- Lafımı sakınmam. Ama insanları üzmekten nefret ederim.
- Kavgadan korkmam ama hiç tecrübem yok ve başlatmayı sevmem.
- Sade tasarımlardan çok hoşlanırım.
- Siyah ve beyaz tonlarını çok severim ve genelde tamamen siyah veya tamamen beyaz giyinmeye çalışırım.
- Arabalardan hiç anlamam ve sürmeyi sevmem ama Forza gibi oyunlarda tasarımından çok hoşlandığım arabaları sürmeye bayılırım.
- Strateji oyunlarını çok ararım. Diğer türler olmasa da olur.
- Elimdeki her şeyi kullanmadan pes etmem. (Zaten her şey bitince kaybederim genelde)
- Beynim ile bir savaş vermekte olduğumu düşünüyorum. Düşündüğüm bir şeyin tam tersini yapabiliyorum genelde. (Koşmak isterken istemsizce yürümek gibi)
- Çok fazla düşünüyorum. Çoğu konuda felsefî açıdan yaklaşıp çokça mantıksızlık çıkarıyorum.
- Yengeç burcuyum ama diğer bazı burçların özelliğini de taşıyorum.

Aklıma gelenleri eklemek istedim. Ne kadar çok çelişiyorum ben ya  :allaalla:

Son bir not: Görebileceğiniz en cins insanım. Ruh halim nasılsa ona göre davranırım. Çok yakın bir arkadaşım olsanız bile ve 1 saat önce size kalpler atsam bile 1 saat sonra kızgın bir tavır sergileyebilirim.

Bunları niye yazdığımı bilmiyorum ama tanımış oldunuz.

Cruza

Aklıma geldi bak, Toyota'nın yetkili servislerinden birinde çalışıyorum ne zaman Toyota bir araba görsem önce plakalığına bakarım bizim servisin adı yazıyorsa plakasına bakıp düşünürüm bu arabanın bakımını bilmemnesini ben mi yaptıydım acaba diye.

since 2008
graphic designer & front-end web developer

CagdasVR

Aşırı ama aşırı minik detaylara karştı takıntım var benim için çok önemliler

xT_9000

Alıntı yapılan: Enkei - 29 Şubat 2020, 19:42:51
Birçok alışkanlığım ve huyum var ama şu an aklıma gelen zamanlama konusu. Bir yere gideceksem daima en az 5-10 dakika öncesinde orada olurum. Geç kalmaya ve geç kalanlara pek tahammülüm yok.

Karıları bekletmek olmaz tabii iiinee

https://www.twitch.tv/xt_9000

Map Hakkında Yardımcı olacak videolar için:
https://www.youtube.com/musabcayli

Lineopth

Çiğ patates yeme gibi bir alışkanlığım var.

Vupsen

Desky

Soğuk havalarda kat kat giyinirim duramam.

Tommy Vercetti

Oturacağım yere dikkat ederim. Pis bir yer mi yoksa temiz bir yer mi kontrol ederim. Otobüslerde bile dikkat ederim. Tutacağım yerleri de aynı şekilde.

Levi

Yatarken yastık kullanmıyorum.

"I'm the best damn thing that your eyes have ever seen."