GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

İlginç Huylarınız ve Alışkanlıklarınız?

Başlatan Vupsen, 29 Şubat 2020, 02:06:01

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vupsen

Konu isminden de anlaşılacağı gibi konu altına kendi ilginç, komik veya sıradışı huylarımızı ve alışkanlıklarımızı yazıyoruz. :D
Ilk ben başlayayım.Sanal ortamda biri bana mesaj atınca ister çok sevdiğim sürekli konuştuğum biri olsun ister hiç tanımadığım biri olsun mesajı anında fark etsem de asla mesaja bakmam ve cevap vermem en az 5 dakika en fazla 1 ay sonra cevap veririm, bu süre mesaj atan kişiye göre değişiyor.Sebebi tamamen üşengeçlik ve beklenmedik zamanlarda geldiği için o anki işimi bırakıp cevap vermek istemeyişimden. :D

Eğer kafamda bir proje veya fikir varsa bunu gerçekleştirmeden veya gerçekleştirmeye yaklaşmadan kimseye bahsetmem.Çevremdekilerin siniri bozan bir huyumdur. :D
Son düzenlenme: 29 Şubat 2020, 20:31:25 Prisonero

ayazcik

Uzzy

Gittiğim her yerin, manzara doğa yada başka birşey hayvan veya böcek resimlerini çekmezsem olmaz.

DracDonix

Kafama koyduğumu yapmak için ne gerekiyor ise yaparım.

İmzanız forum kurallarına uymamaktadır. (daha küçük boyutta bir imza seçiniz.)

Enkei

Birçok alışkanlığım ve huyum var ama şu an aklıma gelen zamanlama konusu. Bir yere gideceksem daima en az 5-10 dakika öncesinde orada olurum. Geç kalmaya ve geç kalanlara pek tahammülüm yok.

DracDonix

Alıntı yapılan: Enkei - 29 Şubat 2020, 19:42:51
Birçok alışkanlığım ve huyum var ama şu an aklıma gelen zamanlama konusu. Bir yere gideceksem daima en az 5-10 dakika öncesinde orada olurum. Geç kalmaya ve geç kalanlara pek tahammülüm yok.

Aynı durum bendede var hocam. :helal:

İmzanız forum kurallarına uymamaktadır. (daha küçük boyutta bir imza seçiniz.)

Rouge

Sevmediğim insani birdaha hic sevemem

lazlow

Tanıştığım her insana başta ön yargılı yaklaşıp, belli etmemeye çalışırım. Yatarken kurduğum telefonumun alarmını defalarca kontrol ederim. Her dünya haritası görünce Türkiye'yi ararım. Buna benzer olarak: Herhangi bir şeyin dil seçeneklerinde Türkçeyi ararım. Oyun satın alıp çoğunu oynamam. Oynadıklarımı da her sene defalarca bitiririm.

Cruza

Sabahları kalktığımda direk kahvaltı edemem 1-2 saat geçmesi gerek.
Yemekleri yemeden önce koklarım.
Fazla su içmem, kendimi aç bırakmayı severim.
Renkli giyinmeyi sevmem, siyah ve beyaz tercih ederim.
Deniz kenarında yaşıyorum ama en son 2018'de denize girdim.
Müzik türlerini ayırt etmem kulağıma her hoş geleni playlistime eklerim. Ankaralı Namık'tan tutun da Fince Heavy Metal bile var playlistimde.
Havuç yerim ama yemeğin içinde olursa yemem.
Bilgisayarımda 25'den fazla oyun var fakat ben sadece SA-MP ve FIFA 19 oynuyorum.

Biraz cins biriyim galiba, şimdilik aklıma gelenler bunlar.

since 2008
graphic designer & front-end web developer

Cruza

Ek olarak, balıkları kılçığını ayıklamadan direk gömerim ısıra ısıra öyle abartı bir kılçığı olmadığı sürece, yemek konusunda aşırı takıntılarım var :(

since 2008
graphic designer & front-end web developer

Rouge

Specter

Alıntı yapılan: Enkei - 29 Şubat 2020, 19:42:51

Alıntı yapılan: Cruza - 29 Şubat 2020, 20:26:15
Sabahları kalktığımda direk kahvaltı edemem 1-2 saat geçmesi gerek.

Alıntı yapılan: Cruza - 29 Şubat 2020, 20:26:15
Renkli giyinmeyi sevmem, siyah ve beyaz tercih ederim.

Alıntı yapılan: lazlow - 29 Şubat 2020, 20:25:27
Tanıştığım her insana başta ön yargılı yaklaşıp, belli etmemeye çalışırım.

Birkere güvenim sarsıldığı an aynı kişiye birdaha güvenmem.
Son düzenlenme: 29 Şubat 2020, 20:35:29 Specter

Saygılarımla Specter...

Levi

Kalemi orta parmağım ve işaret parmağım ile tutarım. (Kullanacağım kalem köşeli olmak zorunda.)

Keçeli kalem ile yazarken çıkan sürtünme sesi beni çıldırtmak için yeterli olur.

Sağlak olmama rağmen kalemi sol elle tutarım.

"I'm the best damn thing that your eyes have ever seen."

Wisdom

tam bir terazi burcuyum, acayip simetri hastasıyım. sağ kolumu bir yere vurduğumda acıyorsa sol kolum da aynı acıyı hissedecek şekilde bir yere vururum. böyle saçma bir manyağım işte

RagingLego

Kolay güvenirim, ne kadar hata yapsada affederim.
Samp Hp sunucularında spawn olduğum an silahlarımı ve zırhımı tazelerim.
Pc'yi açar açmaz anında şarkı açarım.
Mutlu olmak için kimseyi üzmem, insanlar mutlu olsun diye kendimi üzerim.
Birine empati kurarak yaklaşırım.
ASLA TAM ANLAMIYLA MUTLU OLAMAM