GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

® Asena Hırsız Polis - 145.239.235.187:7777 - ^2020^

Başlatan Xchatt, 29 Şubat 2020, 19:30:11

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 7 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Xchatt

Alıntı yapılan: undefined

? Asena Hırsız Polis 5 yıldır Samp Hırsız Polis ortamında bulunan iki oyuncunun ortak projesidir , 5 yıl içerisin de bir sunucu gördük hepsi eninde sonunda kapandı diyebiliriz , evet biz de bir gün kapanacağız ama o güne kadar en iyisi olmak için sürekli çalışacağız hırsız polisi eski günlerde ki gibi görmek hayallerimiz arasında.:evet:

Sunucu Heveslik mi ? Emekler Boşa Gider mi?: Tabii bu durum can sıkıcı fakat ömür boyunca açık kalır diyemeyiz hayat bu her şey olabilir ama asla keyfiyen kilit vurup gitmeyiz.
Admin Power Olucak Mı?: Asla bunu sahibinden tutun da en alttaki yetkili bile yetkisini aleyhine kullanamaz , kullanmamalı ben de diğer yetkililer de oyuncular gibi oyun için de emeğimizle birşeyler sahibi olacağız.
Mod sıfır mı alıntı mı?:Modumuz TR piyasasında bulunmayan gelişmiş bir moddu

Kurucu : chatt , dahdal
Ar-Ge : TheLost
Mapper : Zafer
[A3]Admin : NaN
[A1]Admin : NaN

ÇYAKINDA?

Sunucu İP: [bakım]145.239.235.187:7777[/color]
WebSite: Yakında!
Discord:https://discord.gg/JM6jjUF

"Tanıtım Kuralları'nı okudum ve konumun kurallara uygun olduğunu kabul ediyorum."

Son düzenlenme: 06 Mart 2020, 11:08:38 Levi Sebep: Konu ön eki eklenmiştir.
Sa-Mp 2014-2020

ZaferR.

Radless

"Life's too short to hold grudges."

xDahdal

"Deneyerek daha kolay öğrenilir" der Baltasar, "dayan ve üstele... Bu acı adım adım iyiliğine dönüşecek." diye ekler Ovidius..

DracDonix

İnanın CnR yeni bir tat lazım. Başarılar diliyorum.

İmzanız forum kurallarına uymamaktadır. (daha küçük boyutta bir imza seçiniz.)

Specter

Saygılarımla Specter...

xDahdal

Alıntı yapılan: Mehmet.Ali - 29 Şubat 2020, 19:42:43
İnanın CnR yeni bir tat lazım. Başarılar diliyorum.
Eski HP tadını vermek için elimizden geleni yapacağız yorumunuz için teşekkür ederiz
Alıntı yapılan: ZaferR. - 29 Şubat 2020, 19:33:46
Başarılar.
Teşekkürler.

"Deneyerek daha kolay öğrenilir" der Baltasar, "dayan ve üstele... Bu acı adım adım iyiliğine dönüşecek." diye ekler Ovidius..

xDahdal

Rouge

Her yıl aynı cümleler sonra nerde gördüm ben seni...

TuraL.

xDahdal

Alıntı yapılan: TuraL. - 29 Şubat 2020, 21:20:09
Başarılar, dilelerim. bu arada sen azerimisin
Hayir, ikimizde Azeri değiliz yorumun için teşekkürler
Son düzenlenme: 29 Şubat 2020, 21:51:20 RulinG

RagingLego

xDahdal

Desky