GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi
22 Nisan 2025, 01:15:39

Şehidin Var Türkiye..

Başlatan Xchatt, 28 Şubat 2020, 07:12:54

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Xchatt

Kalleş esad rejimi ve rusya nın iş birliği ile idlibde ki askerlerimize kahpece bir saldırı yapılmış..şehid sayısını güncel kaynaklar 22-29 desede sosyal medyada söylenen rakamlar ciddi ( 50-150 ) , şu anda facebook , instagram , whattsapta erişim sorunları var. TSK kapsamlı operasyon başlatıldığını , esad rejiminin bilinen mevkilerinin bombalanacağını açıkladı.

Türkiye avrupaya sınır kapılarını açmış suriyelilerin gitmesi için geç bile kaldık.

Sizin Düşünceleriniz Neler Milletimizin Başı Sağolsun.

Sa-Mp 2014-2020

Vupsen

Mültecileri salmakla en doğru zamanı buldular.Biz rahat edemiyorsak kimseye rahat vermeyiz mesajı bir nevi.Umarım daha fazla kaybımız olmadan bu iş biter.

NikolaiS

Acı ama gerçek...
33 can, 33 aile...

lacosapalm

- S O N

Gaviria

Alıntı yapılan: RuamleS - 28 Şubat 2020, 15:16:29
Acı ama gerçek...
33 can, 33 aile...

Hepimizin Başı Sağolsun , Şehitlerimizin Ailelerine Allah Sabır Versin.

Specter

Saygılarımla Specter...

Lé Spîke

Allah rahmet eylesin. Ben şehitlere üzülmüyorum açıkçası. Çünkü görevini yaptı. İnancımıza göre de en iyi şekilde mükâfatını alacak. Allah ailelerine sabır versin.

Benim bu olayda tek sorunum boş boş yorum yapan sahte insanlar. Askerler şehit olana kadar kafelerde, orada burada gezip - ki bu normal bir şey. Ben de yapıyorum - askerler şehit olunca "Umarım yalandır" "Suriyeliler için askerimiz ölüyor" "Ne işimiz var orada" diye yorum yapanlar. İşin garip kısmı bu yorumu yaptıktan sonra normal hayatına devam ediyor.

Bugün okulda 3 dersimizi hatim inmek için harcadık. Bu 3 derste ben kimya görmedim. Okuldan bolca hatim gönderdik. (Böyle bir gençlikle ne kadar kabul olur orası da meçhul ama)

Demek istediğim bu tarz insanlardan nefret ediyorum. Şehit her zaman verilir. Ama bunu fırsat bilip duyar kasmak çok adice.

Neyse çok doluyum yazmayayım fazla.

Rodeiun

Mekanları cennet olsun Askerlerimizin. Allah(c.c) yardımcıları olsun. Mültecileri ülkede tutmakla yaptıkları aptallıkların bedelini ödüyorlar bence. Ama bu aptallığın bedelini Mehmetçiğimiz ödememeli. Yaptıkları nekadar doğru gözüksede Günahtır. Ben Birşey demiyorum Bir şehit için Menemen'i yakan Mustafa Kemal Atatürk'ü arıyor gözlerim. Neredesin Ata'm?

alicaliskan

Tüm şehitlerimizin mekanı cennet olsun.

Rouge

Tüm Türk , Kürt Bu milletin evlatları olarak hepimizin başı sağolsun. Allah Rahmetin Eylesin.
Bir an önce Mültecilerin Sınır dışı edilmesi gerekiyor. Önce Ekonomi Sonra Savaş... Geldiklerinden beri Huzur yok !

_Code

SA:MP Turkiye CnR IP: server.sampturkiyecnr.com:7777

Uzzy

Allah şehitlerimizin yakınlarına yardımcı olsun, hepsinin başı sağ olsun. Şehitlerimiz kimsenin ödeyemeceği bedelleri canlarıyla ödüyorlar Allah onlardan bin kere razı olsun. Bu saldırıyı yapan ş******ler en ağır şekilde canlarında bulurlar inşallah.

Lekarz

Yüce Türk Milletinin başı sağ olsun.

Lineopth

Askerimize bunu yapanın allah belasını versin, elleri kırılsın.

Desky

Allah tüm şehitlerimizin ailelerine sabır versin. İnşallah bir daha şehit vermeyiz.