GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Vine Roleplay ~ Senin için! [Forum tekrar aktif!]

Başlatan viathegod32, 23 Kasım 2019, 04:30:28

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

umutsuzsunyine

Rol öğretmekten tutunda en kapsamlı rollerin içerisinde olduğu bir sunucu oluşturduk.
Bu ekibe dahil olduğum için mutluyum.

six hundred sixty six

kumite

Tek eksiğin şu Berkay.
Sabos
Matthew Bullock
Darly
Oğuz
Emir
Hardy Ashton
 bu gibi kişileri kadronda bulundurarak hata yapıyorsun.

jecas

Yeni karakter açıp girdim, idlestack'de takılıyordum afk. Sonra sunucu managamentlerinden birisi olan darly ve yanında maskeli bir şahıs geldi, araçtan indi beni ak47 ile tarayıp düşürdü. Sonrasında beni düşüren kişi ile olan konuşmalarımız şu şekilde, amacım tanıtımı kirletmek değil, oynamak için girecek arkadaşlara sunucu ve kitlesinin, yönetiminin ne olduğunu sunuyor, ve sunucuyu önermiyorum.

Son düzenlenme: 16 Şubat 2020, 02:25:52 jecas

Carmin

Alıntı yapılan: Han - 15 Şubat 2020, 15:52:32
Tek eksiğin şu Berkay.
Sabos
Matthew Bullock
Darly
Oğuz
Emir
Hardy Ashton

Aynen kanka

viathegod32

Alıntı yapılan: jecas - 16 Şubat 2020, 02:24:11
Yeni karakter açıp girdim, idlestack'de takılıyordum afk. Sonra sunucu managamentlerinden birisi olan darly ve yanında maskeli bir şahıs geldi, araçtan indi beni ak47 ile tarayıp düşürdü. Sonrasında beni düşüren kişi ile olan konuşmalarımız şu şekilde, amacım tanıtımı kirletmek değil, oynamak için girecek arkadaşlara sunucu ve kitlesinin, yönetiminin ne olduğunu sunuyor, ve sunucuyu önermiyorum.

Imm, okay. darly'den bahsediyorsun ama chatlogunda sadece /id komutuyla ID'sine bakmışlığın var, aracın onun tarafından kullanıldığına kanıt olarak sayılabilecek bir şey yok Selim'in yazısından başka. Biraz manüpilasyon üzerine oynuyorsun gibi geldi ama müsait olduğumuzda bir konuşalım sorununu çözelim istersen.

Tek eksiğin şu Berkay.
Sabos
Matthew Bullock
Darly
Oğuz
Emir
Hardy Ashton

Problemi anlatırsan çözüm yolu sunabilirim dostum, ister discorddan ekle ister buradan belirt farketmez böyle düşünmene neden olanları anlat bende yardımcı olmaya çalışayım.

developer & producer

jecas

Pm üzerinden konuştuğumuz kişi zaten yaptığını ve yanındakinin de sunucu sahibi olduğunu açık açık belirtiyor. :) Ortada manüpilasyon yok.. "Yaw trollüyoz işte görmüyon mu?" "Yanımdaki sw kurucusu."
Son düzenlenme: 16 Şubat 2020, 14:41:27 jecas

Sufi

Sistemleri bakımından güzel bir sunucu, adminleri sunucuyla ilgili fakat LSMD gibi sunucunun gözde oluşumunu pasif bırakmak gerçekten çok saçma.

Sunucuya 3 günlüğüne giriş yaptım oyun oynamak için ve discord sunucusunda durduk yere yemediğim küfür kalmadı. Rol yapan oyuncu kitlesi DM atmaktan veya Trollemekten başka hiç bir iş yapmıyorlar. Onun haricinde sunucunun ekibi kadrosu güzel.

"Hayalindeki gelecek bugün ne yaptığına bağlıdır"

viathegod32

Alıntı yapılan: jecas - 16 Şubat 2020, 13:13:26

Pm üzerinden konuştuğumuz kişi zaten yaptığını ve yanındakinin de sunucu sahibi olduğunu açık açık belirtiyor. :) Ortada manüpilasyon yok.. "Yaw trollüyoz işte görmüyon mu?" "Yanımdaki sw kurucusu."

:) Anlatmaya çalıştığım oradakinin darly olduğu üzerine bir kanıt yok, loglarda da darly'nin böyle bir öldürme kaydı gözükmüyor. Yani ortadaki konu darly'nin böyle bir role girmemiş olması. Biraz daha açık kanıtlar koysan ona göre bir konuşma döndürürdük lakin iki mesajla cidden hiç bir şey kanıtlanmıyor böyle bir konuda.

Yine de gerekli incelemeler için uğraştım lakin herhangi bir kayıta denk gelemedim maalesef ki.

Alıntı yapılan: Sufi - 16 Şubat 2020, 16:57:28
Sistemleri bakımından güzel bir sunucu, adminleri sunucuyla ilgili fakat LSMD gibi sunucunun gözde oluşumunu pasif bırakmak gerçekten çok saçma.

Sunucuya 3 günlüğüne giriş yaptım oyun oynamak için ve discord sunucusunda durduk yere yemediğim küfür kalmadı. Rol yapan oyuncu kitlesi DM atmaktan veya Trollemekten başka hiç bir iş yapmıyorlar. Onun haricinde sunucunun ekibi kadrosu güzel.

Öneriniz için teşekkür ederim öncelikle, kendim çok aktif olamadığım için diğer yetkili arkadaşlarla bu akşam toplantıda görüştük ilgili konuyu, yetkililerimiz de bu konuyla ilgili çalışmaları başlattı yani olabildiğince düzen içerisine sokmaya çalışacağız teşekkür ederiz.

developer & producer

spiNNN

kumite

Alıntı yapılan: via - 16 Şubat 2020, 06:05:08

Imm, okay. darly'den bahsediyorsun ama chatlogunda sadece /id komutuyla ID'sine bakmışlığın var, aracın onun tarafından kullanıldığına kanıt olarak sayılabilecek bir şey yok Selim'in yazısından başka. Biraz manüpilasyon üzerine oynuyorsun gibi geldi ama müsait olduğumuzda bir konuşalım sorununu çözelim istersen.

Tek eksiğin şu Berkay.
Sabos
Matthew Bullock
Darly
Oğuz
Emir
Hardy Ashton

Problemi anlatırsan çözüm yolu sunabilirim dostum, ister discorddan ekle ister buradan belirt farketmez böyle düşünmene neden olanları anlat bende yardımcı olmaya çalışayım.
Berkay, ben sana bunları discorddan çok anlattım. Küfür etmiyoruz bir şey etmiyoruz memelendik diye bazı yetkililer tarafından discord/oyun heryerden banlanıyoruz. Onlar bana istediğini diyince artık bende derim ki forumda da dedim. Discord'da sana bunları çok anlattım ama hala bir cevap bile vermedin. Gerçekten yanlış kişilerle doğru projedesin.
Projen doğru ama kişiler yanlış.

viathegod32

Alıntı yapılan: Han - 25 Şubat 2020, 22:43:03

Tek eksiğin şu Berkay.
Sabos
Matthew Bullock
Darly
Oğuz
Emir
Hardy Ashton

Berkay, ben sana bunları discorddan çok anlattım. Küfür etmiyoruz bir şey etmiyoruz memelendik diye bazı yetkililer tarafından discord/oyun heryerden banlanıyoruz. Onlar bana istediğini diyince artık bende derim ki forumda da dedim. Discord'da sana bunları çok anlattım ama hala bir cevap bile vermedin. Gerçekten yanlış kişilerle doğru projedesin.

Şöyle ki mesaj geçmişim aşırı yoğun geçiyor, atlamış veya dikkat edememiş olabilirim bu konuyla ilgili özürlerimi sunarak eklemek isterim; herhangi bir platformdan iletişime geçerseniz ilgili sorunların çözümleriyle ilgili tüm işlemleri başlatacağımı bildirmek isterim. İyi eğlenceler.

developer & producer

Emir

kumite

Alıntı yapılan: via - 25 Şubat 2020, 23:42:46
Alıntı yapılan: Han - 25 Şubat 2020, 22:43:03

Tek eksiğin şu Berkay.
Sabos
Matthew Bullock
Darly
Oğuz
Emir
Hardy Ashton

Şöyle ki mesaj geçmişim aşırı yoğun geçiyor, atlamış veya dikkat edememiş olabilirim bu konuyla ilgili özürlerimi sunarak eklemek isterim; herhangi bir platformdan iletişime geçerseniz ilgili sorunların çözümleriyle ilgili tüm işlemleri başlatacağımı bildirmek isterim. İyi eğlenceler.
Şöyle ki problemi ne zaman anlatsam bakmıyorsun. Hep çevrimdışısın. Çevrim içi olduğunda da uzun uzun yazıyorum ama genellikle ilgilenmiyorsun ya da bakmıyorsun. Darly  nin ilgilenmesini söylüyorsun.

Craowin

emekli olan adminlerin neden banlandığını çözemedim, bir sabah kalktım ve sol tarafımda vine'ı bulamadım...

viathegod32

Alıntı yapılan: Craowin - 27 Şubat 2020, 20:24:21
emekli olan adminlerin neden banlandığını çözemedim, bir sabah kalktım ve sol tarafımda vine'ı bulamadım...

Yasaklı listesinde göremedim, diğer yetkililer sunucudan atmış olabilirler.

developer & producer