GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi
24 Kasım 2024, 20:25:52

TLaD Kirli Çamaşırlar

Başlatan lazlow, 21 Ekim 2019, 12:29:05

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

lazlow

KİRLİ ÇAMAŞIRLAR GÖREVLERİ

Milletvekili olarak bilinen Thomas Stubbs, başkalarına karşı hileler yaparak kendini listenin üstüne çıkarır. Bunun için de bu kirli işleri Johnny'e verir. Ana görevlerde iki kirli görevini yapsak da ayrıca telefondan toplam 5 "Kirli Çamaşır" görevini kendisi için yapabiliriz. Tek yapmak gereken Stubbs'ı "Job" şeklinde aramaktır. Bu görevler oyunu %100 bitirebilmek için gereklidir.

First Impressions

Stubbs'ın kongre üyelerinden birini Superstar kafesinde öldür. Dikkat edin korumaları da içeride olacaktır. Adamı öldürdükten sonra ister korumaları öldürün ister hemen terk edin.

Knowing Me, Knowing You

Bryce Dawkins'in arabasını çalın ve arabasına bir dinleme cihazı yerleştirin. Arabaya cihazı yerleştirdikten sonra, arabayı dört dakika içinde konağa geri götürmelisiniz. Arabaya zarar vermemeye çok dikkat edin, aksi takdirde Dawkins şüphelenir.

Görevden sonra Stubbs size bir numara gönderecek. Bu, araca yerleştirdiğiniz dinleme cihazının numarasıdır. Dawkins'in erkek arkadaşı Bernie ile olan ilişkisine şahit olabilirsiniz.

When The Blue Chips Are Down

Stubbs, Johnny'e, sahip olması gerekenden biraz daha fazla para kazanmış olan ve bir ara sokakta FIB ve LCPD tarafından tutuklanan bir CEO arkadaşına yardım etmesi için belirtilen bölgeye gitmesini söyler.

Phone Ho

Stubbs, Johnny'den Port Tudor'daki Traeger Yolu'na gitmesini ve bir fahişeyle birlikte bir kongre üyesinin fotoğrafını çekmesini ister.

Communication Breakdown

Stubbs, Johnny'ye birinin hassas bilgileri olduğunu ve basına gitmeye hazır olduğunu bildirir. Johnny'den bir şey yapmasını ister.

(Resimler: gtawiki - Gifler: Badinfos)
Son düzenlenme: 13 Aralık 2021, 13:36:14 lazlow

Uzzy

DracDonix

İmzanız forum kurallarına uymamaktadır. (daha küçük boyutta bir imza seçiniz.)

lazlow

Vupsen

Oyunu defalarca oynamama rağmen bu görevleri hiç fark etmemiştim. :D Ellerine sağlık.  :helal:

lazlow

Stubbs görevlerinden sonra Stubbs'ı Job seçeneğiyle arayarak yapıyorsun. Çok da zor değiller.

EagleGOm

DracDonix

Emeğine sağlık hocam :helal:

İmzanız forum kurallarına uymamaktadır. (daha küçük boyutta bir imza seçiniz.)

Subject 17

Hatta Johnny'nin turuncu infernusa yerleştirdiği dinleme cihazını telefondan arayıp arayabiliyoruz. İlk aramalarda Bernie'yi duyan Johnny, daha sonra Niko'nun bağıra çağıra polisle çatışmasına kulak misafiri oluyor :D

Bitirilen Rockstar oyunları
III - VC - SA - BULLY - VCS - IV - TLAD - TBOGT - V - RDR - MP3 - RDR2

lazlow

Alıntı yapılan: Subject 17 - 11 Şubat 2020, 03:03:25
Hatta Johnny'nin turuncu infernusa yerleştirdiği dinleme cihazını telefondan arayıp arayabiliyoruz. İlk aramalarda Bernie'yi duyan Johnny, daha sonra Niko'nun bağıra çağıra polisle çatışmasına kulak misafiri oluyor :D

Nikonun sesini dinlerken silah sesindeki ayrıntıya dikkat ettin mi?

Subject 17

Alıntı yapılan: lazlow - 11 Şubat 2020, 04:42:12
Alıntı yapılan: Subject 17 - 11 Şubat 2020, 03:03:25

Nikonun sesini dinlerken silah sesindeki ayrıntıya dikkat ettin mi?

Tanıdık geldi ama hatırlayamadım

Bitirilen Rockstar oyunları
III - VC - SA - BULLY - VCS - IV - TLAD - TBOGT - V - RDR - MP3 - RDR2

lazlow

Alıntı yapılan: Subject 17 - 11 Şubat 2020, 08:04:29
Tanıdık geldi ama hatırlayamadım
Niko polislere automatic 9mm sıkıyor. Ama gta 4te olan bir silah değil. Aynı şekilde sürdüğü aracın motor sesi infernus değil, turismo :D rockstar games aksiyon olsun diye sesleri oynamış

Specter

Detaylı anlatım için teşekkürler, "Knowing Me, Knowing You" kıskançlık krizleri. :D
Son düzenlenme: 12 Şubat 2020, 08:15:49 Specter

Saygılarımla Specter...

Impeccable

Alıntı yapılan: lazlow - 11 Şubat 2020, 11:35:36
Niko polislere automatic 9mm sıkıyor. Ama gta 4te olan bir silah değil. Aynı şekilde sürdüğü aracın motor sesi infernus değil, turismo :D rockstar games aksiyon olsun diye sesleri oynamış

Bu ayrıntılara hiç dikkat etmemiştim.

Konu için teşekkürler.:helal: