GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Aras Roleplay|Medium [Güncellendi]

Başlatan Emrorem1, 03 Kasım 2017, 17:34:52

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Emrorem1

HİKAYEMİZ

Merhabalar ben Aras Roleplay Sunucusunun kurucusu Savaş olarak sizler kendim hakkında
birşeyler söylemek istiyorum.Öncelikle ben başka sunucularda oynayan bir insandım ve
bende sizler gibi bir user idim , diğer oynamış olduğum serverlerda hakkım yendi
ben bu yola tek başıma başladım pawno bilmiyordum sabahlara kadar 2 hafta boyunca
çalışarak öğrendim çok zor şartlar altında buralara kadar geldik.Amacımız sizlerin
iyi roller yapıp güzel şeyler çıkarıp sunucumuzda mutlu olmanızdır.Hiç bir şekilde
sunucuda hakkınız yenmeyecektir , başıma gelenlerden dolayı bende onları ders alarak
sizlere yaşatmıcam güzel bir rol ortamı kurup sizleri daha mutlu etmeye ve güzel roller
çıkarmaya çalışıcam.Herkes doğduğunda roleplay oynamayı bilmiyordu işte bu yüzdende
hiç roleplay oynamayan arkadaşlarımız kardeşlerimiz var , yeterki ben oynamak istiyorum
diyor ise ben onlara özel dersler verip onlara rol yapmayı öğretebilirim.Önemli olan
sizlerin mutluluğu.Sunucumuzda ki amacımız , hiç bir roleplay sunucusunda olmayan özellikleri
ekleryerek sizlerin daha iyi rol yapmasını sağlayacağımızı düşünüyorum örnek vermek gerekirse
Sahil Güvenlik Birimi (Can kurtaran) , daha başka aklımıza geldikçe sizlere kurmaya çalışıcaz.
Tabikide sizlerin önerileride dinliyerek böyle temlara imza atıcaz daha bir çok eklenecek
birim ve özellikler vardır.Elimden geldiğince siz user larıma yardım etmeye çalışıcam.
Hiçbir serverin S0(Sunucu Sahibi "Server Owner") sizlere kolay kolay yardım etmez ve iletişime
geçmez benim başıma gelenler bunlar :) ama ben sizlere S0 da olsam ne olursam olayım yardım edicem
amacım sizin güzel roller çıkarmanız.Nerde mutlu olucaksanız o oluşuma atıcam sizleri, içinizden
bazıları örnek vereyim tv34(televizyon) gibi oluşumlarda bulunmak istemez fakat bu insan lspd
gibi yerde güzel roller çıkaracığan ve orda mutlu olcağına inanıyorsa oraya atıcam o arkadaşları.
Sunucumuzdaki maplar vs herşey bize aittir hepsini diğer serverlerde olamayan şekilde tasarlayıp
içerisine güzel ve değişik alışa gelmemiş sistemler ekleyip sizleri şaşırtıcaz.Herkesin bir yerden
başlaması şarttır.Sizler sunucuma geldiğinizde sizleri özel odama çekere muhabbet bile edebilirim.
Sizleri sevindirmek ve sizin gibi güzel insanları sevindirmek tabikide diğer insanlarıda gerçek
hayatımda olduğu mutlu etmek benide mutlu ediyor.Sunucumuzda helper alımlarımız açık rol bilginiz
yok ise eğitim verip çalıştırıcaz , insan isterde başaramaz diye bişey yok , aras roleplay olarak
sadece isteyin biz size elizden gelenin fazlasını yapıcaz.Yeter ki Ben öğrenmek istiyorum de.
Sunucunuz Savaş Aras.Mutlu ve huzurlu seviniçli roller dilerim değerli insalar.

HAKKIMIZDA

Merhaba forum sakinleri!
Yeni açacağımız Roleplay serverini sizlere tanıtmaktan onur duyarım!
Fazla lafı uzatmadan sunucumuza geçelim, Aras Roleplay geçtiğimiz günlerde kurduğumuz Medium-RP üzerine kurulmuş bir RPG serveridir.Amacımız samimi ve güzel rol ortamları oluşturup en kaliteli roller ile serverimizi size sunmaktayız!

ADMİN KADROSU

SERVER HAKKINDA

Konseptimiz amerika konseptidir, ancak alışılagelmiş amerikan rollerinden ziyade daha farklı hizmetleri size sunacağız.Medium-RP diyip geçmeyin, başarılı rollere imza atacağız!

Kısa ve öz başlayıp kısa ve öz bitirmek istiyorum.Sunucunun genel bilgilerini,oyuna nasıl girebileceğinizi şöyle anlatayım:

Konsept: Yabancı (Amerika ~ Los Santos)
RP Seviyesi: Medium
TS3 adresi: aras.ts3.city
TS3 Helper alımları açıktır! TS'ye gelip aday olabilirsiniz!

İP:185.136.204.7:7777 (AKTİF)

Sunucumuza yukarıda bulunan İP ile giriş yapabilirsiniz!

SUNUCUMUZ İLE İLGİLİ BİLGİLER EN KISA SÜREDE BİLGİLER EKLENECEKTİR!
GEREKLİ RESİMLER,OYUN İÇİ FOTOĞRAFLAR ATILACAKTIR!

~ ARAS ROLEPLAY SUNUCUSUNDAN KARELER ~

Son düzenlenme: 05 Kasım 2017, 21:37:13 Emrorem1

DarkBlue

Kardeşim Hayırlı uğurlu olsun :) İnşallah server tutar bu arada ekipe adam eksikse ben gelebilirim ?

Dyternal

Sunucudan görseller at konuna böyle direk IP ile olmaz.

Emrorem1

Alıntı yapılan: DarkBlue - 03 Kasım 2017, 19:50:18

Kardeşim Hayırlı uğurlu olsun :) İnşallah server tutar bu arada ekipe adam eksikse ben gelebilirim ?

Helper alımları var dostum, gelebilirsin! Sen yoksan bir kişi eksiğiz!
TS3'den iletişime geçebilirsin dostum!

Alıntı yapılan: Emrorem1 - 03 Kasım 2017, 23:13:55

Alıntı yapılan: STaRDuST10 - 03 Kasım 2017, 20:01:02

Sunucudan görseller at konuna böyle direk IP ile olmaz.

Zamanla ekleyeceğiz dostum, okuduğun için teşekkürler!
Son düzenlenme: 04 Kasım 2017, 00:07:10 Levi

Hardwayn26

~~~  Harunn  ~~~

Kiproo

Emrorem1

Yigit0204

AP SUNUCUSU AGAM TUTMAZ.  :rockstar:

Zoxy

Adminler tank ile oyuncuyu patlatiyor. Çok yazık.
Son düzenlenme: 04 Kasım 2017, 20:00:10 Zoxy

ParsMapping

Hayırlı olur inşallah başarılar.

Emrorem1

Teşekkürler!!

Alıntı yapılan: Zoxy - 04 Kasım 2017, 19:58:16

Adminler tank ile oyuncuyu patlatiyor. Çok yazık.
Dostum deneme sürümünde olduğu için o an kafasına göre takılıyorlardır, tam anlamda server açılmadı :)
Son düzenlenme: 04 Kasım 2017, 21:01:14 Levi

Levi

Söylemek istediklerinizi tek bir postta söyleyin. Aradan 1 dakika bile geçmeden üst üste yeni mesajlar atmayın lütfen.

"I'm the best damn thing that your eyes have ever seen."

Cruza

Amatörce duruyor herşeyin bir ilki vardır başarılar.

since 2008
graphic designer & front-end web developer

Emrorem1

Emrorem1