GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi
28 Kasım 2024, 22:41:24

DDOS

Başlatan _Code, 08 Şubat 2020, 23:03:26

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 5 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

_Code

Bu iş artık sıktı, bunlarla uğraşmaktan bıktık sadece benim servere değil başka serverlarada durduk yere ddos atan elemanlar var şu platformda kalmış 100 kişi onuda siz öldürüyorsunuz, tebrik ederim. İşin komik yanı kimse saldırıyı üslenmiyor :D

SA:MP Turkiye CnR IP: server.sampturkiyecnr.com:7777

Pablo

Atanları zaten tahmine etmeye gerek yok :maalesef: veled topluluğu işte.

Alıntı

Pawnotürk Üyesi 2017-2020

_Code

Saldıranları buldum 11 yaşında olduklarını söylediler

Radless

Alıntı yapılan: _Code - 08 Şubat 2020, 23:39:15
11 yaşındakiler bile atabiliyorsa vay halimize :D

"Life's too short to hold grudges."

_Code

Alıntı yapılan: Radless - 09 Şubat 2020, 12:55:43

Ben gidip aptal insanlar için VDSlere para bayılmam, benim açtığım serverin koruması en fazla bu kadar olur. Bu platforma değmez yani.

Radless

Alıntı yapılan: _Code - 09 Şubat 2020, 13:20:25

Ben gidip aptal insanlar için VDSlere para bayılmam, benim açtığım serverin koruması en fazla bu kadar olur. Bu platforma değmez yani.
Herkes birbirinin açığını arıyor, kavga çıkarmak ve kötülemek için elinden geleni yapıyor bence de bu platforma değmez.

"Life's too short to hold grudges."

santiagocss

Alıntı yapılan: Radless - 09 Şubat 2020, 14:33:01
Alıntı yapılan: _Code - 09 Şubat 2020, 13:20:25

Herkes birbirinin açığını arıyor, kavga çıkarmak ve kötülemek için elinden geleni yapıyor bence de bu platforma değmez.

SA:MP kitlesinin bir kısmı bu şekilde düşünüyor. Bazı "ÇOCUK"lar DDOS atıp arkadaşlarıyla konuşurken "X sunucusuna saldırı yaptım. Y kişisi kodlamayı bilmiyor. VDS'sine koruma eklememiş." dediklerini de biliyoruz. Bununla kalmayıp kendilerini ifşa edecek şekilde youtube üzerinden video paylaşanlara ve sunucu sahibinin bu video üzerinden şikayette bulunduğunu da gördüm. Saldırıları VDS'den yaptıkları için ceza da almıyorlar. Ne olacak bilmiyoruz.

lacosapalm

Konu doğru yere taşınmıştır.

- S O N

Eamon

Evet maalesef her oyun sunucularında olan bir şey. Düşmeyen kaliteli bir sunucu almak lazım o da tabi pahalı oluyor.

Bugünün güzel zamanları, yarının üzücü düşünceleridir.

Crôwn Roleplay

Alıntı yapılan: Ferman - 09 Şubat 2020, 17:14:00
Evet maalesef her oyun sunucularında olan bir şey. Düşmeyen kaliteli bir sunucu almak lazım o da tabi pahalı oluyor.

Düşmeyen sunucu var ise ben sizin yerinize satın alabilirim. :)

Böyle birşeyin imkanı olmasa bile, 500gbit bir makina aldık diyelim saniyede "500000"mbit görüyoruz diyelim.

100gbit spoof makinalar var, 5 adet çektik diyelim scripti kurduk ve sunucu puff. Düştü, bunların engellenmesi için önce dünya üzerinde spoof çıkışlı makinaların satışlarının engellenmesi gerekir.
Son düzenlenme: 09 Şubat 2020, 19:09:27 Crôwn Roleplay

TRSinan28

O kadar haklısınız ki. Artık DDOS ile tehdit edenler de var, silah olarak kullanıyorlar. Ne kadar boş, ne kadar gereksiz... Kimisi eğlencesine atıyor. Platformun suyu çıktı. Nerede eski zevk be.

Ranthiel

@Crôwn Roleplay Dünya üzerinde spoof çıkışlı makinelerin satışı engellenmesi gerekir diyorsun da böyle bir şey mümkün değil, gidersin 2-3 Bin YTL verip kendi makineni satın alırsın, kabin kiralar makineni aktif edersin. Her türlü spoof çıkışlı makine bulmak kolay, engellenmesi imkansız bir şeydir. Gidip te 500/600 TL ddos korumalı makine diye para vermek yerine CPU'su yüksek olan bir makine alıp ona  kural girip koruma yapmak daha mantıklıdır. KORUMALI makine diye bir şey kalmadı, önüne gelen saldırı atabiliyor. Belirli firmalarda spoof çıkışlı makine satışı mevcuttur. O firmalara ait ip leri makineden engelleyip güzel bir kural yazarsanız, daha mantıklı bir yöntem olur diye düşünüyorum.

Grand Theft Auto 5 - Fivem
Sanandreas Roleplay - www.sanandreasrpg.com
Founder

Xchatt

Çok platform gördüm de samp platfor mu kadar kötüsünü görmedim , hep bi entrika hep olaylar :D önceden herkes kendi yağında kavrulur giderdi.

Sa-Mp 2014-2020

Hera

Yazılımsal firewall sadece belli bir kısım koruma sağlar, bunun için mitigation sistemleri satın almak gerektir. Layer 4, layer 7 koruma sağlayan çok nadir firmalar var. Bunların özelliğide zaten sadece UDP portlarına koruma sağlıyor. TCP koruması yine sizin sorumluluğunuzda. Bir çok aldatma yöntemi kullanabilirsiniz, DNS veya proxy kullanarak. Ancak bunlar ciddi paralar gerektirir.

Yasal hak olayı felan yalan, genelde bütün saldırılar botnet mantığıyla yapıdlığı için milyonlarca IP'nin tetiklenmesini sağlayacak IP'yi bulmak imkansız.

Crôwn Roleplay

Alıntı yapılan: Hera - 09 Şubat 2020, 19:47:52
Yazılımsal firewall sadece belli bir kısım koruma sağlar, bunun için mitigation sistemleri satın almak gerektir. Layer 4, layer 7 koruma sağlayan çok nadir firmalar var. Bunların özelliğide zaten sadece UDP portlarına koruma sağlıyor. TCP koruması yine sizin sorumluluğunuzda. Bir çok aldatma yöntemi kullanabilirsiniz, DNS veya proxy kullanarak. Ancak bunlar ciddi paralar gerektirir.

Yasal hak olayı felan yalan, genelde bütün saldırılar botnet mantığıyla yapıdlığı için milyonlarca IP'nin tetiklenmesini sağlayacak IP'yi bulmak imkansız.

Profesör konuştu, aylık 20 civarında kazancın var, bi zahmet sende git al korumanı. :D