GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

[BETA] TR Arma Hırsız Polis - 51.195.39.75:7777 #COMEBACK

Başlatan FalafelÇorba, 24 Mayıs 2019, 15:36:24

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 26 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Rouge

FalafelÇorba

Alıntı yapılan: PiloT - 05 Şubat 2020, 22:21:28
Neyi alip veremiyonuz la
Dostum bişey alıp vermemizle alakası yok bazı arkadaşlar yediremiyor sanırsam amaçlarına şu sunucu açıp AA hadi para kazanalım havasındalar vede kurtulun şu modadan dedikleri oyun modunu 2 gün önce serverlerinde gördüm birde bize laf atmaya çalışıyorlar ben bu yüzden yazık diyorum.

Rouge

Valla nediyim kardesim herseyin Hayirlisi olur Insallah.

FalafelÇorba

Medcezir

@Insomnia Birşey demiyorum demiyorum yeter. Benim kimsenin 1 Tl sine ihtiyacım yok kardeşim. Senin ile bu tartışmaya girmiyecem. Oyun modundan bahsedersek SAMP Sunucular listesine gir bakalım. Ha bu arada d harfi yerine t harfi yaptım teldeydim fark edemedim. Türkçe katili yaptın. Bak bakayım 2 gün önceki kullandığımız modmu Kimsenin zevaline ve emeğine girme. Olgunlaşın artık biraz :)
Son düzenlenme: 06 Şubat 2020, 22:20:48 Medcezir

FalafelÇorba

Kimin olgunlaşması gereken kişi belli oluyor, oyun modunuza gelirsek Cr alt yapı kullanıyorsunuz hayla 2 - 3 sistem ekleyerek herkez piyasaya Server olarak tanıtır. O kadar gereksiz konuştunuz ki tanıtım konusu 10 sayfa olcak yeter.

Codes.

TufanCan

Alıntı yapılan: Medcezir - 06 Şubat 2020, 22:14:16
@Insomnia Birşey demiyorum demiyorum yeter. Benim kimsenin 1 Tl sine ihtiyacım yok kardeşim. Senin ile bu tartışmaya girmiyecem. Oyun modundan bahsedersek SAMP Sunucular listesine gir bakalım. Ha bu arada d harfi yerine t harfi yaptım teldeydim fark edemedim. Türkçe katili yaptın. Bak bakayım 2 gün önceki kullandığımız modmu Kimsenin zevaline ve emeğine girme. Olgunlaşın artık biraz :)
Görende modu kendileri kodladı sanacak forum sampdan modu alıp türkçeleştirmişsiniz bravo.

Vanity

Konuda tartışma çıkartmayın, özelden dilediğinizce tartışabilirsiniz. Bunu anlamak normal bir insan için zor değil.

xDahdal

2,3 kişinin hevesle açtığı bir sunucu  24 Mayista konu  açılmış hayla sunucu ortalıkta yok gördüğüm kadarıyla hiçbir şey getirmemissiniz anca map yapmak(Maplarda diğer HP şunucu gibi alinti) tutucagina sanmam Max 2. Hafta kapanır Gine keşke biraz olsa değişiklik yapsaydıniz tanıtım yazmayıp direk üste Anadolu modu gecseydin, Gined3e başarılar

"Deneyerek daha kolay öğrenilir" der Baltasar, "dayan ve üstele... Bu acı adım adım iyiliğine dönüşecek." diye ekler Ovidius..

FalafelÇorba

Alıntı yapılan: RulinG - 10 Şubat 2020, 11:18:38
2,3 kişinin hevesle açtığı bir sunucu  24 Mayista konu  açılmış hayla sunucu ortalıkta yok gördüğüm kadarıyla hiçbir şey getirmemissiniz anca map yapmak(Maplarda diğer HP şunucu gibi alinti) tutucagina sanmam Max 2. Hafta kapanır Gine keşke biraz olsa değişiklik yapsaydıniz tanıtım yazmayıp direk üste Anadolu modu gecseydin, Gined3e başarılar
Pardon ama proje 24 mayısta atıldı sonra ara verildi tekrar açıldı biraz okuman olsaydı bakardın moda gelirsek te yakın zamanda hangi modu kullanacağımızı görürsün map konusuna gelirsek maplarin 2 3 tanesini değiştirdik yakın zamanda tanıtım güncellenecek,iyi forumlar.

Specter

Biraz daha uğraşmanız gerekiyor, başarılar dilerim.

Saygılarımla Specter...

FalafelÇorba

Alıntı yapılan: Specter - 10 Şubat 2020, 19:21:32
Biraz daha uğraşmanız gerekiyor, başarılar dilerim.
Güzel yorumunuz için teşekkür ederim, yakında yeni bir moda geçiş yapacağız.

Vanity