GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

•• Nova Freeroam™ | Türkiye 2020 Freeroam Server ••

Başlatan TRSinan28, 31 Ocak 2020, 23:39:55

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

TRSinan28

Herkese merhabalar. Türkiye'de freeroam'ın eriyip gittiği bir zamanda sunucumuzu açmış bulunmaktayız. Öncelikle Nova Freeroam, 2019'da açılan White Lion Freeroam ve 2017'de kurulmuş olan Uncle Freeroam'ın ortaklaşması sonucu 2020 yılında ortaya çıkan sunucudur. Kullanılan mod, flareoNNN'un kodlamış olduğu GamerLity modudur. Yoğun olarak geliştirme çabası içerisindeyiz. Her geçen gün ilgi çekici sistemler ekliyoruz. Kimsenin emeğine haksızlık yapmadan işimizi yapmaya çalışıyoruz. Zamanın Roleplay olduğu bir zamanda tabiiki de eski kitlelerin oluşacağını düşünmüyoruz. Freeroam'ın bitişinden geriye kalan oyuncularla yolumuza devam etme umudu güdüyoruz, sizlerin desteğini bekliyoruz. Belirli bir kitlemiz oluştuğu takdirde tüm sunucu olarak eğlenceli vakitler geçireceğimizi şüphesiz düşünmekteyiz.
Neler hedefliyorsunuz?
Tek hedefimiz, SAMP Türkiye'de geriye kalan Freeroam severleri bu sunucu altında toplamak. Topladığımız takdirde zaten hizmetimizin kalitesini göreceksiniz. Discordumuzda yönetime ait ekip kanalında ciddi bir organizasyon var. İşi dalgaya vurmadan görevimizi yapıyoruz.

Bizi yarı yolda bırakmayacağınıza nasıl güvenebiliriz?
İşte bu kısımda iş sizlere düşmekte. Biz, her sunucunun yaptığı gibi 'Bize güvenebilirsiniz.' demeyeceğiz. Biz desek bile bir işe yaramaz, gelip bir izlenim bırakması gerekiyor herkesin. Bu yüzden bu sorunun cevabını zamanla kendi kendinize almış olacaksınız.

Siz üst yönetim olarak oyunculara özel etkinlikler sağlayacak mısınız?
Bir kitleye sahip olduğumuz takdirde tabiiki çete savaşları, bireysel kazançlı etkinlikler yapacağız. Bunları yapabilmemiz için başta da söylediğimiz gibi belli bir kitleye ihtiyacımız var. Ulaştığımız takdirde eğlenmeniz için bizlerden destek gelecektir.
İşlerimizi discord üzerinden yürütmek istediğimizden forum açma gereği duymadık.
IP Adresi: 149.202.88.165:1518

Proje Sahipleri
TRSinan28 - Kowalski

Sahip
ISeazy

Sahip Vekilleri
sumdeath - aLoNeAnQeL

Başkan
Hanchix

Grafiker
Şu an grafiker birimimiz bulunmamaktadır.

''Tanıtım kurallarını okudum, kabul ediyorum. Tanıtımımın kurallara uygun olduğuna inanıyorum.''
Son düzenlenme: 10 Şubat 2020, 12:10:45 TRSinan28 Sebep: Teliften dolayı sunucu ismi tekrar değiştirildi.

Ozturk

sumdeath olarak. <3

Sınırsız Discord Davet Linkimiz! https://discord.gg/mjd8sD2
Son düzenlenme: 31 Ocak 2020, 23:59:24 Ozturk Sebep: yine ne blm

ISeazy

DracDonix

Freeroam'ı diriltmeniz dileği ile, Başarılar.

İmzanız forum kurallarına uymamaktadır. (daha küçük boyutta bir imza seçiniz.)

Kowalski

_Lynx

Ozturk

Rodeiun

Alıntı yapılan: TRSinan28 - 31 Ocak 2020, 23:39:55

Herkese merhabalar. Türkiye'de freeroam'ın eriyip gittiği bir zamanda sunucumuzu açmış bulunmaktayız. Öncelikle Dolunay Freeroam, 2019'da açılan White Lion Freeroam ve 2017'de kurulmuş olan Uncle Freeroam'ın ortaklaşması sonucu 2020 yılında ortaya çıkan sunucudur. Modumuz klasik Türk-İbiza modudur, yoğun olarak geliştirme çabası içerisindeyiz. Her geçen gün ilgi çekici sistemler ekliyoruz. Kimsenin emeğine haksızlık yapmadan işimizi yapmaya çalışıyoruz. Zamanın Roleplay olduğu bir zamanda tabiiki de eski kitlelerin oluşacağını düşünmüyoruz. Freeroam'ın bitişinden geriye kalan oyuncularla yolumuza devam etme umudu güdüyoruz, sizlerin desteğini bekliyoruz. Belirli bir kitlemiz oluştuğu takdirde tüm sunucu olarak eğlenceli vakitler geçireceğimizi şüphesiz düşünmekteyiz.
Neler hedefliyorsunuz?
Tek hedefimiz, SAMP Türkiye'de geriye kalan Freeroam severleri bu sunucu altında toplamak. Topladığımız takdirde zaten hizmetimizin kalitesini göreceksiniz. Discordumuzda yönetime ait ekip kanalında ciddi bir organizasyon var. İşi dalgaya vurmadan görevimizi yapıyoruz.

İşte bu kısımda iş sizlere düşmekte. Biz, her sunucunun yaptığı gibi 'Bize güvenebilirsiniz.' demeyeceğiz. Biz desek bile bir işe yaramaz, gelip bir izlenim bırakması gerekiyor herkesin. Bu yüzden bu sorunun cevabını zamanla kendi kendinize almış olacaksınız.

Bir kitleye sahip olduğumuz takdirde tabiiki çete savaşları, bireysel kazançlı etkinlikler yapacağız. Bunları yapabilmemiz için başta da söylediğimiz gibi belli bir kitleye ihtiyacımız var. Ulaştığımız takdirde eğlenmeniz için bizlerden destek gelecektir.
İşlerimizi discord üzerinden yürütmek istediğimizden forum açma gereği duymadık.
IP Adresi: 62.113.115.18:7839

Proje Sahipleri
TRSinan28 - Kowalski

Sahip
ISeazy

Sahip Vekilleri
sumdeath - aLoNeAnQeL

Başkan
Hanchix

Grafiker

''Tanıtım kurallarını okudum, kabul ediyorum. Tanıtımımın kurallara uygun olduğuna inanıyorum.''

@ISeazy Barış abiyi yakından tanırım başarılar umarım tutar. Yolunuz açık olsun umarım Free dirilir.

Ozturk

''ISeazy Barış abiyi yakından tanırım başarılar umarım tutar. Yolunuz açık olsun umarım Free dirilir.''

Teşekkürler sağolun.

ISeazy

Alıntı yapılan: KraLOsmaN - 01 Şubat 2020, 15:42:58
Alıntı yapılan: TRSinan28 - 31 Ocak 2020, 23:39:55

Herkese merhabalar. Türkiye'de freeroam'ın eriyip gittiği bir zamanda sunucumuzu açmış bulunmaktayız. Öncelikle Dolunay Freeroam, 2019'da açılan White Lion Freeroam ve 2017'de kurulmuş olan Uncle Freeroam'ın ortaklaşması sonucu 2020 yılında ortaya çıkan sunucudur. Modumuz klasik Türk-İbiza modudur, yoğun olarak geliştirme çabası içerisindeyiz. Her geçen gün ilgi çekici sistemler ekliyoruz. Kimsenin emeğine haksızlık yapmadan işimizi yapmaya çalışıyoruz. Zamanın Roleplay olduğu bir zamanda tabiiki de eski kitlelerin oluşacağını düşünmüyoruz. Freeroam'ın bitişinden geriye kalan oyuncularla yolumuza devam etme umudu güdüyoruz, sizlerin desteğini bekliyoruz. Belirli bir kitlemiz oluştuğu takdirde tüm sunucu olarak eğlenceli vakitler geçireceğimizi şüphesiz düşünmekteyiz.
Neler hedefliyorsunuz?

IP Adresi: 62.113.115.18:7839

Proje Sahipleri
TRSinan28 - Kowalski

Sahip
ISeazy

Sahip Vekilleri
sumdeath - aLoNeAnQeL

Başkan
Hanchix

Grafiker

@ISeazy Barış abiyi yakından tanırım başarılar umarım tutar. Yolunuz açık olsun umarım Free dirilir.

Eyvallah koçum özledim seni de  mutlaka gel beklerim senide  ;)  :aynen:  

Lé Spîke

lacosapalm

Türk-Ibiza Adlı mod, Paylaşımı yasak modlar listesinde olması sebebiyle konu kilitlenip,kilitli konular bölümüne taşınmıştır.

- S O N

lacosapalm

Konu kuralların tahsis edilmesi üzerine aktif edilmiştir.

- S O N

TRSinan28

Yeniden sizlerleyiz! Mod ve sunucu ismini değiştirdik. Yeni IP: 149.202.88.165:1518
Yola devam.