GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

NVIDIA GeForce Now | Artık disk üzerinden oyun oynamak tarihe karışacak!

Başlatan Enkei, 05 Şubat 2020, 19:31:13

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Enkei






Nvidia'nın bir süredir beta programında olan oyun stream servisi GeForce Now resmi olarak tanıtıldı. Uygulama, cihazın donanımından bağımsız şekilde üst seviyede oyun oynama deneyimi sağlamayı hedefliyor. Yani GeForce Now, bize internet üzerinden disk üzerinde hiçbir yer kaplamadan istediğimiz oyunu oynama imkanı sunuyor.




NVIDIA GeForce Now, Free ve Founders olmak üzere iki farklı satın alma seçeneği ile karşımıza çıkıyor. Free üyeliği, adından da anlaşılabileceği üzere kullanıcılardan herhangi bir ücret talep etmezken Founders üyeliği, şu anda indirimli olarak 12 ay boyunca 5,49 Euro gibi bir ücret talep ediyor.

NVIDIA GeForce Now'da ücretsiz paketi seçen kullanıcılar, bulut sistemine standart erişim sağlayabiliyor. Yani sistemde sıra varsa bu sırayı beklemeleri gerekiyor. Ayrıca ücretsiz kullanıcılara yalnızca 1 saatlik süre tanıtıyor. Founders üyeliğini seçen kullanıcılar ise 90 gün boyunca hiçbir ücret ödemiyor. Üç aylık deneme sürecinin ardından hizmeti devam ettirmek isteyen kullanıcılar, NVIDIA'nın kampanyalı fiyat tarifesine göre ücret ödeyerek hizmet almaya devam ediyor.



Daha detaylı bilgi ve indirme link için buraya tıklayabilirsiniz.

DİKKAT: Listelenen oyunları oynamak için bu oyunları daha önceden Steam gibi satış platformlarında satın almış olmanız gerekiyor. NVIDIA GeForce Now'da 'Oyna' seçeneğine bastıktan sonra sizden bu oyuna sahip olduğunuz bir hesaba giriş yapmanız isteniyor.


Son düzenlenme: 06 Şubat 2020, 01:13:33 Enkei

Luji

İnterneti sağlam olanlar için güzel fakat bizim ülkemiz de daha ufak bir depremde operatorler çöküyor.Böyle bir altyapı da bu teknolojileri görmek deneyimlemek hayal ürünü..


Enkei

Alıntı yapılan: Buzzy - 05 Şubat 2020, 23:02:59
İnterneti sağlam olanlar için güzel fakat bizim ülkemiz de daha ufak bir depremde operatorler çöküyor.Böyle bir altyapı da bu teknolojileri görmek deneyimlemek hayal ürünü..

Konuyu hazırlarken aklımdan bu geçiyordu. Malum, ülkemizde internetin akıbeti hiçbir zaman belli olmadı. İnternetinde problem yaşamayanlar için bulunmaz bir nimet şüphesiz.


_Code

10mb/s internetim var ve çok iyi sonuçlar alıyorum tavsiye ederim





SA:MP Turkiye CnR IP: server.sampturkiyecnr.com:7777