GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Jessinary RolePlay ~ 2.Dönem - [AKTİF!]

Başlatan XziiTriOzz, 31 Ocak 2020, 13:45:02

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 5 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

XziiTriOzz

Jessinary RolePlay Gaming

Jessinary RolePlay Rolleri ve Güzel Sistemleri ile sizlerin karşısında!

Jessinary Roleplay ilk olarak 2019'de piyasaya sürüldü ve başlangıçta olduğu şeyden, sunucunun resmi olarak kapatıldığı 2018'in sonuna kadar uzun bir yol kat etti. Jessinary'nın nedenleri: RP'nin sona ermesi esas olarak kötü yönetim ve son derece ihmal edici bir yönetimden oluşuyordu. Oyuncu tabanı azaldıkça, topluluk soluklaştı, ev sahibi sona erdi ve aşağı SAMP'daki en önemli ve tarihi sunuculardan birine gitti.

Ocak 2019'de mevcut yönetim ekibi (eski topluluk üyeleri) bir takım olarak bir araya geldi ve Jessinary Roleplay'i yerden yeniden oluşturdu ve forumun tüm yönlerini oyun içi yönleriyle kapladı. Bu, JS:RP'nin bir zamanlar yerden beri ne olduğunu düzeltmek için çok sıkıcı bir işti (250 geri ödeme talebini işledik!), Ancak başarıldı ve yarım yıl boyunca çalışabildik ve 100'ün üzerinde vurabildik kısa süreli yeniden başlatma süresi içinde eşzamanlı oyuncular. Topluluk hareketini kaybetti ve yavaşça inmeye başladı - sonuçta sunucunun kapanmasına neden oldu. 0.3DL'deki sahneye tekrar girmek ve dalgalar yapmak için bir kez daha bir araya geldik ve burası size ihtiyacımız olan yer!

Sunucu şu anda büyük yenileme, yeni rol tahsisleri ve çok daha fazlasından geçiyor. Size, sevecen ve ilgili bir yönetimin yönetimi altındayken, arkadaşlarınız arasında en sevdiğiniz sunucunuzda bir kez daha rol yapma nostaljik deneyimiyle birlikte, muhtemelen umabileceğiniz en iyi Jessinary Roleplay sürümünü sunmak istiyoruz. Buna ek olarak, geliştirme ekibi burada Jessinary'deki deneyiminizin mümkün olduğunca eğlenceli ve yenilenmiş olmasını sağlayan özel gazilerle doludur.

Bununla birlikte, sizi umut verici liderliğe sahip genç bir topluluk olan, kaliteli yönetim ve çok sevdiğiniz tanıdık bir sunucuda rol oynama deneyimi sunan Jessinary RPG'nin yeni ve daha parlak bir çağına hoş geldiniz diyoruz. Diğer topluluklardan olanlar için, burada Jessinary Roleplay 'da başlamanıza yardımcı olacak kısmi bir geri ödeme yapılabilir. Bu yıl SAMP'da herhangi bir sunucu oynayacaksanız, bunu Jessinary Roleplay da yapın.

Rol Bölgesi

Rol Alanı Los Santos'da bulunuyor. Oyuncu tabanımız yeterince istikrarlı ve yeterince yüksek olduğunda, San Fierro'ya uzatacağız veya oyuncular tarafından seçilen yeri seçeceğiz.  İlçenin tamamı olsa da kullanılabiliyor ve bu yüzden nasıl oynamak istediğinizi kısıtlamıyorsunuz.

AR-GE

Jessinary Roleplay'de size çeşitli harika ve benzersiz özellikler sunuyoruz. Tüm özelliklerimiz neredeyse her şekilde gerçekçi ve en ince ayrıntısına kadar çalıştı. Mevcut yenilikler için daima iyileştirmeler arıyoruz, aynı zamanda her zaman yeni gerçekçi özellikler üzerinde çalışıyoruz. Geliştirme ekibimiz, sorunlarınızı ve isteklerinizi dinleyip hayata geçirmek için sizi bekliyor.

Amacımız

Biz Jessinary roleplay ekibi olarak, sizlere en iyi ve en keyifli rol kalitesi sunmak istiyoruz. Yanı sıra sorunsuz sistemler ve oyuncu problemlerini en alt seviyeye çekmek istiyoruz. SAMP platformunda bir yer edinip, oyuncularımızın memnun ve keyif almasını hedefliyoruz.

Yönetim

Management: Radless - Yigit - RaideNN
Lead Admin: HanlıReis
Senior Admin: berkealp
Support: Vasquez - Flowen - Heavu - *Raze-R - Halil

Sunucu Bilgileri

SAMP : 185.255.94.157:7777
TeamSpeak3 : ts3.jessinary-roleplay.com
Web & Forum : www.jessinary-roleplay.com
Discord : https://discord.gg/y6d92Av

Son düzenlenme: 31 Ocak 2020, 13:55:12 XziiTriOzz
yeni piyasanın eski çocukları

Purpo

Gerçektende Çok mantıklı bir sunucu, Kurucular sunucu çöküyor, tek oyuncusu olan Bana Direk Küfür edip banlıyor, bizde giriyoruz rol yapmaya ban yiyioruz.
PAWN Kodu: Seç
komut kullanımı_:/ban C-Ban Gereksiz adminler,Gereksiz insanlar.

Sunucu çöküyor, ben ban yiyorum emek verilmez.

RaideNN

sanandreasrpg.com v2 #çokyakında

RaideNN

Sunucunun hakları bana ait konuyu kilitlermisin kardeşim

Vanity

"Jessinary" hakları hatırladığım kadarıyla Raidenn adlı ismi Emre olan kişiye aitti. Yanlış mı hatırlıyorum?

Vecy

Sunucu hakları RaideNN'e ait çok saçma oynanmaz.. Alıntı yapılan: Judge - 01 Şubat 2020, 14:24:24
"Jessinary" hakları hatırladığım kadarıyla Raidenn adlı ismi Emre olan kişiye aitti. Yanlış mı hatırlıyorum?
Doğru Raidenn'e ait.

☨Gaviria☨

Pune len! Yetkili olmak için her şeyi yapıyorsunuz maşallah tütütütütü.Alıntı yapılan: RaideNN - 01 Şubat 2020, 01:06:38
Sunucu hakları adama ait kilitlermisin yazmış kitlemiyorsun Gürkan kimse kimseye konu açtı diye Admin veya Helper vermez bunu bil.

AnadoluGaming

Tanıtıma biraz daha özene bilirdiniz başarılar.

ayazcik

Lan bide Emre'nin sitesini yazmışlar ne yapıcaksınız hayali forummu kuracaksınız :D

Kardeşim kapat şu konuyu hem bunu yapma sebebin ne? Kendini rezilmi etmek hayla anlayamadım eğer rezil olmak istiyorsan ppne nudeni koy sonra gerisini bize bırak.

☨Gaviria☨

Alıntı yapılan: Ayaz. - 05 Şubat 2020, 06:31:09
Lan bide Emre'nin sitesini yazmışlar ne yapıcaksınız hayali forummu kuracaksınız :D

Kardeşim kapat şu konuyu hem bunu yapma sebebin ne? Kendini rezilmi etmek hayla anlayamadım eğer rezil olmak istiyorsan ppne nudeni koy sonra gerisini bize bırak.
Adam haklı beyler dağılın :d

Focus

Biri bana yazdı bugün (sampı bırakmıştım) linda roleplay adını kullandılar ve yiğit denilen sunucu sahibi sözde Linda roleplayda ortakmış böyle bir şey yoktur bu kişiyi tanımıyorum ismimizi kullandığı içinde şikayet edeceğim, ismimizi kullanıp oyuncu çekmeye çalışanlara lütfen kanmayınız...

Şeytana Şükür!

RaideNN

Alıntı yapılan: ☨Gaviria☨ - 04 Şubat 2020, 16:26:11
Pune len! Yetkili olmak için her şeyi yapıyorsunuz maşallah tütütütütü.Alıntı yapılan: RaideNN - 01 Şubat 2020, 01:06:38
Sunucu hakları adama ait kilitlermisin yazmış kitlemiyorsun Gürkan kimse kimseye konu açtı diye Admin veya Helper vermez bunu bil.
ah bebeğim ah tanıtım ve yazıları bana ait olan bir tanıtım jessinary & Aryus & versus hakları bana aittir domain sorgulama da domain sahibini arat

RaideNN

Alıntı yapılan: Focus - 07 Şubat 2020, 22:35:23
Biri bana yazdı bugün (sampı bırakmıştım) linda roleplay adını kullandılar ve yiğit denilen sunucu sahibi sözde Linda roleplayda ortakmış böyle bir şey yoktur bu kişiyi tanımıyorum ismimizi kullandığı içinde şikayet edeceğim, ismimizi kullanıp oyuncu çekmeye çalışanlara lütfen kanmayınız...
Kemalcim tebrik ediyorum seni bu sahışlar senin üzerinden prim kasıyor.

RaideNN

Enkei

Alıntı yapılan:  Bölüm kuralları
Konu içeriğinde özgünce tasarlanmış logo, özgün şekilde sunucuyu tanıtan bir metin, sunucu bilgileri ve sosyal medya ağı(website veya herhangi bir sayfa) olmak zorundadır.

Tanıtımınız, daha öncesinde açılmış bir konudan alındığı için konu kilitlenmiştir. Alıntıdaki kurala ilave olarak, kilitli konular bölümünde bulunan size ait bile olsa bir konunun içeriği ile açacağınız konunun içeriği aynı olamaz. Tanıtımınızı düzelterek kurallara uygun olacak şekilde tekrar konu açabilirsiniz.

K/A.