GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Revenant Roleplay - Fort Carson - V2 - Aktif!

Başlatan Revenant Roleplay, 30 Ekim 2017, 16:18:57

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Revenant Roleplay

Alıntı yapılan: ArMy - 03 Kasım 2017, 14:17:48

Bugun mu aciliyor?

Evet, sunucumuz saat 19:00'da aktif hale gelecektir.
Son düzenlenme: 03 Kasım 2017, 15:56:02 Revenant Roleplay

Shy

Revenant Roleplay

Sunucumuz V1.1 Sürümüne geçiş yapmıştır,oyun içerisinden /guncellemeler komutunu kullanrak güncelleme geçmişine bakabilirsiniz. :)

Zeta

Xobho

Her ne kadar baltalama girişimleri olsa bile çok iyi gidiyor.En yakın zamanda her şeyin düzene oturacağını düşünüyorum.Yönetim iyi sürekli sunucu için çabalıyorlar.Samimi olmaları her zaman onlara +1 puan kazandırır.

Cruza

since 2008
graphic designer & front-end web developer

hanifis

hanifis

Revenant Roleplay

Can Demir

Dünde baktım 22 kişi olmuşsunuz,tebrikler başarılarının devamını dilerim.Bi ara uğramıştım doğum gününde takıldım çıktım,yine uğrarım,Başarılar tekrardan

trabzon

Alıntı yapılan: DARK. - 05 Kasım 2017, 11:01:15

Dünde baktım 22 kişi olmuşsunuz,tebrikler başarılarının devamını dilerim.Bi ara uğramıştım doğum gününde takıldım çıktım,yine uğrarım,Başarılar tekrardan

Yorum için teşekkürler. ^·^

taliskaan

Atacağım yorum kimseye hakaret veya sunucuysunucuya kötüler değil hatta zamanım olunca uğramak isterim 22 kişi olmuş bi RP güzel rolerrolere imza atmanız bekliyorum. Şimdi yorumum gelirsek tanıtımı tam anlamıyla okumadım konsept alıntı midir çünkü 1 sene önceki açılan ve lsde enkaz rolü olup fcye geçen bir sunucu vardı atrantos suan reklam yapmıyorum çünkü 1 yıl önce adminler kavga edip rpyi kapattılar. Eğer alıntılar soylermisiniz iyi roller.

imza elle atılır

trabzon

Alıntı yapılan: KraLKaan - 05 Kasım 2017, 20:24:19

Atacağım yorum kimseye hakaret veya sunucuysunucuya kötüler değil hatta zamanım olunca uğramak isterim 22 kişi olmuş bi RP güzel rolerrolere imza atmanız bekliyorum. Şimdi yorumum gelirsek tanıtımı tam anlamıyla okumadım konsept alıntı midir çünkü 1 sene önceki açılan ve lsde enkaz rolü olup fcye geçen bir sunucu vardı atrantos suan reklam yapmıyorum çünkü 1 yıl önce adminler kavga edip rpyi kapattılar. Eğer alıntılar soylermisiniz iyi roller.

Konsept açıldıktan bir gün önce Santos konseptliydi, bir anda şehirler saldırıya uğradı,  insanlar Santos'tan F-C'a göçüş yaptılar. Şimdi sen bizim emeğimizi görmezden gelip sunucuyu baltalamaya çalışırsan şu yaptıklarınla beraber kendi çevren etrafında emeğe saygın yok demektir. Başka bir sunucunun konsept'i bizleri ilgilendirmez. Bunu burada sunucu adı vererek reklam haline sokamazsın. Her açılan Fort Carson alıntı olmuyor. Eğer böyle bir şey düşünüyorsan ki nasıl böyle bi düşünceye kapıldığın hakkında da fikrim yok, o halde açılan Santos üzerinde ki tüm sunucular özenti kapsamına girer senin kafanda. Herneyse.. Ne kadar iyi veya kötü olsada yorum için teşekkürler. Umarım yazdıklarımdan birşeyler çıkartabilirsin.

Riasus

Başarılarınızın devamını dilerim, sunucuyu oynuyorum keyif aldığım noktalar çok, bazı durumlar can sıksada.