GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

GTA 6 fiyatı ve çıkış tarihi ortaya çıktı! Ne kadar doğru? Tartışalım

Başlatan Tan, 18 Ocak 2020, 13:45:00

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Tan


Son günlerde GTA 4'ün Steam üzerinde satıştan kaldırılmasıyla hareketli günler yaşayan Rockstar Games'in geliştirmekte olduğu yeni oyunu GTA 6 hakkında dikkat çekici bir gelişme yaşandı. Avusturya merkezli bir oyun sitesi GTA 6 fiyatı ve çıkış tarihini resmen açıkladı.

GTA 6 fiyatı ve çıkış tarihi ortaya çıktı.
Oyunseverlerin merak ettiği en önemli konulardan biri hiç şüphesiz Grand Theft Auto 6 oyunudur. Milyonlarca oyuncu Rockstar Games'in geliştirmekte olduğu GTA 6 hakkındaki son gelişmeleri yakından takip ediyor. GTA 5'in piyasaya çıkmasının üzerinden 7 yıl geçti ve gözler yeni oyuna çevrildi.



Geçen yıl GTA 6 hakkında bir açıklama yapacağını açıklayan Rockstar, henüz en ufak bir ipucu bile vermedi. Ancak en büyük ipucuyu, Avusturya merkezli perakende oyun satış sitesi Gameware, GTA 6'yı resmen satış listesine ekledi.

Ortaya çıkan listetede oyunun adı, fiyatı ve çıkış tarihine dair önemli bilgiler yer alıyor. Sitede Grand Theft Auto 6'nın PlayStation 4, PC ve Xbox One oyun konsolu için çıkacağı ifade ediliyor. Bu yılın sonlarında satışa çıkacak PlayStation 5 ve Xbox Series X konsollarının uyumluluğuna dair herhangi bir ibare yer almıyor.



Listelemede oyunun adı Grand Theft Auto 6 D1 Edition olarak görüntüleniyor. D1 Edition'un gizemi halen çözülemezken, oyunun fiyatları da şaşırtıcı görünüyor. PC versiyonunun 59,99 Euro, PlayStation 4 ve Xbox One için ise 69,99 Euro satış fiyatı ile listelenmiş durumda. GTA 6 çıkış tarihi ise 2020 yılı içerisinde olarak gözüküyor.

Bu sızıntının değerini artıran ana unsur ise, Gameware sitesinin geçtiğimiz yıl henüz duyurulmamasına rağmen Need for Speed ​​Heat ve Devil May Cry 5 gibi oyunları gün yüzüne çıkartmış olması.

Bu gelişmelerin üzerine, artık Rockstar Games'in GTA 6 hakkında ayrıntılı bir açıklama yapması bekleniyor.


Uzzy

Gerçek değildir, Rockstar yayınlamadan haber vermeden gerçek olamazki hem. Gündem olmak için yapmış olabilirler.


Desky

Logosu bile belli değilki daha bencede gerçek bir haber değildir.


zeroo


DracDonix

İmzanız forum kurallarına uymamaktadır. (daha küçük boyutta bir imza seçiniz.)

Lineopth

Değişik ya bir türlü haberi gelmedi şu oyunun acaba hiç haber vermeden mi çıkaracaklar aynı Eminem'in albümü gibi.

Edit: haber yalan büyük ihtimal


Tommy Vercetti

Çok saçma geldi, PlayStation 4 için çıkacaksa şimdiye zaten çıkmıştı. PlayStation 5'i bekliyorlar haber büyük oranla gündem olmak için.


david18

gerçek değil diyen arkadaşlar bu site daha evvelindede duyurulmamış olan oyunlarıda sitelerinde ön siparişe açmıştı nfs heat gibi .....


gtadelisi

Oyun o siteden kaldırılmış, büyük bir ihtimalle Rockstar Games konuya müdahale etti.