GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi
07 Ekim 2024, 05:17:49

Yeni bir ertelenme haberi: Cyberpunk 2077!

Başlatan Tan, 20 Ocak 2020, 13:50:16

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Tan



Geçtiğimiz günlerde bu yılın en çok beklenen oyunlar arasında olan Final Fantasy VII: Remake ve Marvel Avengers'dan ertelenme haberi gelmişti. Bu listeye Cyberpunk 2077'de dahil oluyor. 16 Nisan'da piyasaya sürülecek oyun 17 Eylül'e ertelendi. Uzun bir erteleme zamanı ve CD Projekt Red bu zamanı bolca mesai yaparak harcayacak gibi duruyor.

Yapılan açıklama da ertelemenin sebebinin  "Crunch" periyotları uygulayacak olmaları. Crunch dediğimiz şey ise bir oyun üzerinde çok uzun saatler çalışmak, mesai yapmak denilebilir. Video oyun sektöründe beklenilen kalite standartlarını karşıladığından emin olmak için girilen bir süreç diyebiliriz. Genelde oyunun son aşamalarında görülür. CD Projekt Red bu süreyi epey uzun tutmuş gibi görünüyor.

Twitter üzerinden yapılan açıklama da ise: " Şuanda oyun tamamlanmış ve oynanabilir bir aşamadayız, fakat hala üzerinde çalışıyoruz. Hikayelerle dolu, yer ve mekanları ziyaret etmek ve bunların hepsini tamamlamak için, daha fazla test etmemiz, fixlememiz ve cilalamamız için zamana ihtiyacımız var."

Sorunsuz bir oyun oynamayı hepimiz isteriz, fakat bu ertelenme süresi beklentiyi daha da arttırabilir. Verilen test süresi kararı umarız doğrudur.

https://twitter.com/CDPROJEKTRED/status/1217861009446182912


Uzzy

Kolay değil tabiki. Bekleyelim görelim.



zeroo

aga bence yapsalar bile satmaz bu oyun bana öyle geliyor


Lineopth


Vupsen

Adamlar "Oyunu hazır olduğumuzda yayınlayacağız." derken bu kadar ciddi olmalarını beklemiyordum. :D Yanlış hatırlamıyorsam ilk fragmanı 2012'de yayınlamışlardı. :D


lazlow

Oyun piyasasından o kadar uzağım ki cyberpunk diye bir oyun 2077'e kadar ertelendi diye okudum başta


Cruza

Alıntı yapılan: zeroo - 20 Ocak 2020, 20:09:21
aga bence yapsalar bile satmaz bu oyun bana öyle geliyor

Türkiye'de az satar.

since 2008
graphic designer & front-end web developer

Tommy Vercetti

Bu oyunun çıkacağını hiç sanmıyorum.