GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Revenant Roleplay - Fort Carson - V2 - Aktif!

Başlatan Revenant Roleplay, 30 Ekim 2017, 16:18:57

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Revenant Roleplay

Sunucu açılmıştır. İP : 37.59.88.86:7777

evol

Başarılar, umarım istediğiniz başarıya ulaşırsınız.

TheLife

WantedAlone

Daha konuya bile özenilmemiş? Iddaalı olacağınıza inanamıyorum. Başarılar dilerim.

Hayat kime gülerse kendini şanslı hisseder ama şunu unutma ki her gülüşün bir de ağlayışı vardır.

trabzon

Multiplayer alemin de çok nadir bulunan cana çok yakın ilişkileri daima güzel ve olgun davranışlar sergileyen admin kadrosunu ekibe dahil olmadan önce keşfettim. Sizleri tebrik ederim.

Edit: Ekibe pawner olarak giriş yaptım, hepimiz için hayırlısı olsun
.
  :helal:
Son düzenlenme: 31 Ekim 2017, 01:47:49 Silver

DarkBlue

DarkCity

Server ne zaman açılacak sabırsızlıkla bekliyorum şu konsept değişimini yapamazsanızda en az 1-2 gün sürsün :)

Kiproo

Alıntı yapılan: Silver - 31 Ekim 2017, 01:44:11

Multiplayer alemin de çok nadir bulunan cana çok yakın ilişkileri daima güzel ve olgun davranışlar sergileyen admin kadrosunu ekibe dahil olmadan önce keşfettim. Sizleri tebrik ederim.

Edit: Ekibe pawner olarak giriş yaptım, hepimiz için hayırlısı olsun
.
  :helal:

Sen varsan ve admin kadrosu dediğin kadar iyiyse diyecek birşey yok :)

-Good Luck

Revenant Roleplay

Yorumlarınız için teşekkürler, sunucunun yeni konseptine dair hikayemiz konuya eklenmiştir. Sunucuda artık son ayarlar yapılıyor, elimizden geldiğince hızlı bir şekilde hizmete sunacağız.

trabzon

Yorumlarınız da sizler kadar değerli, teşekkür ederiz.

- Konu'da ki hikaye'yi okumayı unutmayınız.  :helal:

LookieS

:rockstar:Teamspeak 3 adresi varmı yok ise açılacakmı açılacak ise ne zaman açılır ?  :kahkaha:

DarkCity

Serverin ne zaman açılacağı hakkında bilgi verilecek diyorsunuz da insanlar meraktan çatlıyacak bir an önce açsanız iyi olur bende dahil çatlayacağım :)

ArMy

Hadi acin sunu merak ile bekliyoruz :D Yalniz beni gecenki konsepte bu sunucuda param vardi
hesaplar silinecekmi?

Revenant Roleplay

Alıntı yapılan: Serenity - 31 Ekim 2017, 23:57:20

:rockstar:Teamspeak 3 adresi varmı yok ise açılacakmı açılacak ise ne zaman açılır ?  :kahkaha:

TeamSpeak 3 Açılan sunucularda, sunucu içerisinde rol yapılmak yerine mikrofondan konuşarak, Mix dolu roller oluyor. O nedenle sıcak bakmıyoruz.

Alıntı yapılan: RulingMaster - 01 Kasım 2017, 15:32:57

Serverin ne zaman açılacağı hakkında bilgi verilecek diyorsunuz da insanlar meraktan çatlıyacak bir an önce açsanız iyi olur bende dahil çatlayacağım :)

Meraklı olmanız bizi gerçekten memnun etti :) Cuma akşamı sunucuyu açmayı düşünüyoruz, bir süpriz olup daha erkende olabilir fakat amacımız cuma akşamı.

Alıntı yapılan: ArMy - 01 Kasım 2017, 16:05:26

Hadi acin sunu merak ile bekliyoruz :D Yalniz beni gecenki konsepte bu sunucuda param vardi
hesaplar silinecekmi?

Teşekkürler yorumunuz için, zaten sunucuyu açmak ile karar değiştirmemiz neredeyse aynı anda olmuştu. Hesaplar silinecek.

HytreXX

LSTV'Yi bana vermiştiniz hatırlıyormusunuz Helper alımı açıldımı.
şifreyi özelden verirmisiniz. :D
*sessizce*Admin adayıyım bu arada.
Son düzenlenme: 01 Kasım 2017, 20:57:59 Erwin Privser Hard-rp