GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Nostalji Roleplay:Reborn | Türkçe Roleplay'in TEK Adresi

Başlatan hellquards, 18 Ocak 2020, 17:32:23

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

hellquards

Yeni Duyuru!
* 3.Dönem İEM Alımları Açıldı.18.01.2020
* 1.Dönem Rehber Alım Sonuçları açıklandı.
* Jandarma Oluşumu Aktif Hale Getirildi.

⋆ | Discord| •| Facebook(Grup)| ⋆

Merhaba,saygı değer PawnoTurk üyeleri...
MTA platformun'daki sunucularda ki admin powerlar ve ikinci sınıf muameleler,haksızlıklar ve daha fazlası,

Nostalji Roleplay olarak,sizlere bu sorunları yaşatmayacağımızı temin etmek isteriz.Sunucumuzun Script çalışması uzun uğraşlar sonucu gelişmiş sistemler ve gelişmiş özellikler ile sizlere sunmaya neredeyse hazır.

Sunucu konsepti olarak sunucumuz Türk Konsept ve İstanbul'da geçmektedir.

Alışılagelmiş kurallardan daha farklı bir kural işleyişi olacak ve hiç bir şekilde bu kurallardan geri dönülmeyecektir.Sunucumuzda ki tüm maplar,sizlerin rol çıkarabileceği,rollerinizi eğlenceli hale getirebileceğiniz şekilde tasarlanmaktadır.Amacımız,yeni bir soluk getirmek değil...

Amacımız,sizlere daha iyi bir ortam yaşatmak ve sunucu ile ilgili herşeyden zevk almanız.Siz de bu ortama katılmak istiyorsanız,bunun için sadece bir adım kaldı!

2017' de Vatan Roleplay dağılınca Vatan Roleplay' ın üst yetkili kadrosu olarak Nostalji Roleplay' ı Ekim 2017' de oluşturduk. Başlangıçta sunucu konsepti 12 Eylül 1980 askeri cunta dönemi olarak belirlense de kimsenin bunu uygulayamadığından ve oyuncu düşüklüğünden 2018' de Türkiye-İstanbul olarak güncellendi,2019 Aralık Ayında Revizyon Geçirerek Hizmet vermeye devam ediyoruz.

Sunucu İP Adresimiz: mtasa://185.126.178.114:22003
(Yapım aşamasında) WEB: www.nostalji-roleplay.com

Amacımız,sizlere daha kaliteli ve daha güzel bir ortam sunabilmek.İlgili adminlerimiz,eğlencenizi ikiye katlayacak rol alanları ve daha fazlası ile karşılaşacaksınız.

Sunucu içerisinde yapılmış veya gelecek versiyonlarda ki sistemler gerçek yaşamdan esinlenerek yapılmaktadır, markette ki sigara-abur cubur-içecekler gibi. Yapılan tüm sistemler rollere tamamı ile uyumluluk sağlamak amacı ile AR-GE ekibince düşünülüp, hatasız bir şekilde oyunculara sunuluyor.Herzaman Tek amacımızın ROLEPLAY olduğunun altını çiziyor ve bu platform'da Sağlam adımlarla ilerliyoruz.Sizleride aramızda görmek ve Sizlerinde sunucumuzda Vakit geçirmenizi temmeni ediyoruz.

"Tanıtım Kuralları'nı okudum ve konumun kurallara uygun olduğunu kabul ediyorum".
Son düzenlenme: 18 Ocak 2020, 17:35:35 hellquards
Uçmayı seviyorsan, düşmeyi de bileceksin. Korkarak yaşıyorsan, yalnızca hayatı seyredersin...

hellquards

Uçmayı seviyorsan, düşmeyi de bileceksin. Korkarak yaşıyorsan, yalnızca hayatı seyredersin...

hellquards

Sunucumuza Yeni Katılan Gruplar Bizimle İletişime Geçerek Üye sayısına bağlı olarak Başlangıç Hediyesi Alabilirler,İyi forumlar.

Crôwn Roleplay

Uzzy

Desky

zeroo

Lineopth

Vupsen