GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi
28 Kasım 2024, 21:51:04

KK

Başlatan S W E S T, 16 Ocak 2020, 13:22:07

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

S W E S T

Karaktersiz insanlar sayesinde KK.
Son düzenlenme: 16 Ocak 2020, 22:13:59 abatay1991

Rhea

☨Gaviria☨

ayazcik

Güzel gözüküyor, diyaloglar daha hoş olabilir.

S W E S T

Sulozzy

Abatay kardesim başarilar...

Warning

☨Gaviria☨

@abatay1991 Kanla bence lojistik özellikleri ekle ve içine Kaçak yük; Evet Hayır ekle o lojistikden yük alanlar sadece kaçak yük taşıyabilsin kaçak yük alınca %7 daha fazla para versin.

S W E S T

Alıntı yapılan: ☨Gaviria☨ - 16 Ocak 2020, 17:57:35
@abatay1991 Kanla bence lojistik özellikleri ekle ve içine Kaçak yük; Evet Hayır ekle o lojistikden yük alanlar sadece kaçak yük taşıyabilsin kaçak yük alınca %7 daha fazla para versin.
İçinde kaçak yük sistemi bulunmakta.Alıntı yapılan: Joker.exe - 16 Ocak 2020, 17:39:44
Başarılar Üstad  :kalp:
Alıntı yapılan: SuloBey - 16 Ocak 2020, 14:25:15
Abatay kardesim başarilar...
Yorumlarınız için teşekkürler.

Torenocuk

Benim kodladığım sistemin özeti, umarım sistemimi editleyip buralarda paylaşmamışsındır. Menü sekmeleri, renk kodları vesaire tamamen aynı.

** Eklenti yapıyorum, bu sistemi ben kodladım ve Whyfor´a belirli ücret karşılığı sattım. Sanırım birileri hırsızlık yapıyor. **

Son düzenlenme: 16 Ocak 2020, 20:09:52 Caprisse

S W E S T

Alıntı yapılan: Caprisse - 16 Ocak 2020, 20:03:31
Benim kodladığım sistemin özeti, umarım sistemimi editleyip buralarda paylaşmamışsındır. Menü sekmeleri, renk kodları vesaire tamamen aynı.

** Eklenti yapıyorum, bu sistemi ben kodladım ve Whyfor´a belirli ücret karşılığı sattım. Sanırım birileri hırsızlık yapıyor. **

Ben sadece şirket sisteminden yola çıkarak dialoglardan oluşan bir şekilde yaptım daha hiçbir işlev eklenmedi.Sadece dialog olarak oldugu için beta yazdım zaten farkındaysan.

ayazcik

Millete çamur atma, olasıkların ile insanları kötülüyorsun ya benim lojistik sistemimse falan diyorsunda gel aynısını 30dkda yapayım.

Vesa

Başarılı sistem.

"Yeni bir Müslüm Gürses şarkısı kadar imkansız bazı şeyler..."
a.k.a Vesa

SuPy

Başarılar dostum  :helal:  :helal:

Waiting...

EightyEightRoleplay

SİSTEM CAPRİSSE'YE AİTTİR, TARAFIMCA KODLATILIP ALINMIŞTIR.