GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Rich Roleplay - Emerge from the ashes... [AKTİF]

Başlatan AYN3F, 07 Aralık 2019, 15:05:21

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

AYN3F

Alıntı yapılan: ᴘsʏᴄʜᴏ - 12 Ocak 2020, 20:23:17
Kitlesinin yaş ortalaması çok düşük olan, insan olmayı bile beceremeyenlerin sayısının azımsanmayacak kadar çok olduğu bu platformda sunucu tanıtımı yapmak akıl karı değil.

Bir sunucunun tutmayacağını düşünüyorsan "Başarılar, tutacağını düşünmüyorum." diyebilirsin. Ancak bu platformun "yeni nesli" diye adlandırmak istediğim ve kaba tabirle "çok boş yapan kişiler" her Allah'ın günü konuya yorum yapıyor (yönetimde de hata buluyorum bu konuda) ve farkında bile olmadan konuyu üste taşıyorlar.

Sözün kısası yorumlarımızı az ve öz yaparsak forum adına daha iyi olacaktır diye düşünüyorum.

Konu ile ilgili olarak;
Bu gibi sitelerde paylaşılan modları kullanarak sunucu açmanın mantıklı olduğunu düşünmüyorum. Zira emeksiz yapılan yemeğin tadı güzel olmaz. İsmini çokça duyduğumuz bir sunucu olacağını sanmıyorum. Başarılar dilerim.

Yorumun için teşekkürler.

AYN3F

Emrex Adlı Youtuber'in sunucumuz ile ilgili çekmiş olduğu video.

com21ws21

AYN3F

Trigger

Hedefledigi aktifligi tutturamayıp sunucuya bot atıp oyuncu cekmeye calısan adamlar.

com21ws21

Alıntı yapılan: Trigger - 16 Ocak 2020, 20:02:38
Hedefledigi aktifligi tutturamayıp sunucuya bot atıp oyuncu cekmeye calısan adamlar.

BOSCH

nikobernoo

Boş sunucuda bot var ve adminler çok üslüpsüz aynı şekilde saygısızlar.

Please (g)old days, come back.

Purpo

Best Boss Server
PAWN Kodu: Seç
Verry Good Pawn Coders  <3[/u][/i][/b]

AYN3F

Caner K.

Alıntı yapılan: ☨Gaviria☨ - 19 Ocak 2020, 23:09:43
Kaç aydır abi dediğim adamlarda sattı beni :/ vay be. Gaviria hile gaviria sobeit..

Sizlere şunu söyliyeyim artık hiç bir RP sunucusuna girmiyeceğim adım hileciye çıkmış hileci ***'e çıkmış yeter artık! Hakkımız tecavüz ediliyor ban yiyoruz.

Millet sana hile dedi diye hile olmuyorsun, tw vb. istemeden direkt hile teşhisi koyuyorlarsa kendilerinde bir problem vardır. Takma yoluna devam et arkanda biz varız kardeşim :')

ayazcik

Alıntı yapılan: Purpo - 19 Ocak 2020, 14:07:51
Best Boss Server
PAWN Kodu: Seç
Verry Good Pawn Coders  <3[/u][/i][/b]
ŞKASJDKALHDJSAKLHDLAKHDHKDkldhaskldh

☨Gaviria☨

Alıntı yapılan: Caner K. - 20 Ocak 2020, 02:34:30
Alıntı yapılan: ☨Gaviria☨ - 19 Ocak 2020, 23:09:43
Kaç aydır abi dediğim adamlarda sattı beni :/ vay be. Gaviria hile gaviria sobeit..

Sizlere şunu söyliyeyim artık hiç bir RP sunucusuna girmiyeceğim adım hileciye çıkmış hileci ***'e çıkmış yeter artık! Hakkımız tecavüz ediliyor ban yiyoruz.

Millet sana hile dedi diye hile olmuyorsun, tw vb. istemeden direkt hile teşhisi koyuyorlarsa kendilerinde bir problem vardır. Takma yoluna devam et arkanda biz varız kardeşim :')
Eyvallah bu lafı çok duydum hile hile bıktırdı artık.

ReaptioS

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

Artık Bir Ölü.

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

AYN3F