GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Windows 7 Resmi Olarak Aramızdan Ayrıldı Press F to Pay Respects

Başlatan Kehsensei, 15 Ocak 2020, 01:16:19

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Kehsensei

Evet arkadaşlar Dünyanın en çok konuşulan, en tartışmalı ve en hüzünlü konusu Windows 7 resmi olarak 15 Ocak itibari ile aramızdan ayrılmıştır.

Bazı programların güncellemeleri gelmeye devam edecek fakat bazıları da bugün ile birlikte tarihe gömülecek.

Internet Explorer 11'i de Windows 7'nin desteğini kaybettiği tarihte unutacak...

Press F to Pay Respects

lacosapalm

Windows 7'den yazıyorum. Bir devir daha hüzünlü bir şekilde kapandı. Windows serisinin XP ve 7 sürümü Türklerin gönlünü fethetmiştir.

- S O N

DracDonix

Alıntı yapılan: lacosapalm - 15 Ocak 2020, 02:16:11
Windows 7'den yazıyorum. Bir devir daha hüzünlü bir şekilde kapandı. Windows serisinin XP ve 7 sürümü Türklerin gönlünü fethetmiştir.

İmzanız forum kurallarına uymamaktadır. (daha küçük boyutta bir imza seçiniz.)

Levi

10 yılı aşkın bir süredir hizmet veren bir işletim sistemiydi. Benim gibi çoğu kişinin de en uzun süre kullandığı işletim sistemi olduğuna eminim. Ancak artık çağa ayak uydurmak gerekiyor. Windows 7 eskidi ve işi bitti.

"I'm the best damn thing that your eyes have ever seen."

Lineopth

Internet Explorer tarih mi oluyor? Bir devin bitişini izlemeye şahitlik ediyoruz...

Windows 7... Press F to Pay Respects

zeroo

agaa nereye yakıyoruz ben windows 7 kullanıyodum ne olcak şimdi

Desky

Vesa

12 Senelik PC bir kere bile Windows 7'den ayırlmadı ve hâlâ aynı işletim sisteminde devam.

"Yeni bir Müslüm Gürses şarkısı kadar imkansız bazı şeyler..."
a.k.a Vesa

Submarine

Windows 7 .. İlk çıktığı günleri hala hatırlıyorum ve o zamanlar 9-10 yaşımdaydım starter sürümü bile bana baya güzel gelirdi.Şimdi yaş 18 ve hala fikrim değişmedi windows 7 için.Eski bilgisayarımda windows 7 kullanırdım.Şimdi bilgisayar değiştirdim windows 10 var ssd falan var hız farkı anlaşılmıyor ama windows 7 bir başkaydı.Elveda eski dostum sende Windows XP kardeşin gibi unutulmayacaksın.Türklerin sıklıkla kullandığı ve hayran kaldığı bir işletim sistemiydin. XP den sonra en efsaneydin.Sonsuza dek hatırlanacaksın :'(
Son düzenlenme: 15 Ocak 2020, 21:03:15 Submarine

Uzzy

Tommy Vercetti

Eskiden kullanırdım, çok güzel ve en sevilen Windows sürümüydü. Bitirmeleri kötü oldu.