GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

~ GrKn Freeroam ~ The Best! [V 1.0]

Başlatan XziiTriOzz, 14 Ocak 2020, 14:25:03

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

XziiTriOzz

~ GrKn Freeroam ~

GrKn Freeroam muhteşem sistemleri ile sizler ile buluşmakta, Hamachi İle Giriş Sağlanılan bu server sizleri Çok Eğlencirecektir. Eğlence amaçlı açılan Serverimiz Büyük Eleştiriler alacak diye düşünüyorum, Çünkü Hamachisiz Giriş Sağlayamazsınız.

Sıkça Sorulan Sorular

1- Neden Hamachi?

- VDS'ye verecek param olmadığı için Hamachi ile açmak zorunda kaldım, Bir Server Sahibi Olmayı da çok istiyordum.

2- GrKn İsmi Nereden Geliyor?

- Benim Adım Gürkan, Gürkan isiminden Ü ve A harflerini çıkarınca GrKn Kalıyor. Bu İsimde benim hoşuma gittiği için bu isimi kullanmayı tercih ettim.

Bütün Sunucuyu Tek Yöneten Sen Misin?

Maalesef evet, pawn işlerini ve adminlik işlerini tek ben karşılıyorum.

Bir Ekip Arıyor Musun?

Evet, bir ekip arıyorum. Pawn İşlerinden anlayan veya tecrübeli bir admin ekibi kurmak istiyorum.

NOT: KAYIT OLMAYI VE ADMİN KOMUTLARINI YAPAMADIM, ÜCRETSİZ YAPABİLECEK VARSA LÜTFEN BANA ULAŞSIN.

Discord: https://discord.gg/W3qdzHM
Server İP: 25.22.188.106:7777 (Hamachisiz Giremezsiniz.)
Sürüm: 0.3DL

"Tanıtım Kurallarını Okudum ve Kabul Ediyorum."
Son düzenlenme: 14 Ocak 2020, 14:29:01 XziiTriOzz
yeni piyasanın eski çocukları

XziiTriOzz

Şimdiden Yorumlarınız için teşekkürler!

Vupsen

XziiTriOzz

Alıntı yapılan: Sypnosis. - 14 Ocak 2020, 14:29:30
İşin zor, başarılar.

Sağol Dostum, Sizin gibi iyi insanlar olmasa ben ayakta duramam. TEŞEKKÜR EDERİM.

Zoxy

Alıntı yapılan: Bölüm Kuralları
  • Konu düzenli olmalıdır. Düzenli olmayan konular kesinlikle bölümde tutulmayacaktır. Uyarılara rağmen aynı tür konular açılmaya devam edilirse işlem uygulanacaktır.
  • Home(7/24 olmayan) sunucu tanıtımı yasaktır. Bu tür sunucu tanıtabilmenin tek yolu sunucunuzu 7/24 host'a taşımaktır. Bu kurala uymayan konular Kilitli Konular bölümüne taşınır.
  • Konu içeriğinde özgünce tasarlanmış logo, özgün şekilde sunucuyu tanıtan bir metin, sunucu bilgileri ve sosyal medya ağı(website veya herhangi bir sayfa) olmak zorundadır.
Kilit.