GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Novelty Gaming Hirsiz / Polis - www.noveltygaming.com

Başlatan Rodriquez, 13 Ocak 2020, 15:19:32

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Rodriquez

Novelty Gaming
Hirsiz/Polis

Hakkımızda

Novelty Gaming Yönetim Ekibi birçok deneyimli ve olgun insanlardan toplanmış bi ekiptir. Ekibimiz'de taraf tutmak, tek taraflı olma gibi söz konusu değil bizim buradaki amacımız oyuncularımıza nezih bir oyun ortamı sunmak.
İlerleyen zamanlar'da çekilişler, çeşitli etkinlikler olacaktır. Örneğin oyun çekilişleri ve steam key çekilişleri ve birçok çekiliş.
SA-MP platformu üzerinde uzun soluklu bi Roleplay ve Hırsız Polis sunucusu açmaya karar verdik.
Modumuz alıntı olduğu için üzerinde geliştirmeler yapıldı.

Sunucu Bilgileri

Web & Forum: www.noveltygaming.com
SA-MP : 137.74.90.74 & samp.noveltygaming.com (Aktif)
Teamspeak: ts3.noveltygaming.com
Discord :  https://discordapp.com/invite/DrR8X8y

Level & Exp sistemi.

Bu sistem ile oyuncular soygun yaparak, etkinlik kazanarak, mini games kazanarak EXP kazanabilirler. Belirli bir EXP'ye ulaştığında seviye atlarlar.

Kumar Sistemi

Oyuncular belirli alana giderek /kumar yazarak kumar oynayabilir.

Grup Sistemi

Oyuncular /gkur yazarak grup kurabilir, /gkatil yazarak sunucudaki kurulmuş herhangi bir gruba katılabilir.

Düello Sistemi

Oyuncular /duello komutu ile başka bir oyuncuya duello isteği gönderebilirler. Eğer karşıdaki kişi kabul ederse duello sistem tarafından başlatılır. Eğer oyundan çıkarsanız duelloyu rakip oyuncu kazanır.

"Tanıtım Kuralları'nı okudum, konumun kurallara uygun olduğunu kabul ediyorum."
Son düzenlenme: 14 Ocak 2020, 00:58:30 Rodriquez Sebep: logo

Rodeiun

Kral Başarılar dilerim. Umarım iyi yerlere gelebilirsiniz.  :kalp:

RuLinGS

CORPORAL

arda?

Kral yaparda olmaz mı? :D başarılar :serefe:

_Code

SA:MP Turkiye CnR IP: server.sampturkiyecnr.com:7777

RaideNN

sanandreasrpg.com v2 #çokyakında

Vesa

"Yeni bir Müslüm Gürses şarkısı kadar imkansız bazı şeyler..."
a.k.a Vesa

lacosapalm

Alıntı yapılan: Hwang - 28 Şubat 2017, 22:58:00
Konu içeriğinde özgünce tasarlanmış logo, özgün şekilde sunucuyu tanıtan bir metin, sunucu bilgileri ve sosyal medya ağı(website veya herhangi bir sayfa) olmak zorundadır.

"90 Dakika" içerisinde Sunucuya ait bir adet logo ekleyiniz.Aksi takdirde işlem uygulanacaktır. Anlayışınız için teşekkürler. İyi forumlar dilerim. :polis:

- S O N