GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Los Santos Roleplay [coming in hot baby]

Başlatan cho95, 03 Ocak 2020, 05:39:27

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

AhmetSari

merchora

SAMP'ın azizliğine yenik düşen, deneyime ve gözleme açık, map ve pawno alanlarında acemi düzeyde, tatlış bir merchora.

SAWIKI

Simit

Ciddi anlamda artık açılması gereken bir sunucu / konspet.

theVèlksor

LSRPde aşırı bir zaman geçirmedim. Ama yaptığım 3-4 saatlik rol keyif vermişti. Türkçesini ise uzun soluklu olursa illa oynarız.

Dostoyevskii

Shady

Alıntı yapılan: haroldfinch - 07 Ocak 2020, 20:29:13
Uzun zamandır kodlamıyordum biri demiş öldü; şimdi de yazsınlar harold baba geri döndü! (2007-günümüz)
:d kolay gelsin, cho sana da başarılar

evol

Alıntı yapılan: AhmetSari - 07 Ocak 2020, 23:55:42
Bu sunucu dehşet büyüyecek.

Alıntı yapılan: merchora - 08 Ocak 2020, 21:23:29
Beklenilen proje. Takipteyim.
Alıntı yapılan: Simit - 09 Ocak 2020, 05:45:28
Ciddi anlamda artık açılması gereken bir sunucu / konspet.
Alıntı yapılan: theVèlksor - 09 Ocak 2020, 14:45:14
LSRPde aşırı bir zaman geçirmedim. Ama yaptığım 3-4 saatlik rol keyif vermişti. Türkçesini ise uzun soluklu olursa illa oynarız.
Alıntı yapılan: RaxaSs - 09 Ocak 2020, 18:01:38
Lan oğlum çok iyi ya
Hepinizi bekliyoruz :serefe:

Desky

caparol

☨Gaviria☨

Orkun

Kullandığınız isim çok büyük bir isim, bu yükün/sorumluluğun altından ülkemiz de genel olarak kimsenin kalkabileceğini sanmıyorum. Bu isimi almak için kullandığınız bağlantıları az çok biliyorum, gayet iyi niyetli bir proje.Umarım tüm bu söylediklerim de yanılırım.Benim tek temennim sadece 1-2 saatlik rol yaptığım ve aşırı zevk aldığım senelerdir kale gibi ayakta duran bu sunucunun ismini kötüye çıkarmamanız. Ekipte bulunan herkese başarılar diliyorum.

cho95

Alıntı yapılan: Orkun - 12 Ocak 2020, 03:44:36
Kullandığınız isim çok büyük bir isim, bu yükün/sorumluluğun altından ülkemiz de genel olarak kimsenin kalkabileceğini sanmıyorum. Bu isimi almak için kullandığınız bağlantıları az çok biliyorum, gayet iyi niyetli bir proje.Umarım tüm bu söylediklerim de yanılırım.Benim tek temennim sadece 1-2 saatlik rol yaptığım ve aşırı zevk aldığım senelerdir kale gibi ayakta duran bu sunucunun ismini kötüye çıkarmamanız. Ekipte bulunan herkese başarılar diliyorum.

Teşekkürler dostum, zaten gerekli bütün detayları tanıtımda verdim. Umarım sana ve diğer topluluk üyelerine güzel bir ortam sunabiliriz ki bundan eminiz. Yorumun için çok teşekkür ederim ^^

"One day my mortal body will turn to dust, but the Turkish Republic will stand forever."
"1881-1938"

NikolaiS