GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi
19 Ocak 2025, 22:40:23

[III/VC/SA] SilentPatch

Başlatan Subject 17, 09 Ocak 2020, 10:26:48

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Subject 17

SilentPatch nedir?
Tecrübeli kod yazarı Silent tarafından GTA III Vice City ve San Andreas oyunlarına yapılan resmi olmayan bir güncellemedir. Bu güncelleme sayesinde tek bir .asi dosyası ile oyundaki "yüzlerce" sorunu düzeltir. İşte bunlardan sadece bazıları;

GTA III/GTA VC DDraw Component: (son güncelleme: 20.05.2018)
-ddraw.dll, ASI dosyalarının oyunlarda geç yüklenmesi nedeniyle ASI içinden çözülemeyen oyun sorunlarını giderir.
İndir
SilentPatch III: (son güncelleme: 28.12.2019)
İndir
SilentPatch VC: (son güncelleme: 28.12.2019)
İndir
SilentPatch SA: (son güncelleme: 28.12.2019)
İndir

Desteklenen oyunlar:
GTA III 1.0
GTA III 1.1
GTA VC 1.0
GTA VC 1.1
GTA SA 1.0
GTA SA - newsteam r2 (9 12 2014 patch)
GTA SA Rockstar Games Launcher version
Son düzenlenme: 09 Ocak 2020, 15:40:57 Subject 17
Bitirilen Rockstar oyunları
III - VC - SA - BULLY - VCS - IV - TLAD - TBOGT - V - RDR - MP3 - RDR2

Levi

Paylaşım için teşekkürler. Windows 10 kullanan arkadaşlar eğer çözünürlük sorunu ve mouse'un çalışmaması sorunları ile karşılaşıyorsanız bu eklentiyi yükleyerek sorununuzu halledebilirsiniz.

"I'm the best damn thing that your eyes have ever seen."

Uzzy

zeroo

lacosapalm

Eline sağlık.  :helal:

- S O N

Subject 17

ek olarakta belirteyim: Modun .ini dosyasında aktif etmesi bize bırakılmış bazı özellikler bulunuyor. Bunlardan biri de, tıpkı Beta'daki gibi bölgeye girdiğinizde sağ alt kısmında çıkan bölge isminin, ait olduğu çetenin renginde belirmesi özelliği.

Bitirilen Rockstar oyunları
III - VC - SA - BULLY - VCS - IV - TLAD - TBOGT - V - RDR - MP3 - RDR2

lazlow

Teşekkürler. Bende steam gta 3, vc ve san andreas var ama hiçbirini windows 10 yüzünden oynayamıyorum. Başta gta 3 ile vice city'i açıyordu ama san andreas'ı düzeltmeye çalışırken ayar vs değiştirmekten ikisini de bozdum. Şimdi üçü de çalışmıyor. Neyse sınavlarım bitince tekrar uğraşırım. Bu konu işime yarar :helal:

Edit: Denedim ve 3 oyunda da işe yaradı :helal: Ancak San Andreas'ın gölgelerinde bir sıkıntı çıktı. Yani gölgelerde leke gibi izler oluyor. Nasıl tarif edeceğimi anlamadım ama çözerim umarım :D
Son düzenlenme: 19 Ocak 2020, 15:54:44 lazlow

Cruza

since 2008
graphic designer & front-end web developer

Desky

Lineopth

Tommy Vercetti

Paylaşım için teşekkürler. :)

Luji

Paylaşım için teşekkürler.