GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Revenant Roleplay - Fort Carson - V2 - Aktif!

Başlatan Revenant Roleplay, 30 Ekim 2017, 16:18:57

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Revenant Roleplay

Samimi Bir Tanıtım ve Amaçlarımız

Amacımız yeni bir soluk getirmek değil.

İddialı bir şekilde giriş yaparak iki gün sonra kapanan sunuculardan biri olmakta değil.

Sıfırdan bir mod kodlamadık veya her konuda bir fikri olan, elinde klavyesi ile herkese çamur atan kişilerin gönlüne girmeyi de amaç edinmedik.

Yaklaşık iki yıldır beraber bir sürü sunucu gezip rol yapan kişiler olarak artık kendi sunucumuzu açmaya karar verdik.

Başka sunucularda ki admin powerları ve ikinci sınıf muamelelerden sıkılmamızda buna bir etken oldu.

Sunucumuzu açarak güzel bir düzen kurup, sizler ile beraber güzel bir rol ortamı ayarlamak istiyoruz.

Alışılagelmiş sunucu politikaları ve kurallarından farklı bir rol düzeni oluşturacağız.

Admin kadrosunda değişikliğe gidilmeyecek ve aynı düzen devam edecek.

Daha fazla gelişmeyi forum sitemiz açıldığında açıklayacağız.

Bu ortama renk katmak için gelmek isteyen herkese kapımız açık.

Sunucu Ana Hikayesi:

Savaş her zaman insanların düzenini bozar değil mi? Bir gece silah sesi ile uyandığını düşün, işte bu insanlar hepsini yaşadı. Ülkelerin aptal politikaları neden insanların hayatını etkiler? Tüm Los Santos, Red County, Las Venturas, Bone County, Tierra Robada, San Fierro, Flint County, Whetstone bölgelerinin hepsi ağır saldırılara uğradı.

Orada hayatta kalan tüm insanların gidebileceği tek yer vardı: Fort Carson'da ki güvenli bölge. Ülke yönetimi kampanya başlatarak herkesi ülkenin, karşı ülke ile güvenli bölge anlaşması yaptığı içine götüreceğini duyurdu. Fakat bunun için çok büyük meblağda bir ücret alacağını duyurmayıda ihmal etmedi.

Bu duyuru bazılarının canını sıkmıştı... Fakir insanlar ölmek zorunda mıydı? Savaşın ortasında mı bırakılacaklardı? Yollarda doğru düzgün araba bile sürülemezken o güvenli bölge içine gitmek neredeyse imkansızdı. İşte bu düşünceler aynı anda iki kişinin kafasında yer etmişti.

Birisi kendini polis departmanına adamış, disiplini le tüm polis departmanına resmen ders vermiş ve kısa sürede polis şefliğine ulaşmış Mike Yuriseff bir diğeri ise bu şehire geldiğinde yanında ailesinden başka hiç birşey olmayan, kendi varlığını sıfırdan inşa ederek , Los Santos'un en işlek eğlence merkezlerinin sahipliğini yapan ve üzerine atılan suçlara rağmen gözaltından daha ileriye gidilecek bir hapis cezası yaşamamış olan, Gustavo Alcuaz gibi bir iş adamının kuzeni olan Jose Alcuaz idi.

Evet, bu iki kişi birbirine çok ters iki karakterdi. Fakat haksızlığa karşı bir duygu içerisine girmişlerdi. Mike Yuriseff bu kararnâme çıktığı an polis departmanına istifasını verip sivilleri kurtarmanın bir yolunu aramaya başlamıştı bile. Jose Alcuaz ise Cristina Alcuaz ile beraber bu konuda bir kampanya yapacağını söylemiş ve haberlere duyurmuştu. Alcuaz'ı kötü şanı şanssız kılıyordu ki siviller onun verdiği kampanyaya savaş anında bile korku ile yaklaşıyorlardı.

İşte o an devreye girecek bir kahraman vardı: Mike Yuriseff. Aralarında ne geçti bilinmez fakat Jose Alcuaz  bi anda devreden çıktı, sesi soluğu kesildi. Mike Yuriseff eski polis şefi olarak tüm sivillere duyuru yapmaya başlamıştı bile. Hayatta kalan herkes harekete geçmişti, kampanya tamamen tersine dönmüş ve güvenli bölge zenginlerin gidebileceği bi yer olmaktan çıkarak Mike Yuriseff ve Rustin Phelps önderliğinde gerçek bir güvenli bölge olmuştu. İnsanları trenlerle, zırhlı otobüslerle güvenli bölgeye taşıttı.

Hayatta kalan siviller kurtulmuştu, fakat akıllarda ki sorular yok olmamıştı: Mike ve Rustin bu finansal desteği nereden bulmuştu? İnsanlar burada ne kadar güvenliydi? Hapisten kaçan kaçaklar buraya gelmiş miydi? Savaş zamanında suçlular buraya sığınarak güvenli bölgeyi sabote edecek miydi?

Tüm bu soruların cevabı için, bu kasabadan bir yer kapman gerekecek.

Sunucu Bilgileri

İp Adresi : 37.59.88.86:7777

Not : Forum yakın bir zamanda aktif edilip,sizlere bildirilecektir.

DUYURU : Her hafta sonu bir event olacak,eventler ile balık oranları yükseltilecek,veya bir çekiliş yapılacak.

"Tanıtım Kuralları'nı okudum ve konumun kurallara uygun olduğunu kabul ediyorum."

Son düzenlenme: 16 Kasım 2017, 21:17:56 Revenant Roleplay

Kraus

Safari Gaming © sɪɴᴄᴇ 2014
www.sf-gaming.net

erdem77

Başarılar Kesin geliyorum Birde iletilerine bir bakarmısın ?

Kiproo

Shy

Bol şans , konuyu takip ediyorum sistemleri merak ettim. :helal:

Revenant Roleplay

Alıntı yapılan: Alpha - 30 Ekim 2017, 16:36:41

Bol şans , konuyu takip ediyorum sistemleri merak ettim. :helal:
Alıntı yapılan: Xravy - 30 Ekim 2017, 16:35:38

Başarılar dostum.

Teşekkür ederiz,sizleri de açılışta görmekten mutluluk duyarız :)

JudaX

Revenant Roleplay

ArMy

Basarilar merak ile bekliyoruz  LSPD rolu yapmak isterim. :helal: :helal:

Revenant Roleplay

Alıntı yapılan: ArMy - 30 Ekim 2017, 17:46:11

Basarilar merak ile bekliyoruz  LSPD rolu yapmak isterim. :helal: :helal:

LSPD Alımları yakın bir zamanda başlayacaktır,yorumlarınız için teşekkürler. :)

Güneş

Açılışta olacağım, rollerde görüşmek üzere :)

Revenant Roleplay

trabzon

Revenant Roleplay