GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

San Andreas County Roleplay - soon [www.sacountyrp.com]

Başlatan dreamz, 11 Ağustos 2019, 19:13:11

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Anxiety

İlk döneminde kısa da olsa rol yapma şansında bulundum. Her şey güzeldi. Daha sonra kapatıldığını duyduğumda şaşırmıştım. Şimdiyse geri dönmeniz beni mutlu etti. Başarılar Çağrı.

dreamz

Alıntı yapılan: blaze - 05 Ocak 2020, 16:14:57
yorumlari okudukca aklimda guldur guldur show muzigi calmiyor degil acikcasi. amacim tartisma yaratmak vesaire degil. bulundugumuz platformda sanki tek hata yapan dreamz gibi lanse edip neden ustune gidiyosunuz? "kendi kendini bitirdin dreamz" cumlesi ne kadar narsistce, bunu yazan insanlar daha once platformda nasil kendini one cikardi. dune kadar yuzune gulup beraber is yaptiginiz adamlara saldirmak size yakisiyor mu? yani arkadaslar birilerini linclemek yerine donup kendine bakmak lazim, ben sunucunun son zamanlarinda okulum nedeniyle aktif olamayacagim icin ekipten cikmistim ve olaylarla en ufak alakam yok ki sa:mp turkiye platformunu artik ciddiye bile almiyorum.

ayrica @Vengeance burada kendi kendini bitirdin vesaire yazman cok ironik olmus. bu sunucunun oyuncu kaybinin tamamen teknik konumdan kaynakli oldugunu bizzat ben biliyordum. benim modum senin modun diye ortada dolasmaya gerek yok, platformda binlerce oyun modu var ve emin ol senin sundugun oyun modundan daha guvenli olabilirdi. nitekim senin aciklarin yuzunden gun icerisinde elli kere re-start atip sorunu cozmek icin didindik. senin oyun modun he? o zaman niye oturup oyun modunun aciklarini cozmekle ise baslamak yerine cozemedigin basit bir timer hatasini bile farkli platformun gelistiricileriyle cozmeye kalkistin. kusura bakmayin arkadaslar ama herkes pisledigi kabi temizlemek zorunda.

kisacasi kimse kimseyi bitirmedi arkadaslar. siz icinizdeki kini kusarak bu platformu bitirdiniz. eskisi gibi bu platformdan ne zevk aliyorum ne baska bir sey. gidin sunucu reklamlarina bakin, ayni ekip farkli sunucu. isimler hep ayni yuzler degisiyor.

burada kimsenin dreamz'i, dreamz veya benimde baskalarini linclemeye hakki yok. herkes yorumlarini yapmadan once kisisel olarak kendine ne kattigina baksin. hepimizin evinde ayna var, onu gectim hepimizin dusunme yetisi mevcut. emin olun bu ekibin basinda ben ve dreamz olmasak, isterse uzay mekigi kodlasinlar o ortami saglayamazlardi. neyse ki google cloud'dan ucretsiz makine alip sunucu acanlardan olmadik.

benim bu ortamla daha alakam yok, yazdiklarim sizin ne kadar umrunuzda olur inanin bir o kadar benimde umrumda olmaz. bu sunucunun kitlesinden gaza gelip kasaba sunucusu acmaya calisan cok adam tanidim. gelip burada laf cambazligi yapip milleti yerden yere vurmayi bizde biliyoruz.

cagriya basari ve sabir diliyorum : d

İşin içinde olan ve platformda lider yönetici konumunda bulunan eski bir yetkili olarak hakikatleri dile getirdiğin için teşekkür ederim. Benim kimseye kinim veya bir kırgınlığım yok, herkes kafasındaki kötü düşünceleri attığında ve kendine gerçeklerle yaklaştığında bir şeyler değişir ve raylar yerine oturur, yorumun için teşekkürler yiğido.

@Anxiety
Yorumun için çok teşekkürler, her zaman kapılar rol yapmak isteyen için sonuna kadar açık..
Son düzenlenme: 05 Ocak 2020, 16:27:53 dreamz

blaze

bizlerde zamaninda bircok hata kesfettik ama bunu firsata bile cevirmedik. maksimum 200 kisilik bir platformda altima sistemsel tonlarca araba cekmek vesaire benim egomu tatmin edecek seyler degil. oynadigimiz konsept roleplay, yani hayal gucunuzu siradan bir oyuna yansitmak. bundan nemalanip tum haritayi kendi evlerim ve araclarimla kaplamak inanin hic hosuma gitmezdi. neyse ki roleplay hayatimda astigim en buyuk limit sanirim breeze roleplay'de iddia oynayarak kazandigim huntley olabilirdi.

@lacosapalm merhaba. oncelikle iyi yillar diliyorum. seni zaten oyun icerisinde takip ediyorduk, hesabindaki parayi gorup su an senin yere vurdugun adam @dreamz 'e iletiyordum. aldigim feedback neydi biliyo musun? "surekli oyundalar kanka, meslek yapip kazaniyorlardir." senin icin bu kadar temiz dusunen insanlara gosterdigin tavira bak.

her seyi gectim arac satis bugini defalarca tekrarlayarak o paraya ulastin, gercekten hata tespit edip bunu gelistirici ekibine iletecek bir insan bunu bir kere yapar, hadi bir kereyi gectim emin olmak icin iki defa tekrarlar ve bunu iletirdi. sonucta bizim gelistirici ekibimiz ayakta uyuyan su samuru degiller, mutlaka geri donutte bulunup senin malvarligini silip sana tesekkur edip hatayi duzeltirlerdi. sana ilk basta acik bularak para kazandigini soyledigimizde kabul etmedin ve sacmaladigimizi soyledin, seni yasakladiktan sonra ise acik kullandigini kabul ettin. yani hata yaptigini kabul edip gelip buraya "izleyip, düzeltemediniz." demek senin ustu kapali karsi tarafin akliyla alay etmektir. egoist dedigin ekip gercekten egosuna yenik dusmus olsa seni yasaklar ve bir daha platforma sokmazdi, ama bu ulkenin 'seffaf' insanlara ihtiyaci var diye dusunuyorum.

bir hata kesfedip, hatayi defalarca tekrarlayip kendime ve arkadaslarima arac alip evimin onune park etmiyorum. cunku bu platforma bir sey kazandiranlar biz olduk, az veya cok orasi tartisilir. sunu anlayin ki kendime cok seyler katti veya cok seyler basardi demiyorum ama kimseye bu denli hirsima yenip dusup ofkeyle yaklasmadim.

birbirimizi kirmaya gerek yok, yikici elestirilerinizi icinizde saklayin. cok zor degil bakin, eger kisisel bir probleminiz varsa gereken kisilerle gorusun. sizin bu tanitim konusuna bunlari yazmaniz kemige igne batirmakla ayni sey.

designed by blaze

lacosapalm

@blaze  Dostum Selamlar,Benim Dreamz'a yazdıklarımdan sen kendine pay çıkararak yazmışsın çok iyi ve hoş Dreamz'a sahip çıkıyorsun anlıyorum oda çok güzel. Fakat benim laflarımın en büyük vurgunu yaptığı yer, User azalınca bir anda Dreamz'ın başka oyunlara kayması ve sunucuyu bırakmasıydı. Bu gözle görülebilir en büyük suçtur.  Bu Konuda tüm SAC oyuncularına kesinlike mahçuptur. Ayriyeten,Yapmış olduğum bir tane bug yok ve bir kaç tane daha vardı. Bunu yansıtmadan dostum @Vengeance 'ye belirterek fixlettirdim.  O beni çekip yaptığın şeylerde çok çocuksu hareketlerdi hakkını helal et çok güldüm. İnanın hepinizi çok seviyorum, gözlerinizden öpüyorum.Daha'da beni etiketlemeyin lütfen. Hayatınızda başarılar.

- S O N

Vengeance

benim modum senin modun diye ortada dolasmaya gerek yok, platformda binlerce oyun modu var ve emin ol senin sundugun oyun modundan daha guvenli olabilirdi.

Düne kadar Impact Roleplay moduna 2-3 alıntı sistem entegre edip piyasaya sunucu açıyoruz diye girenler büyümüş, sıfırdan mod yazanlara dil uzatır olmuş. Üç ayda kodlanan, temeli bile sıfırdan atılan bir oyun modundan bahsediyoruz, günde iki üç temel sistem yazdığım göz önüne alınırsa bu kadar az bug olması bile şükredilesi bir durumdu. Az çok kodlama ve algoritma kültürüne sahipsin, bu yorumu yazarken utanmadın mı? ;)

o zaman niye oturup oyun modunun aciklarini cozmekle ise baslamak yerine cozemedigin basit bir timer hatasini bile farkli platformun gelistiricileriyle cozmeye kalkistin.

Farklı platformun geliştiricileri dediğin kişiler Amper ve Renard, yani benim şu sıralar bu sanal platformda en yakın olduğum/hissettiğim kişiler. Timer sorunu ortaya çıkmadan önce ekibe ben ve dreamz tarafından davet edildiler ve davete icabet ettiler. Timer sorununa gelirsek, başlarda yoktu. Sonradan eklenen timerFix kütüphanesi sebebiyle bu sorun ortaya çıktı, yani ekibe girmelerinden çok çok sonra. Lead admin kadrosundaydın ama sunucudan bir haberdin. Üniversite eğitimin için yeni bir şehre taşınacaktın, o yüzden seni suçlamıyorum ama bildiğin konularda yorum yap moruk. :uzgun:

burada kimsenin dreamz'i, dreamz veya benimde baskalarini linclemeye hakki yok.

Ben kimseyi hedef göstermiyorum veya linçlemiyorum. Ben Çağrı'yı hedef alsam bu konuya 50 kişiyi yığar, Çağrı'nın eski patronu Manifesto gibi algı operasyonu yapardım. Hatta konuyu arşivden çıkartmazdım, sakin olun; tarafsız bir platformdasınız ve kimse sizi linçleyecek kadar işsiz değil. :kro:

Alıntı yapılan: Roleplayer - 05 Ocak 2020, 14:43:44
sunucu 10 kişi dahi kalsa kapatmayacağız diye verilen söz çöp
Bu sözü şahsen tutamadığım için utandım ve köşeme çekildim. Yanlış insanlarla yola çıkmanın bedeli emeklerimin yazık olması olsa da artık proje üretmek yerine piyasada düzenini oturtmuş ve oyuncu odaklı işlere destek veriyorum. (bkz: SA-MP: Nineteen Roleplay & GTA5: GTA World :tr: )

Benim burada görüşümü belirtme sebebim oyuncuları uyarmak çünkü bu sunucu maksimum üç ay sonra yine kapanacak ve olan oyuncunun emeğine olacak. SAC adını kullanmışsın, bana laf vurmuşsun/respect atmışsın vesaire umrumda değil Çağrı. Sen ne bir toky'sin, ne de Namaeus. Sunucu yönetecek kapasite ve koordinasyon sende yok. Kendini bitirdin dememin sebebi de çok net bence. Bu projeyi ilk duyurduğumuz zamanlardaki ilgiyle şimdikini kıyaslarsan, Vice Roleplay konusuna bakarsan, LS:RP :tr: projesinden neden çıkarıldığını biraz düşünürsen cevabını bulacaksın. :)

Şu anda yetkili ekibinde görünen isimlerin çoğu, ayıp olmasın; yer doldursun diye Çağrı'nın ricası bahabında oradalar. Yoksa herkes neyin ne olduğunu biliyor, @blaze dostumuz konulardan uzak kaldığı için vaziyete de ırak kalmış. Vivala da askerlikten dönünce ekibe girecekmiş, bekle girer. :D

Konuya yazdığım son cevap, takılın bakalım. İnaktife çekeceğinizde moderasyona rapor edersiniz. :helal:

Joker

Merhaba arkadaşlar, nasılsınız? Umarım iyisinizdir. Gözüme çarpan birkaç hata var, onları dile getirmek istiyorum. Umarım bunları metanet ile karşılar, okur, bir şeyler çıkartmak istersiniz. Aksi taktirde ne bu yazılanların bir anlamı olur ne de geri dönüşlerin.

Üç ortak ve köklü bir ekip, güzel işler başardınız. İyi bir kitleye hitap ettiniz. Geliştirici ekibinin emeği bu kadar büyükken, sunucu yetkilileri olarak oyun moduna laf etmeniz; yediğiniz kaba pislemekle eşdeğerdir. En iyisini başarmak için yardım istenebilir. Burada da yanlış bir nokta yok. Biz insanız ve iletişime açığız. Yardım istemek, kimsenin imajını bozmaz.

Üç ortak ve köklü bir ekip demiştik. Ortada bir isim, üç kurucu ortak var. Peki, ekipten ayrılmalar olabilir. Kavgalar ya da problemler de olabilir. Ama yine de habersiz aynı adı kullanmak etik değildir. Düşmanın bile olsa; "Tekrardan açacağım." deme cüretinde bulunmalısınız.

Bir proje sahibine özel mesaj ifşalamak ile tehdit etmek, öyle bir algı yaratmak yakışmaz. İnsanlar belli zamanlarda kötü duruma düşebilir, buna mütevellit özür ya da af dileyebilir. Bunu kabul edip, etmemek tamamiyle size kalmış fakat bunu ifşalamanız ya da konuyu oraya saptırmanız; insanlığınızı sorgulamanıza neden olabilir. (Açık kullanımını asla desteklemiyorum.)

Ayrıca burası tarafsız bir platform. İsteyen, istediğini, istediği konu üzerinde eleştirebilir. Fikrini dile getiremedikten sonra neye yarar ki? Bir sunucu açmayı, geçmişi olan bir sunucu açmayı göze alıyorsanız eğer; bunlara katlanmak ve düzgün bir dille cevaplamakta zorundasınız demektir.

Başarılar arkadaşlar, umarım gönlünüze göre olur.

open.mp Turkey Department Manager
victimrp.com founder

dreamz

Selamlar,

Projeden yasaklanmış ve zarar vermiş kişilerin yorumları bize bağlayıcı etki yaratmaz. Ayrıca eski bir yetkilinin görüp/tanık olduğu gerçekleri yansıtması, sunucu yetkileri tarafından eski ekibin yaptıklarının eleştirilmesi/eziksenmesi olarak lanse edilemez. İlk proje kurma fikri öne atıldığında kasaba fikrini öne attığım ve ekibe bu yönde liderlik ettiğim için (ki ilk başlarda şehirde geçmesi veya farklı bir kasaba bölgesinde geçmesi konusunda istek vardı) isim haklarının tarafımca kullanılmasında herhangi bir sorun görmüyorum ve görmeyeceğim.

Bu platform belki tarafsızdır, bunu burada tartışmayacağım ancak bir olay olduğunda hep aynı kişilerin toplanıp linçlemesi elbette insanların gözünden kaçmıyordur. Manifesto, zamanında beraber iş yaptığımız ancak kafa yapımız uyuşmadığı için gayet medeni bir şekilde yollarımızı ayırdığımız bir platform lideridir. Zamanında Manifesto discord adresimize geldiğinde, kimin heyecan yapıp hoşgeldin mesajları attığını, kimin de bu konuda başkasını uyarıp dikkat etmesi gerektiğini söylediğini "patronum" olduğunu idda eden arkadaşlara hatırlatırım.

Geri kalan şeylere zaten ortağım Vivala ve gerekli kişiler cevap vererek yaratılmak istenen algıyı kıracaktır. Şuanda topladığımız kitle bize yeter, rol yapıp küçük bir kitleyle eğlenmek isteyenleri şimdiden discord adresimize davet ederek gelişmeleri takip etmesini öneririm. Yorumlarınız için teşekkürler. Dayanışmayla.

lacosapalm

Alıntı yapılan: dreamz - 05 Ocak 2020, 18:03:54
Selamlar,

Projeden yasaklanmış ve zarar vermiş kişilerin yorumları bize bağlayıcı etki yaratmaz.

Hmm, Benim yasaklandığımdan niye haberim yok acaba :D. Kafanıza göre ismimi sağa sola eklemeyin aman diyim. İsim haklarım mahfuzdur. Mahfuz acı verir.

- S O N

blaze

diller yine baldan tatlı, mankenlerden süslü. maşallah. ah bir de etnik dilinizi kullanabilseniz.

bazen aldığım kararlara bakınca kahroluyorum, duvarları falan yumrukluyorum arada. yüce rabbim diyorum, keşke bana bahşettiğin o parmaklarımla sıfırdan bir oyun modu hazırlasaydım diyorum. ama sonradan hayatımdaki tek gayemin parmaklarımı yorarak sıfırdan bir oyun modu hazırlamak olmadığını hatırlayınca derin bir nefes alıp hayatıma devam ediyorum.

neyse özür dilerim ben herkesten, olayların içinde bulunmadan ağza alınmayacak şeyler yazmışım. @Joker çok haklı, kimseyi ifşalamak doğru değil ama 'moderatör' birisinin buraya ekran görüntüleri atıp kendince alay etmesi veyahutta bir 'üye yöneticisinin' konu altında kişileri 'xxx moduyla sunucu açanlar büyümüş' diyip kendince küçük düşürücü muamele yapması gayet doğru. hedef kim gayet belli.

crab mentality(yengeç sepeti sendromu) nedir bilir misiniz? hemen bir alıntıyla açıklık kavuşturayım. aa kusura bakmayın, alıntı yapmak yerine kendi bildiklerimi süsleyip püsleyip yazmam gerekiyordu ama vaktim elvermedi.

Alıntı
Sepete konulan bir yengeç sepetten rahatlıkla çıkabilirken, yengeç sayısı artınca sepetten çıkmak isteyen yengeçler diğer yengeçler tarafından aşağıya çekilir böylece sepetten hiçbir yengeç çıkamaz. İki ve daha fazla yengeci sepete atan kişi onların dışarı çıkamayacağını bilir. Bu yüzden yengeç sepetlerinin kapağı yoktur. Tek yengeç kapaksız kovadan rahatlıkla çıkabilirken sayı arttıkça kaçış imkansızlaşır. Çünkü birbirlerini yukarı itmek yerine, aşağı çekerek engellerler, zarar verirler ve yaralanırlar. Ve sonunda kimse kazanamaz.

pek yabancı gelmedi değil mi? içerisinde olduğunuz durum bu çünkü. size söylediklerim bana hiçbir şey kazandırmaz, amacım sadece ufak bir farkındalık kazandırmaktı fakat sizin için çözüm yazılanlara kalkan tutmaktan ibaret. ne yazarsak sonucunda haklı sizsiniz, biz özür dileriz kukla olmadığımız için, en çok biz özür dileriz başkasının ağzından laf alıp karşımızdakini ezmediğimiz için.

Son düzenlenme: 05 Ocak 2020, 18:29:14 blaze
designed by blaze

lacosapalm

@blaze  Selamlar Dostum, Bir moderatör'de bir üye gibi fikirlerini belirtmekte özgürdür. Alay gibi bir durum yoktur. Sunucuda çekilmiş bir SS' ve bunu organize eden şahsın sen olması biraz zoruna gitmiş galiba. Gerçekler acıdır,acıtır. Sadece yazı olsun diye hakkımda yazmamalısın,Tutarsızlığı hiç sevmem. Tutarlı şeyler yazda beğeneyim.İyi forumlar.

- S O N

blaze

Alıntı yapılan: lacosapalm - 05 Ocak 2020, 18:31:41
@blaze  Selamlar Dostum, Bir moderatör'de bir üye gibi fikirlerini belirtmekte özgürdür. Alay gibi bir durum yoktur. Sunucuda çekilmiş bir SS' ve bunu organize eden şahsın sen olması biraz zoruna gitmiş galiba. Gerçekler acıdır,acıtır. Sadece yazı olsun diye hakkımda yazmamalısın,Tutarsızlığı hiç sevmem. Tutarlı şeyler yazda beğeneyim.İyi forumlar.
sen de bir moderatör olarak fikirlerini belirtirken virgülden sonra büyük harfle falan başlama, ben de senin yazdıklarını beğeneyim. bence gayet güzel anlaşma. valla beni acıtan hiçbir şey yok, yazdıklarını zaten gülerek okudum ve yaptığın her şey bana çok komik geldiği için o zamanlar öyle bir şey organize ettik. ne yazık ki ban komutuyla havalı şeyler yazıp birisini yasaklayacak kadar kasıntı olamadım. böyle bir şey düzenleyip eğleniriz diye düşündüm ama o kadar süreçte senin için güzel bir anı bırakmışız işte ki hala ekran görüntülerini saklayıp dönüp dönüp hasret gideriyorsun ne güzel işte : )

designed by blaze

lacosapalm

Alıntı yapılan: blaze - 05 Ocak 2020, 18:38:45
Alıntı yapılan: lacosapalm - 05 Ocak 2020, 18:31:41
sen de bir moderatör olarak fikirlerini belirtirken virgülden sonra büyük harfle falan başlama, ben de senin yazdıklarını beğeneyim. bence gayet güzel anlaşma. valla beni acıtan hiçbir şey yok, yazdıklarını zaten gülerek okudum ve yaptığın her şey bana çok komik geldiği için o zamanlar öyle bir şey organize ettik. ne yazık ki ban komutuyla havalı şeyler yazıp birisini yasaklayacak kadar kasıntı olamadım. böyle bir şey düzenleyip eğleniriz diye düşündüm ama o kadar süreçte senin için güzel bir anı bırakmışız işte ki hala ekran görüntülerini saklayıp dönüp dönüp hasret gideriyorsun ne güzel işte : )

Hoşuma gitmezmi dostum? Bana Türkçe dersi verene bak hele. Önce aynaya daha sonra bana bakabilirsin. Karşımda bir maymun gibi gösteri yaptınız. Ben buna çok güldüm ve bayıldım. Umarım realdede aynı karaktere sahip değilsinizdir. Yoksa gerçek bir show yapan cmylmz'a rakip çıkarsınız.  :dans:  :dans:  :dans:

Beni çok neşelendirip,eğlendiriyorsunuz. Daha yorum yapmayacağım,hayatınızda umarım başarı elde edebilirsiniz. İyi forumlar.
Son düzenlenme: 05 Ocak 2020, 18:43:14 lacosapalm
- S O N

Chopesh

Bak Hakan buraya tamamen objektif ve o anki durumu göze alarak yazıyorum, sen diyorsun ya gülüp eğlendik filan biliyor musun ben de senin o low-rp rollerini yaparken Amper dostuma IC yavşama rolü yaparken tam bir türk abaza  gibi roller yaparken biz de bunu görüp eğlendik mesele eğlenme ise senden kaynaklı çok eğlendik sağol :D  :@@  :@@

Son düzenlenme: 05 Ocak 2020, 18:53:15 Chopesh Sebep: :)

lacosapalm

Alıntı yapılan: Chopesh - 05 Ocak 2020, 18:51:58
Bak Hakan buraya tamamen objektif ve o anki durumu göze alarak yazıyorum, sen diyorsun ya gülüp eğlendik filan biliyor musun ben de senin o low-rp rollerini yaparken Amper dostuma IC yavşama rolü yaparken tam bir türk abaza  gibi roller yaparken biz de bunu görüp eğlendik mesele eğlenme ise senden kaynaklı çok eğlendik sağol :D  :@@  :@@

Ahahaha hiç sorma kanka, Low roleplay sunucusunda low yapmaya çalıştım. Demekki olmuş eğlendiğinize sevindim. Artık belli bir yaşa gelince oyun adlı şeyin sadece eğlenmek olduğunu anlıyorsunuz.Elbet bir gün anlarsınız.

:D Videoyu izlerseniz anlarsınız.
Son düzenlenme: 05 Ocak 2020, 19:10:16 lacosapalm
- S O N

Amper

Oyun modu konusunda bu kadar problem yaşanmasının tek sebebi yönetim ekibi olduğunu düşünüyorum. Geliştirici düzeni kurma konusunda hiçbir fikri olmayan herkes kafasına estiği gibi kod yazdığı için bu tür saçma oyun modu sıkıntıları yaşandı. İki gün boyunca aralıksız kod yazdığımı hatırlarım ekip içerisinde "amper insan değil", "amper bence yapay zeka", "amper bence hayatsız" dedikodularının döndüğünü de duydum. @Vengeance 3 ay boyunca oyun modu için çabalamış ve ortaya bir şey çıkarmış hiç problem yok. Biz(ben ve paix) ekibe girdikten sonra oyun modu içerisinde sunucunun devamlılığı ve güvenliği için sadece ben çalıştım. Anti hile konusunda tüm ilerlemeleri kendim yapmak zorunda kaldım belki dönemine göre ekipteki bu konuda tek bilgili kişi ben olduğum için olabilir fakat diğer geliştiricilerin bu konuda araştırma yapmayı bile denemedikleri için çok gözümde düştüklerini söyleyebilirim. İki gün aralıksız kod yazdığım günlerde ilk gün panel diğer gün oyun modundaki hafızaya depolama biçimini ve mobilya sistemini baştan sona değiştirdim(burada değiştirdim derken baştan kodladım diyorum yanlış anlaşılmasın ve bu iki şey hiçte kolay şeyler değillerdi). Bu sondaki iki iş benim yapmam gereken şeyler miydi? Hayır. Geliştirici ekibinin geri kalanının yapması gereken şeylerdi yapmak istemediklerinde benden emir almayacaklarını söylediklerinde dönüp yapmam gerekeni yaptım. Sonunda ne oldu? her çıkan hatada bana yönelik imalı konuşmalar yaşandı gerekirse @dreamz gerekirse @Vivala tarafından. Sunucunun başarısız olmasındaki en büyük etkenlerden biri geliştirici düzeni konusunda hiçbir fikirlerinin olmaması.

@Vengeance 'nin yazdıklarının %99'unu destekliyorum. Sunucunun başında durması gereken isim kendini çevrimdışı yapıp game admin kadrosundan biriyle DayZ oynarsa normal olarak düzelmesi gereken şeylere müdahale edilemez.

@lacosapalm orada gerçekleştirilen ceza Ritüel'i ile ilgili utanmadan hala yorum yapabilmene şaşırıyorum.
Son düzenlenme: 05 Ocak 2020, 20:07:52 Amper