GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

San Andreas County Roleplay - soon [www.sacountyrp.com]

Başlatan dreamz, 11 Ağustos 2019, 19:13:11

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Cruza

Umarım bu sefer istediğiniz gibi olur başarılar.

since 2008
graphic designer & front-end web developer

DracDonix

İmzanız forum kurallarına uymamaktadır. (daha küçük boyutta bir imza seçiniz.)

blaze

bu sunucunun türk platformunda en sağlam kasaba sunucusu olduğunu unutmayalım.

designed by blaze

JSW

_TrusteD_

v1'de ekipte bulundum sunucunun gelişimini verilen emekleri gördüm gerçekten güzel projeydi tek sıkıntı oyuncuya güvenilmesiydi :D giren adam araba alıp çıkıyordu sunucudan her yer araba doluyordu ve sanırım silah sistemi güncellemesinden sonra testlerin yapılmamasıydı başarılar dilerim

lacosapalm

V1 döneminde çok rezil durumlar yaşandı. Gerek ekiptekilerin boş hareketler yapması ve gerek yönetimde ki arkadaşların user yok diye sunucuyu bırakması gibi. Açıkçası, Şuan bu proje bana asla güvenilir gelmiyor. Bu cümleleri kurabiliyorum çünki, Sacounty sunucusu bomboş dururken, 3 kişi girip rol yaptığımız günleri hatırlıyorum. V2'de beklenen user gelmeyince aynılarını yapmazsınız umarım.

(Funny moments Screenshot Sacounty Administrator Team  :kahkaha2: :dans:)
#v1-Sacounty'un eşsiz kaliteli v1 adminleri;

#v1-Sacounty Kasabasında ki İtalyan birliğimiz..(Dipnot:Sadece user olarak biz vardık.
Dante Carlino=Vengeance :dans: )

İyi çalışmalar. :helal:

- S O N

Vengeance

Projenin yeniden duyurulması hakkında ne kurucu olan benim, ne de Vivala'nın haberi var. Bize bilgi vererek projeyi tekrar aktif ettiğini belirtmen daha etik olurdu. SAC:RP Projesi, eski döneminde gerek politikaları, gerek işleyişiyle aceleye getirilmiş; dengesiz ve tutarsızdı. Yeni dönemde de bir farkı olacağını düşünmüyoruz çünkü sunucunun beyni dreamz'di ve iyi koordinasyon sağlayamadı; tarih tekerrürden ibarettir. Çoğul konuşuyorum evet, bu projeyi eski yönetim ekibi olarak desteklemiyor ve bu ismi hak ettiğini düşünmüyoruz; tüm platform bilsin.

Oyun modu konusunda ise eski moda sahip değiller, gamemode sadece bende, Renard'ta ve Amper'de var. Geliştirilmiş ve optimize edilmiş hali ise sadece bende var. Yani oyuncuların karşısına muhtemelen Türkçeleştirilmiş, klon bir modla çıkacaklar.

Kendi kendini bitirdin Çağrı, oyunculara tavsiyem oynamayın; oynattırmayın.

dreamz

@Alıntı yapılan: Vengeance - 05 Ocak 2020, 14:18:15
Projenin yeniden duyurulması hakkında ne kurucu olan benim, ne de Vivala'nın haberi var. Bize bilgi vererek projeyi tekrar aktif ettiğini belirtmen daha etik olurdu. SAC:RP Projesi, eski döneminde gerek politikaları, gerek işleyişiyle aceleye getirilmiş; dengesiz ve tutarsızdı. Yeni dönemde de bir farkı olacağını düşünmüyoruz çünkü sunucunun beyni dreamz'di ve iyi koordinasyon sağlayamadı; tarih tekerrürden ibarettir. Çoğul konuşuyorum evet, bu projeyi eski yönetim ekibi olarak desteklemiyor ve bu ismi hak ettiğini düşünmüyoruz; tüm platform bilsin.

Oyun modu konusunda ise eski moda sahip değiller, gamemode sadece bende, Renard'ta ve Amper'de var. Geliştirilmiş ve optimize edilmiş hali ise sadece bende var. Yani oyuncuların karşısına muhtemelen Türkçeleştirilmiş, klon bir modla çıkacaklar.

Kendi kendini bitirdin Çağrı, oyunculara tavsiyem oynamayın; oynattırmayın.

Selam Vengeance,

Eski modun kullanılacağı konusunda ekipteki bir kişi yanlış bilgi verdi. Geliştirici ekibindeki Kjartan (eski arkadaşım olur) sayesinde yeni bir mod editliyor ve kendimi eklentiler yapıyoruz. Yani eski modun kullanılması gibi bir durum söz konusu değil, olamazda.  Bu yanlış anlaşılma için özür dilerim. Onun dışında projenin duyurulması için sana haber vermem gerekiyor mu bilmiyorum ama Vivala'ın haberinin olduğundan emin olabilirsin, kendisi askerlik sürecinden döndüğünde benimle birlikte projede olacaktır.

Amacım büyük kitlelere hitap etmek değil, kendi arkadaş ortamımla oynayabileceğim uzun soluklu bir kasaba sunucusu olsun istiyorum. Biliyorsun ki kasaba rollerini seven bir kitle var ve bu kitlenin başını çekiyorum. Eski dönem ile ilgili herkesçe farklı hatalar, yapılması gereken / yapılmaması gereken olaylar var ama artık eskiyi düşünerek vakit kaybedemeyiz, aklımızdakileri/hayalimizdekileri gerçekleştirmek için çalışmalıyız. Pek iyi dileklerde bulunmasan da yorumun için teşekkür ederim. Benim amacım isim duyurmak veya kar amacı gütmek olmadı sadece kasaba rolleri gerçekleştirmek istiyorum ve ilgiye bakılırsa benimle birlikte bu işleri gerçekleştirebilecek insanlar da var.

Tekrardan teşekkürler.

Roleplayer

Alıntı
Bizim sunucumuzda oynayan 10 kişi dahi olsa biz bu oyuncuların emeklerini koruyacağımıza ve süreklilik sağlayacağımıza platform olarak söz veriyoruz. Bizle birlikte platformda yer alacak oyuncularımızın bu konuda akıllarında bir tek şüphe bile kalmaması bizim en öncelikli hedefimiz.

Alıntı yapılan: Roleplayer - 24 Ağustos 2019, 22:53:25
Projenizi gerçekleştirip bu tür konseptleri ilgi odağı yaparsanız başta ben olmak üzere bir çok kişiden oldukça takdir görebilirsiniz lakin bahsettiğim gibi eğer ileride olası bir durumda sunucuyu kapatmak isterseniz kitleniz bu sözünüzü size bulunacağınız her platformda hatırlatır (  :oku: )

Komedi. Projenin kurucusunun projenin tekrardan yürürlüğe geçirildiğinden haberi yok, sunucu 10 kişi dahi kalsa kapatmayacağız diye verilen söz çöp, ortada net bir şey bile yokken üzücü bir durum. Az çok bir şeyleri yine biliyormuşum, para kazanma hevesiyle açıp denememeni tavsiye ediyorum dreamz. İsmini batırdın, toparlamaya çalışma.

dreamz

Alıntı yapılan: lacosapalm - 05 Ocak 2020, 14:05:36
V1 döneminde çok rezil durumlar yaşandı. Gerek ekiptekilerin boş hareketler yapması ve gerek yönetimde ki arkadaşların user yok diye sunucuyu bırakması gibi. Açıkçası, Şuan bu proje bana asla güvenilir gelmiyor. Bu cümleleri kurabiliyorum çünki, Sacounty sunucusu bomboş dururken, 3 kişi girip rol yaptığımız günleri hatırlıyorum. V2'de beklenen user gelmeyince aynılarını yapmazsınız umarım.

(Funny moments Screenshot Sacounty Administrator Team  :kahkaha2: :dans:)
#v1-Sacounty'un eşsiz kaliteli v1 adminleri;

#v1-Sacounty Kasabasında ki İtalyan birliğimiz..(Dipnot:Sadece user olarak biz vardık.
Dante Carlino=Vengeance :dans: )

İyi çalışmalar. :helal:

Selam lacosapalm,

V1 döneminde yöneticilerin kendi başlarına böyle bir iş gerçekleştirdiğini ve sonrasında benim onlara nasıl kızdığımı herkes bilir. Ne kadar kötü bir şey yapmış olursan ol bizim yönettiğimiz bir yönetim ekibinden böyle basitçe bir hareket yapılmamalıydı.  Eski dönemde yaşanan sorunlar için tekrardan özür dilerim.

Eğer hala kasaba rollerine merakın varsa ve rol yapacak bir sunucu arıyorsan (bu kez oyun modu hatalarını kovalamayıp bug abuse işleriyle uğraşmamak şartıyla) kapımız her zaman açık. Discord adresimize katılarak gelişmeleri takip edebilirsin.
https://discord.gg/RbzyXy7

dreamz

Alıntı yapılan: Roleplayer - 05 Ocak 2020, 14:43:44
Alıntı
Bizim sunucumuzda oynayan 10 kişi dahi olsa biz bu oyuncuların emeklerini koruyacağımıza ve süreklilik sağlayacağımıza platform olarak söz veriyoruz. Bizle birlikte platformda yer alacak oyuncularımızın bu konuda akıllarında bir tek şüphe bile kalmaması bizim en öncelikli hedefimiz.

Alıntı yapılan: Roleplayer - 24 Ağustos 2019, 22:53:25
Projenizi gerçekleştirip bu tür konseptleri ilgi odağı yaparsanız başta ben olmak üzere bir çok kişiden oldukça takdir görebilirsiniz lakin bahsettiğim gibi eğer ileride olası bir durumda sunucuyu kapatmak isterseniz kitleniz bu sözünüzü size bulunacağınız her platformda hatırlatır (  :oku: )

Komedi. Projenin kurucusunun projenin tekrardan yürürlüğe geçirildiğinden haberi yok, sunucu 10 kişi dahi kalsa kapatmayacağız diye verilen söz çöp, ortada net bir şey bile yokken üzücü bir durum. Az çok bir şeyleri yine biliyormuşum, para kazanma hevesiyle açıp denememeni tavsiye ediyorum dreamz. İsmini batırdın, toparlamaya çalışma.

Selam roleplayer,

Sanırım sunucunun son dönemlerinde oluşan gelişmelerden haberin olmadan böyle bir bilinçsizce yorum yapmaya kalkışmışsın. Eğer sunucuda aktif olarak oynayan 10 kişiyi bırak, 3 kişi dahil olsaydı biz bu sunucuyu kapatmazdık çünkü bu yola o kafayla girişmiştik . Sunucunun son dönemlerinde oyuncu sayısını canlandırmak için çok çaba sarf ettik ancak bunu başaramadık. Ekip içerisindeki ayrışmalar ve farklı düşüncelerse her ay 0 çeken bir oyun sunucusunun masraflarını ödemektense bizi sunucuyu kapatmaya yönlendirdi.

Şuan V1 döneminde birliği olan ve çok emek vermiş oyunculardan bazıları yönetim ekibinde veya discord adresinde sunucunun açılmasını bekliyor. Biz bu işe bir şirket değilde, bir tutku gözüyle bakıyoruz. Gerçekten emek vermiş ve katkı sağlamış kişilerin mağduriyetinin giderileceğinden emin olabilirsin. Yorumun için teşekkürler.

Ayrıca isim konusunu falan çok abartıyorsunuz arkadaşlar, bilen bilir bir zamanlar LS-RP TR'in kurucu kadrosundaydım ama bazı sebepler yüzünden ayrıldım. İsim konusu veya başka bir şey umurumda değil, isim dediğiniz bir nickten ibaret.
Son düzenlenme: 05 Ocak 2020, 14:49:51 dreamz

lacosapalm

Alıntı yapılan: dreamz - 05 Ocak 2020, 14:44:37
n (bu kez oyun modu hatalarını kovalamayıp bug abuse işleriyle uğraşmamak şartıyla)

Hiçbir işe yaramayan sadece sanalda Ego kasan Lead admin ve bir kaç game admin'e ders vermek niteliğiyle yapmış olduğum bir iş. Hiçte pişmanlık duymadım, Yanlış olarakta görmedim. O kadar geliştiricinin arasında 1 saatte 800 bin $ para bastığıma mantıklı bir açıklama yapamayıp,Günlerce loglardan ve spec yoluyla beni izleyerek benim bilerek verdiğim bir açık sayesinde yakalayıp. Sanki çok öncesinden biliyormuş gibi gene Yüce Egoist modlarına giriş yapan vasıfsız arkadaşlar olduğu için bunu bir hak gördüm. Moddaki bütün bugları Asıl Geliştiricisi ve kodlayıcısı olan @Vengeance 'ye bildiriyordum zaten.Profillere süslü şekilde Coder vs yazmak kolay. Benim gibi beyin kullanarak izleyerek bile bulamadığınız şeyleri bulmak zordur. Son dönemde senin sunucu useri olmadığı için başka oyunlara girdiğini gördükten sonra,Şuan ki piyasayı gördükten sonrada samp oynamaya hiç niyetim yok açıkçası. Herkesin dediği gibi, Kendi kendini bitirdin Dreamz. Üzücü ama gerçek. :uzgun:
Son düzenlenme: 05 Ocak 2020, 14:53:32 lacosapalm
- S O N

dreamz

Alıntı yapılan: lacosapalm - 05 Ocak 2020, 14:51:27
n (bu kez oyun modu hatalarını kovalamayıp bug abuse işleriyle uğraşmamak şartıyla)

Hiçbir işe yaramayan sadece sanalda Ego kasan Lead admin ve bir kaç game admin'e ders vermek niteliğiyle yapmış olduğum bir iş. Hiçte pişmanlık duymadım, Yanlış olarakta görmedim. O kadar geliştiricinin arasında 1 saatte 800 bin $ para bastığıma mantıklı bir açıklama yapamayıp,Günlerce loglardan ve spec yoluyla beni izleyerek benim bilerek verdiğim bir açık sayesinde yakalayıp. Sanki çok öncesinden biliyormuş gibi gene Yüce Egoist modlarına giriş yapan vasıfsız arkadaşlar olduğu için bunu bir hak gördüm. Moddaki bütün bugları Asıl Geliştiricisi ve kodlayıcısı olan @Vengeance 'ye bildiriyordum zaten. Son dönemde senin sunucu useri olmadığı için başka oyunlara girdiğini gördükten sonra,Şuan ki piyasaya gördükten sonrada samp oynamaya hiç niyetim yok açıkçası. Herkesin dediği gibi, Kendi kendini bitirdin Dreamz. Üzücü ama gerçek. :uzgun:

Sanırım özel mesaj paylaşımları GTAMulti platformunda yasak, eğer öyle olmasaydı pişmanlık içeren ve hatanı telafi etmek için yakarış şeklinde attığın özel mesajları burada paylaşırdım. Bunları görmek isteyenler bir şekilde bana ulaşıp ayrıntılarını öğrenebilir.

Herkesin sunucu açılışında arkadaşlarımla oynadığım oyunla ilgili bir fikirleri var demek ki. Sunucuda oyuncu olmadığından üzülüp veya sıkılıp farklı bir oyuna hiç kimse girmedi. 5 gün oyunculara süre verdik, bu 5 günlük süreçte geliştirici ekibi tarafından hataların düzeltildiğine dahil tahaüt aldık ancak açılışa bile oluşan hatalar ve restart atılması sebebiyle sinirlenip çıktığım doğrudur ama bu senin gibi oyuncuların verdiği emeğe ihanet eden ve bunu bir marifetmiş gibi ulu ortalıkta anlatan bir insanı ilgilendirmez. Yaptığın basitliklerle başta Vengeance olmak üzere tüm yönetim ekibi uğraştı, hala yüzüne bakıp arkadaş olmaları beni çok şaşırtıyor.

Sunucuyla ilgili bir yorum yoksa onun dışındaki şeyler hakkında yorum yapmamanızı rica ediyorum, çünkü burası sac:rp platformunun tanıtım konusu. Yorumlarınız için teşekkürler.

lacosapalm

Alıntı yapılan: dreamz - 05 Ocak 2020, 14:56:06
Alıntı yapılan: lacosapalm - 05 Ocak 2020, 14:51:27

Hiçbir işe yaramayan sadece sanalda Ego kasan Lead admin ve bir kaç game admin'e ders vermek niteliğiyle yapmış olduğum bir iş. Hiçte pişmanlık duymadım, Yanlış olarakta görmedim. O kadar geliştiricinin arasında 1 saatte 800 bin $ para bastığıma mantıklı bir açıklama yapamayıp,Günlerce loglardan ve spec yoluyla beni izleyerek benim bilerek verdiğim bir açık sayesinde yakalayıp. Sanki çok öncesinden biliyormuş gibi gene Yüce Egoist modlarına giriş yapan vasıfsız arkadaşlar olduğu için bunu bir hak gördüm. Moddaki bütün bugları Asıl Geliştiricisi ve kodlayıcısı olan @Vengeance 'ye bildiriyordum zaten. Son dönemde senin sunucu useri olmadığı için başka oyunlara girdiğini gördükten sonra,Şuan ki piyasaya gördükten sonrada samp oynamaya hiç niyetim yok açıkçası. Herkesin dediği gibi, Kendi kendini bitirdin Dreamz. Üzücü ama gerçek. :uzgun:

Sanırım özel mesaj paylaşımları GTAMulti platformunda yasak, eğer öyle olmasaydı pişmanlık içeren ve hatanı telafi etmek için yakarış şeklinde attığın özel mesajları burada paylaşırdım. Bunları görmek isteyenler bir şekilde bana ulaşıp ayrıntılarını öğrenebilir.

Herkesin sunucu açılışında arkadaşlarımla oynadığım oyunla ilgili bir fikirleri var demek ki. Sunucuda oyuncu olmadığından üzülüp veya sıkılıp farklı bir oyuna hiç kimse girmedi. 5 gün oyunculara süre verdik, bu 5 günlük süreçte geliştirici ekibi tarafından hataların düzeltildiğine dahil tahaüt aldık ancak açılışa bile oluşan hatalar ve restart atılması sebebiyle sinirlenip çıktığım doğrudur ama bu senin gibi oyuncuların verdiği emeğe ihanet eden ve bunu bir marifetmiş gibi ulu ortalıkta anlatan bir insanı ilgilendirmez. Yaptığın basitliklerle başta Vengeance olmak üzere tüm yönetim ekibi uğraştı, hala yüzüne bakıp arkadaş olmaları beni çok şaşırtıyor.

Sunucuyla ilgili bir yorum yoksa onun dışındaki şeyler hakkında yorum yapmamanızı rica ediyorum, çünkü burası sac:rp platformunun tanıtım konusu. Yorumlarınız için teşekkürler.

Eski bir arkadaşım olduğun için, Gönlünü almak için yazdım hani küserek gittin ya. Ama şunu anladım ki senin gibi şahısların üstüne basmak lazım. Böyle durumlardan kendine pay çıkartıp,Kendini birşey sanıyorsunuz. Aynen oyuncuları ben bıktırdım. O yüzden sunucuda oyuncu kalmadığında bir biz oynuyorduk. Herkes kimin ne olduğunu biliyor zaten. Sana yalvardığım falan yok,Arkadaşımdın 2010'lu yıllardan, 10 yıl olmuş. Ama şunu görüyorum ki eski Dreamz yok. 10 Yılda 10 karakter değiştirmiş bir Dreamz var. Hayatında ve projende başarılar. Sunucunun başarı elde edeceğine ihtimal bile vermiyorum. İyi çalışmalar.
Son düzenlenme: 05 Ocak 2020, 15:02:03 lacosapalm
- S O N

blaze

yorumlari okudukca aklimda guldur guldur show muzigi calmiyor degil acikcasi. amacim tartisma yaratmak vesaire degil. bulundugumuz platformda sanki tek hata yapan dreamz gibi lanse edip neden ustune gidiyosunuz? "kendi kendini bitirdin dreamz" cumlesi ne kadar narsistce, bunu yazan insanlar daha once platformda nasil kendini one cikardi. dune kadar yuzune gulup beraber is yaptiginiz adamlara saldirmak size yakisiyor mu? yani arkadaslar birilerini linclemek yerine donup kendine bakmak lazim, ben sunucunun son zamanlarinda okulum nedeniyle aktif olamayacagim icin ekipten cikmistim ve olaylarla en ufak alakam yok ki sa:mp turkiye platformunu artik ciddiye bile almiyorum.

ayrica @Vengeance burada kendi kendini bitirdin vesaire yazman cok ironik olmus. bu sunucunun oyuncu kaybinin tamamen teknik konumdan kaynakli oldugunu bizzat ben biliyordum. benim modum senin modun diye ortada dolasmaya gerek yok, platformda binlerce oyun modu var ve emin ol senin sundugun oyun modundan daha guvenli olabilirdi. nitekim senin aciklarin yuzunden gun icerisinde elli kere re-start atip sorunu cozmek icin didindik. senin oyun modun he? o zaman niye oturup oyun modunun aciklarini cozmekle ise baslamak yerine cozemedigin basit bir timer hatasini bile farkli platformun gelistiricileriyle cozmeye kalkistin. kusura bakmayin arkadaslar ama herkes pisledigi kabi temizlemek zorunda.

kisacasi kimse kimseyi bitirmedi arkadaslar. siz icinizdeki kini kusarak bu platformu bitirdiniz. eskisi gibi bu platformdan ne zevk aliyorum ne baska bir sey. gidin sunucu reklamlarina bakin, ayni ekip farkli sunucu. isimler hep ayni yuzler degisiyor.

burada kimsenin dreamz'i, dreamz veya benimde baskalarini linclemeye hakki yok. herkes yorumlarini yapmadan once kisisel olarak kendine ne kattigina baksin. hepimizin evinde ayna var, onu gectim hepimizin dusunme yetisi mevcut. emin olun bu ekibin basinda ben ve dreamz olmasak, isterse uzay mekigi kodlasinlar o ortami saglayamazlardi. neyse ki google cloud'dan ucretsiz makine alip sunucu acanlardan olmadik.

benim bu ortamla daha alakam yok, yazdiklarim sizin ne kadar umrunuzda olur inanin bir o kadar benimde umrumda olmaz. bu sunucunun kitlesinden gaza gelip kasaba sunucusu acmaya calisan cok adam tanidim. gelip burada laf cambazligi yapip milleti yerden yere vurmayi bizde biliyoruz.

cagriya basari ve sabir diliyorum : d

designed by blaze