GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Los Santos Roleplay [coming in hot baby]

Başlatan cho95, 03 Ocak 2020, 05:39:27

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

cho95

Herkese selam!

Neden LS:RP Türkiye?
LS:RP'nin gelmiş geçmiş en uzun süreli sunucu olduğunu hepimiz biliyoruz. Türk insanının oraya olan ilgisi ve alakası üzerine şu anda sizlerleyiz. Çalışmalar 2019 yılının Şubat/Mart aylarından itibaren sürmekte, ibrenin sona gelmesi ile birlikte platform discord adresini SA-MP topluluğuna yayınladık.

Ne zaman açılacak?
Çalışma süreçlerimiz çok yoğun sürüyor, bu konu hakkında net bir tarih ve süre vermek kötü olur fakat oyuncu topluluğunu çok uzun süre bekletmeyeceğimizden emin olabilirsiniz!

Sorularınız ve Fazlası
Herhangi bir sorunuz var ise discord adresinden bana ÖM yollayabilirsiniz, projenin SA-MP Türkiye topluluğuna yayılmadan önce, çalışmalara başlanmadan önce bu projenin konusu LS:RP.io ekibi ile görüşüldü.  Unutmayın ki bu proje LS:RP.io'dan bağımsız haldedir. LS:RP.tr projesi ekibi olarak global LS:RP'nin Türkiye menşeisi olduğumuzu hiçbir zaman iddia etmedik, belirttiğimiz cümle aynen şu idi: "Proje için Apophis ile görüştük fakat destekte bulunmayacaklarını, bununla birlikte kendi projeleri üzerinde yoğunlaşmaları gerektiğini belirtti. Biz de bu konu üzerinde destek alamayacağımızı ve işbirliği üzerinde yürüyemeyeceğimizi anladığımızdan dolayı bağımsız bir LS:RP.tr projesi yürütmeye karar verdik.

Discord Adresi
LS:RP Türkiye Discord
https://discord.gg/Qc3BT2E

"Tanıtım kurallarını okudum ve kabul ediyorum."
Son düzenlenme: 13 Ocak 2020, 21:46:55 cho95
"One day my mortal body will turn to dust, but the Turkish Republic will stand forever."
"1881-1938"

cyberlife

Geliyoruz, tüm ekibe başarılar, yolumuz açık olsun.

evol

haroldfinch

tahaonfroy

lacosapalm

- S O N

Cruza

since 2008
graphic designer & front-end web developer

DracDonix

İmzanız forum kurallarına uymamaktadır. (daha küçük boyutta bir imza seçiniz.)

Los Santos Stories

cho95

"One day my mortal body will turn to dust, but the Turkish Republic will stand forever."
"1881-1938"

Jarveus

@cho95 , dostum her zaman işlerinin destekçisiyim. Başarılar sana. #lssrpturkiye

cho95

Alıntı yapılan: Jarveus - 04 Ocak 2020, 00:03:32
@cho95 , dostum her zaman işlerinin destekçisiyim. Başarılar sana. #lssrpturkiye

Yorumun için teşekkür ederim ^^

"1881-1938"

Rozier

Merakla beklediğim bir sunucu.Başarılar.

☨Gaviria☨