GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Just Play 19 — www.nineteen-roleplay.com

Başlatan Nineteen, 26 Aralık 2019, 20:44:54

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Nineteen

Aylardır kendi forumu dışında hiçbir platformda tanıtımını bulundurmayan 19'un tanıtımına öncelikle hepiniz hoş geldiniz. Geçmişte yaşanan problemlerden ötürü kavgalarla, gürültülerle uğraşmamak adına bütün platformlardan geri çekilme kararı almıştık ve bu zamana kadar bunu destekledik.

15 Mart 2019 tarihinden itibaren açık olan, kısa süre içerisinde de işleyiş, sistem ve haritalandırma bakımından revizyona giden 19 Roleplay'e hepinizi davet ediyorum. Medium veyahut Hard tarzında kısıtlamalar yerine gerçekten bir rol oyunu oynama/oynatma hevesiyle burada olduğumuz bu platformda yer almak için buraya tıklayarak foruma gidip kayıt oluşturabilirsiniz, sonrasında panel üzerinden hesap/karakter başvurularınızı biz yetkililere gönderebilirsiniz. Başvurular birkaç saat arayla kontrol edilmektedir, bundan ötürü "başvurum ne zaman okunur?" tarzında sorularla karşılaşmayacağımızdan kesinlikle eminiz.

Rol düzeni, senaryolar hakkında direkt olarak açıklama yaparsam sabahı buluruz, ama Senaryolar, Bölgeler ve Oluşum Tanıtımları kategorisini okumanız sizler için yeterli olacaktır.

Government, Public Works (devlet işçileri), LSPD, SASD, San Andreas Eyalet Mahkemeleri, Televizyon Kuruluşları başta olmak üzere hepinizin rol yapma imkanının olduğu kuruluşlarımız var, ki zaten Youtube kanalımızdaki sistemleri/forumumuzdaki resmi konuları incelerseniz bütün soru işaretleriniz giderilmiş olacaktır.

Yetkili takımımızın geçmişte yaşadığı veyahut yaşattığı problemlerden ötürü revizyon yapma kararı aldık, yeniden oluşturduğumuz bu ekiple birlikte çok daha iddialı işlere kalkışıp iyi işlere imza attık. Peki bu yetkili sayısının azlığı sizi rahatsız edecek düzeyde mi? Kesinlikle hayır! Bir oyuncunun ne kadar az rapor atma ihtiyacı görmesi, o kadar memnuniyetini belirler. Buga mı girdiniz? /bugkurtar komutumuz sizin nasıl bir bugta olduğunuzu anlayıp ona çözüm üretiyor.

Anlattıklarımla bitmeyen bir sunucu olduğunu birçok kez oyuncularımıza kanıtladık, iyi niyetli insanlar olduğu sürece biz bu platformda varlığımızı sürdürmeye devam edeceğiz, hiçbir zaman saldırılardan vs. yılmadık yılmayacağımızı da iddia ediyoruz.

Oyun Modu Hakkında
Kullanılan oyun modunun içerisindeki sistemler, kod ve altyapı yönünden %90 bize aitliği ile ön plana çıkıyor olmaktadır. Bu konuda sorular, yaftalar geçmişte çokça yapıştırılmıştı, bununla ilgili açıklamalar yapmaktan hiçbir zaman çekinmedik ve çekinmeyeceğiz. Çünkü oyun modunun bize aitliği hakkında hiçbir şüphemiz bulunmuyor.

Konu elimizden geldiğince açık kalacaktır, açık kaldığı süreçte de eleştirileriniz, yorumlarınız, sorularınız bizzat ben (Eolo) tarafından sonuç bulacaktır. Hepinize merhaba.

Tanıtım Kuralları'nı okudum ve konumun kurallara uygun olduğunu kabul ediyorum.
Son düzenlenme: 01 Ocak 2020, 21:50:03 Nineteen

Nineteen

Gelecekte düzenleyebiliriz belki temalı rezervasyon yorumu.

Vengeance

Dreandy

Başarılar dilerim, başarılı bir sunucu.

Zeta

Platformda şuan da en kaliteli sunucu konumunda, aynı şekilde devam etmeniz ümidi ile. #19

Desky

zeroo

ReaT

Başarılarınızın devamını diliyorum :)

Simit

yıl başına özel ban afları olmalı bence :D :D

AzazeL

Daha kaliteli yerlere gelmeniz dileğiyle #nineteen

Paranla şeref kazanma, şerefinle para kazan ki; paran bittiğinde, şerefin de bitmesin

Goddeww

19, 18, 17, 20, 31 roleplay olacak diye korkuyorum. :P 61 :D

Roleplayer

Hatalarını kabullenmeyi bilmeyen ve bazı şeyleri tam olarak idrak edemeyen bir gencimizin başında durduğu sürece tercih ve tavsiye etmeyeceğim bir sunucu olacak. Yaptığı tüm hatalara rağmen güvenilir bir kişi bulamayacağını düşündüğü için kendi yönetim kadrosunu savunan, sunucusu tutunca da kabul edebilir - etmez istemsizce arkasına aldığı egoyla kendini farklı durumlara sokan Kaan, bu tür sorunlardan kendini arındırmadığın sürece ne insanlar üzerinde bir başarı yakalarsın, ne de kaliteli oyuncular üzerinde. Sorgulayıp kendine vereceğin çeki düzenle insanlar üzerinde kaybettiğin saygını kazanabilirsin, bunu da istiyorsan.

Nineteen

Alıntı yapılan: Roleplayer - 27 Aralık 2019, 19:55:33
Hatalarını kabullenmeyi bilmeyen ve bazı şeyleri tam olarak idrak edemeyen bir gencimizin başında durduğu sürece tercih ve tavsiye etmeyeceğim bir sunucu olacak. Yaptığı tüm hatalara rağmen güvenilir bir kişi bulamayacağını düşündüğü için kendi yönetim kadrosunu savunan, sunucusu tutunca da kabul edebilir - etmez istemsizce arkasına aldığı egoyla kendini farklı durumlara sokan Kaan, bu tür sorunlardan kendini arındırmadığın sürece ne insanlar üzerinde bir başarı yakalarsın, ne de kaliteli oyuncular üzerinde. Sorgulayıp kendine vereceğin çeki düzenle insanlar üzerinde kaybettiğin saygını kazanabilirsin, bunu da istiyorsan.

Her zaman hata kabullenen bir yönetim olduk, gerek bunu lider yöneticilerimizi çıkartarak kanıtladık, gerek ben bir dönem ekipten ayrılıp yerimi tamamen okcity'e bıraktım. Problemlerin çözülemeyeceği hiçbir şey yok kafasında yürüdük hep, benimle problem yaşadıysan xx kişisine git, xx kişisiyle problem yaşadıysan bana gel diyerek kendimizi dokunulamaz kılan yönetim şekline bir dur diyen sunucuyla karşınıza çıktı. Bunun dışında, bilen bilir, geçen ay getirdiğim yönetim ekibi revizyonuyla developer ekibi dışında bütün ekibi yeniden kurdum. Egoistçe tavır konusunu anlamadım, ben egoist olsaydım benden bu yanıtı alamazdın, umursamazdım bile, yorumun için teşekkür ettim :)

ayazcik

Specter

Umarım sunucu rol işleyişini tanıtım kadar kaliteli yaparsınız.

Saygılarımla Specter...