GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Forumumuzla İlgili Öneriler, Eleştiriler, Şikayetler

Başlatan Hwang, 02 Mart 2017, 20:07:47

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

merchora

Multi Theft Auto kategorisi altına da "Ekip İlanları" bölümü eklenebilir. SAMP kategorisindeki Ekip İlanları bölümündeki ilanlarda platform belirtilmiyor, yorumdan sormamız gerekebiliyor.

SAMP'ın azizliğine yenik düşen, deneyime ve gözleme açık, map ve pawno alanlarında acemi düzeyde, tatlış bir merchora.

SAWIKI

DracDonix

Alıntı yapılan: shrohima - 21 Aralık 2019, 21:55:59
Multi Theft Auto kategorisi altına da "Ekip İlanları" bölümü eklenebilir. SAMP kategorisindeki Ekip İlanları bölümündeki ilanlarda platform belirtilmiyor, yorumdan sormamız gerekebiliyor.
Başlığa [MTA] Olarak kendiniz prefix yapabilirsiniz aslında yönetim kararı yinede

İmzanız forum kurallarına uymamaktadır. (daha küçük boyutta bir imza seçiniz.)

Codes.

Gtamulti'de GTA SAMP/MTA/GTA V gibi bütün oyunlar için hile yazılımı yapabilme gelsin mesela Türkiye GTA forumlarında bugüne kadar hiç görmedim yani hile anlatımları/paylaşımları vs. yapan bu forumda görmek gerçekten güzel olur yani cleo script, sampfuncs script ve lua yazılımı olsun bence de mesela diyelim hangi derlenme programları ile yapılıyor
Sanny builder,Moonloader(LUA) ile.

Lineopth

Subject 17

Yeni konu açmak için verilen kutucuk yeni ileti atmak için verilen kutucuktan daha küçük, ve böylece detaylı bir konu açmak çok zor hale geliyor. Yeni konu açma kutucuğunun büyültülmesini talep ediyorum.

Bitirilen Rockstar oyunları
III - VC - SA - BULLY - VCS - IV - TLAD - TBOGT - V - RDR - MP3 - RDR2

viathegod32

Alıntı yapılan: Subject 17 - 10 Ocak 2020, 08:05:54
Yeni konu açmak için verilen kutucuk yeni ileti atmak için verilen kutucuktan daha küçük, ve böylece detaylı bir konu açmak çok zor hale geliyor. Yeni konu açma kutucuğunun büyültülmesini talep ediyorum.

Şu kısmı tutup aşağıya doğru çekerek daha büyük alan kullanabilirsin.

developer & producer

santiagocss

Alıntı yapılan: Codes. - 25 Aralık 2019, 07:48:18
Gtamulti'de GTA SAMP/MTA/GTA V gibi bütün oyunlar için hile yazılımı yapabilme gelsin mesela Türkiye GTA forumlarında bugüne kadar hiç görmedim yani hile anlatımları/paylaşımları vs. yapan bu forumda görmek gerçekten güzel olur yani cleo script, sampfuncs script ve lua yazılımı olsun bence de mesela diyelim hangi derlenme programları ile yapılıyor
Sanny builder,Moonloader(LUA) ile.

Hile kullanımı tüm sunucularda yasaklanmış durumda. İlgili kuralda şu yazmaktadır;

●    Forumumuzda hack, crack, warez, cd-key gibi konular açmak, yasal olmayan içerikler paylaşmak, üyelerimizin gerçek kimliğini açıklamak kesinlikle yasaktır.

Söylediğiniz şey forum kurallarına aykırı olduğundan getirilmesi imkansız.

Son düzenlenme: 09 Şubat 2020, 15:19:36 Prank Sebep: Alıntı yaptığım kişiyi etiketledim.

santiagocss

Alıntı yapılan: merchora - 21 Aralık 2019, 21:55:59

Ekip ilanları bölümü yalnızca SA:MP için değil MTA ve diğer plartformlar için de açılmış bir bölüm. Konu içerisinde ekip ararken MTA sunucusu olduğunu belirtirseniz daha rahat ekip bulabilirsiniz. GTAMULTİ'nin %60'lık bir bölümünü SA:MP kitlesi oluşturduğu için böyle bir anlaşılmazlık oluşabilir.

Tommy Vercetti

Emojilerin arasına GTA karakterleri de eklenebilir.

Lineopth

Rockstar Games Social Club'de olduğu gibi GTA karakterlerinden olan avatar galerisi eklenebilir. Avatarımızı değiştireceğimiz zaman direk onlardan kullanabiliriz.

Lé Spîke

Discord Skype RSC gibi alanların yanına telegram da eklenebilir bence.

Örn(https://t.me/PsychoY) eklendiğinde discord gibi gözükebilir.

Edit: Bu adreslerin profilde değil de attığımız postta avatarimizin altında gözükmesi hoş olabilir. Şahsen profillere fazla girildiğini sanmıyorum.
Son düzenlenme: 18 Şubat 2020, 14:42:06 ᴘsʏᴄʜᴏ

Vupsen

Forumdaki orta parmak ile tıklama yapma konusunda sıkıntı var.Görünürde orta parmak ile tıklıyoruz ancak arka planda hala işaret parmağı ile tıklanıyor ve bazen gitmek isteğim sayfa numarasına tıklarken sorun yaşıyorum.Benim gibi sıkıntısı olan illaki vardır.

Tan

Bunu buraya bırakmak istiyorum. Çektikten sonra 109-10'a kadar gitti ama olsun.

Vupsen

Alıntı yapılan: Tan - 19 Nisan 2020, 17:17:19

GTA VI duyuruldu mu 500'leri görücez umarım.

Uzzy

Alıntı yapılan: Tan - 19 Nisan 2020, 17:17:19

Böyle bir siteye göre az bile. İleride dahada büyüyecektir.