GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Enes Batur Yeni Şarkı Çıkarmış

Başlatan Pablo, 20 Aralık 2019, 19:07:06

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 7 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Lineopth

Bu site olmasa haberim olmayacak valla billa o kadar uzağım bu adama. Bir şeyi merak ediyorum bu adam sanatçı mı? şarkıcı mı yada oyuncu falan mı? Ne oluyor ya her önüne çıkan şarkı falan yapıyor saçmalığa bakar mısınız allah aşkına. Norm Ender Ben Fero Ezhel Reynmen vsvs hep çalıntı yapmışlardı bir kaç ay sonra yakalandılar çaldıklarını kabul ettiler bu Enes Baturunda şarkı çalıntıdır aha yazdım buraya. REZ

Submarine

Alıntı yapılan: Lineopth - 23 Aralık 2019, 13:35:36
Bu site olmasa haberim olmayacak valla billa o kadar uzağım bu adama. Bir şeyi merak ediyorum bu adam sanatçı mı? şarkıcı mı yada oyuncu falan mı? Ne oluyor ya her önüne çıkan şarkı falan yapıyor saçmalığa bakar mısınız allah aşkına. Norm Ender Ben Fero Ezhel Reynmen vsvs hep çalıntı yapmışlardı bir kaç ay sonra yakalandılar çaldıklarını kabul ettiler bu Enes Baturunda şarkı çalıntıdır aha yazdım buraya. REZ

Hocam mikrofon alıp audacity ile ses kaydı yapan herkes şarkıcı oluyor maalesef hayır yani sesleri de yok işte çocuk kitle dinler anca öyle şeyleri.

UZAYLI

Çocuk kitle diyorsunda herif burdaki herkesin sülalesinin toplam kazandığı parayı 1 günde kazanıyor

RuLinGS

Para olursa bunun bin katını yapar herkes. Adamın aylık kazandığı para aklınızdan bile geçemez,her hafta bir çok video yüklüyor bunlar +1 M izleniyor siz düşünün.

Lineopth

Alıntı yapılan: Submarine - 23 Aralık 2019, 15:23:07
Alıntı yapılan: Lineopth - 23 Aralık 2019, 13:35:36

Hocam mikrofon alıp audacity ile ses kaydı yapan herkes şarkıcı oluyor maalesef hayır yani sesleri de yok işte çocuk kitle dinler anca öyle şeyleri.
Doğru söylüyorsun hocam.

Desky

Çıktığı gün görmüştüm kesin Gtamultide konusu vardır diyordum varmış :D . Çöp şarkı çöp yutubır

Pablo

Alıntı yapılan: Desky - 24 Aralık 2019, 11:33:40
Çıktığı gün görmüştüm kesin Gtamultide konusu vardır diyordum varmış :D . Çöp şarkı çöp yutubır
:kahkaha:

Alıntı

Pawnotürk Üyesi 2017-2020