GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Incident Prison Roleplay / incident-rp.com [AKTİF]

Başlatan aMRX, 13 Aralık 2019, 22:46:27

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Goddeww

Alıntı yapılan: Simit - 16 Aralık 2019, 17:34:47
Alıntı yapılan: Hent - 15 Aralık 2019, 18:51:33
Bu tarz konseptle açılan sunucular genellikle açılmadan kapanıyor ya da açılıp 2,3 gün sonra kapanıyor bu sunucu da diğer sunuclar gibi olmaz umarım
-
qxeqweqweqwe aynısını ben söyledim.

:D
Son düzenlenme: 20 Ocak 2020, 13:22:32 Enkei

zeroo

Hattori

Umudum var bu sunucudan yana, başarılar.

nikobernoo

Bu tarz konseptle açılan sunucular genellikle açılmadan kapanıyor ya da açılıp 2,3 gün sonra kapanıyor bu sunucu da diğer sunuclar gibi olmaz umarım
-

+923912391541721
Son düzenlenme: 20 Ocak 2020, 13:22:47 Enkei
Please (g)old days, come back.

ReaT

-
Map +70 kişiye göre yapıldıdığını belirtmek isterim,sistemler ve ekipte öyle.
Son düzenlenme: 20 Ocak 2020, 13:22:58 Enkei

aMRX

-

Öncelikle yorumunuzda çok haklısınız ancak biz elimizden geldiğince hücreli büyük tutup avluları büyük tutup her yeri büyük tutup büyük bir rol ortamı yaratmaya çalıştık ki insanlar iç içe olacağı için kesintisiz bir rol serüveni olacaktır insanlar rol yapmaya insan aramayacaklar, yorumunuz için teşekkürler.
Son düzenlenme: 20 Ocak 2020, 13:23:09 Enkei

Zeta

daha önce de açmışlardı bu tarz bir sunucu, konsept güzel de yönetim o kadar titiz ve ince işlemeli ki sunucudaki rol akışını, insanların sunucuda kalmalarını sağlamak zorunda kalacak. aynı bölgede yapılabilecek rollerin kısırlığından dolayı pek uzun ömürlü bir konsept olduğunu düşünmüyorum, kolay gelsin.

AzazeL

Başarılar diliyorum, farklı konseptler görmek mutluluk verici.

Paranla şeref kazanma, şerefinle para kazan ki; paran bittiğinde, şerefin de bitmesin

aMRX

Alıntı yapılan: Zeta - 20 Aralık 2019, 23:26:35
daha önce de açmışlardı bu tarz bir sunucu, konsept güzel de yönetim o kadar titiz ve ince işlemeli ki sunucudaki rol akışını, insanların sunucuda kalmalarını sağlamak zorunda kalacak. aynı bölgede yapılabilecek rollerin kısırlığından dolayı pek uzun ömürlü bir konsept olduğunu düşünmüyorum, kolay gelsin.

Çok haklısınız o yüzden nerede ise  aydır sadece forum ve maplerimizi geliştirip rol alanları oluşturuyoruz, o kadar büyük bir rol sahası kurduk ki aslında sadece V1 açılış için değil V2 ile gelecek rolleri bile düşündük, sürekli ileriyi amaçladık sadece hapishane içi değil dışarıyı ve yerin altınıda kattık rollerimize böylece küçük bir spoiler vermiş te olayım, emin olun güzel zamanlar ve uzun, süreklilik sağlayacak bir sunucu ile geliyoruz.

aMRX

Alıntı yapılan: AzazeL - 21 Aralık 2019, 09:35:38
Başarılar diliyorum, farklı konseptler görmek mutluluk verici.

Teşekkürler, aramızda sizi de görmek isteriz, yakın zamanda beta test ve yetkili alımları başlayacaktır, bekliyoruz.

aMRX

Arkadaşlar, yetkili ekibimizi daha çok büyütmek amacı ile ekip alımları başlattık konu günceldir discord adresi üzerinden şu anda başvuru yapabilirsiniz:

https://discordapp.com/invite/BNxK7U9

Bir kaç gün içinde konu güncellenip forum adresi üzerinden yapılacaktır, Oğuzhan Admin ile görüşebilirsiniz.

NikolaiS

Öncelikle başarılar dilerim; zamanında böyle bir konsepti o zamanların şartıyla 60 kişi ile denemiştik ve ilk günden sonra aşırı derecede uğraş gerektirdiğinden dolayı kapatmıştık. Mahkumlar ile sürekli ilgilenecek olan gardiyanlar olmak zorunda yoksa mahkumlar sıkılıp sunucudan çıkıyorlar diğer bir yandan gardiyanlar içinde mahkumlar lazım ve gardiyanlar kafasına göre iş yapamadığı için gardiyan şefine sorup iş yapmaları gerekiyor bununla beraber şef yoksa gardiyanlarda hiçbir şey yapamıyordu.

Ekipten bir kişiyi tanıyorum, bir çözüm yolunu bulacaktır bu yoğun uğraşlara.
Tekrardan başarılar, açılışta olacağım.
Son düzenlenme: 23 Aralık 2019, 23:00:50 RuamleS

Desky

aMRX

Alıntı yapılan: RuamleS - 23 Aralık 2019, 22:59:30
Öncelikle başarılar dilerim; zamanında böyle bir konsepti o zamanların şartıyla 60 kişi ile denemiştik ve ilk günden sonra aşırı derecede uğraş gerektirdiğinden dolayı kapatmıştık. Mahkumlar ile sürekli ilgilenecek olan gardiyanlar olmak zorunda yoksa mahkumlar sıkılıp sunucudan çıkıyorlar diğer bir yandan gardiyanlar içinde mahkumlar lazım ve gardiyanlar kafasına göre iş yapamadığı için gardiyan şefine sorup iş yapmaları gerekiyor bununla beraber şef yoksa gardiyanlarda hiçbir şey yapamıyordu.

Ekipten bir kişiyi tanıyorum, bir çözüm yolunu bulacaktır bu yoğun uğraşlara.
Tekrardan başarılar, açılışta olacağım.

Beklemede kalın çok büyük değişikler göreceksiniz, tanıdığınız kişi kim bilmiyorum ancak emin olun herşeyin üstesinden ekipçe geleceğiz, gelecek olan oyuncular için oyun sunucu yaratıyoruz eğlenecek olan kişiler yetkililer ya da  oluşumlar değil normal statüte dekiler olacaktır.

Alıntı yapılan: Desky - 24 Aralık 2019, 11:28:57
Başarılar.

Sağ olun açılışa çok az kaldı aramızda görmekten gurur duyarız.

Sulozzy