GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Vice Role Play neden oynanmaz? (Vice Role Play'ın Manipülasyonel yöneticileri)

Başlatan CerrahBey, 21 Aralık 2019, 21:10:41

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 5 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

CerrahBey

Bu anlatacağım her şey sunucunun henüz daha 2. versiyonu açılmadan önceki vaktine dayanıyor. O sırada ben Vice'ın tekrar açılacağından bir haberdim. Neyse ki  Sunucunun açılış dönemine yakın süreç boyunca Manifesto ile ASGH için irtibat halindeydik zaten.  Ekibimce 200k'yı getirin, hastane birliğinizi emrine amade olarak faal edeceğim dedi. Biz de ekipçe toplandık, sunucu açıldığında da  tam 8 kişi kamyonun başına geçtik.

Daha sonra da  en az 1 hafta boyunca  kamyona abandığımız vakit 200klık bir bütçeyi hazır ettik.  Manifesto bir süre boyunca daha doğrusu sunucunun ilk açıldığı haftadan beri bizi oyalayıp durduğunu saymıyorum bile.

Bu süreç zarfında da kendi kişisel harcamalarım oldu. Kaldı ki o nakiti tekrardan yerine koymayı da başarabildim.  Velasım kelam daha sonra da Manifestocuğum ASGH oluşumunu faal etmemek için dirense de en sonunda FD ile ASGH birliğini birleştirip başından savmanın çözüm yolu olacağını düşündü.

Her şey iyi güzel, ben de işimden ve oluşumdan memnunum. Bir kaç gün pasif dönemime girdiğim sırada ekibimi Hile/bug  gerekçesiyle  bir çırpıda karakterlerini yasaklamış.  Bunu öğrendiğimde şoke oldum, ekibime durumun en net açıklamasını bildiren ticket atmalarını rica ettim. Sonuç aynı? Hüsran, yine hüsran. Değişen bir şey olmadı.

Ekibimin üyelerinden Koala, henüz daha hiçbir sunucuda bug, hile gibi şeyleri denememiş birisinden asla ama asla oyun açığından faydalanıp  mal varlığı kazanmasını bekleyemezsin.

Ekibimin sınavları olsa dahil  gençliğine kapılıp i sırf oluşum parasını çıkarmak amacıyla  kendilerini kamyona verdiler. Ekibimin azmi, çabası hatta zamanı silindi. Ekibim giden paraya değil, verilen emeğin hiçe sayıldığına yanıyor sadece.

Manifesto'nun durumu iyice kavrayamaması üzerine gittim kendisine  forum üzerinden PM bıraktım.  Durumun en net şekilde izah olmasını, gerekiyorsa da  böyle bir vukaatin yaşandığına dair kanıtları sunup olayı  açıklığa kavuşturmasını istedim. Kendisi yapmadı, aksine Community Owner'ın yapmaması gereken ne varsa her şeyi yaptı.

Konuşmanın tümünü eksiksiz naklen spoiler adı altında yayınmladım. Gördüğünüz gibi en son bırakmış olduğum  mesajıma geri dönüş yapmaya bile tenezzül etmedi. Yaptığı ithamları geçtim,  kendisine bile yakışmayacak söylemlerde  bulunmaya devam etti.   Tamam dedim, eyvallah der susarım.  Daha sonra da okul hayatımın devamlılığı gereği pasif kalmam gerekiyordu. Bunun için tüm adminlerden helallik istedim. En sonunda da forum hesabımı yasaklatmak adına oyuna giriş yaptım.  İlk önce Cherry Wine'a discord üzerinden yazsam da  daha sonra geri dönüş aldım.

Yukarıda gördüğünüz spoiler içindeki ekran görüntüsüne göre benim forum adımı ne sebeple banlatacağımı dile getirmişim. Bu mesajlaşmadan sonra  geçici olarak hesabımı başarıyla banlattım. Hemen  yaklaşık 5 ila 10 dakika sonrasında Cherry Wine bana discordtan geri dönüş yaptı.

Şimdi gelelim zurnanın zırt ettiği yere. Benim sunucuyu bırakmamın hemen hemen 16. saati bile olmadan ekibim aracılığıyla Manifestonun beni kara listeye aldığının bilgisini aldım.

Her şeyi geçtim. Ekibimi hastane için dolandırdığım kolpasını nasıl akla getirdiler inan hiç bilmiyorum.  Hayır, beni tanıyan ya da bir başka platformun insanı benimle ilk sohbetinde bile benim böyle bir şey yaptığımı zannetmez. Bu kadarını da gerçekten beklemezdim ya, vallahi pes.

Benim kullanıcı forumu kara listeye aldıklarında ekibimin oyun paralarını gasp etmemden yana OOC nakitlerini gasp ettiğim (?) yönünden bir açıklama yapılmış. Aksine görüldüğü gibi herkesin emeğinin karşılığını fifti fifti daha fazlasıyla  verdiğimin kanıtları yer alıyor.

Daha ödeyemediğim bir kısım olduğunu ben de kabul ediyorum zaten. Ama hakkını en iyi şekilde verdiğim kişilerin listesini de yukarıda görüyorsunuz. Ekibim tüm bu olanlara karşı sessiz kalsa da arka planda çok güzel alay konusu oldunuz.

Şimdi gelelim olayların ikinci muhalif şahısı olan Cherry Wine'a. Kendisini eskiden severdim sağ olsun  bir kaç konuda çok yardımları oldu. Hatta onunla tanışmamızın hemen hemen bir kaç ilerisine gidelim. Hemde siz hastanenin nasıl oyalandığını göreceğiniz şekil ben de ekibimin  nasıl boşverildiğine bir kez daha şahit olayım.

Evet burada da gördüğünüz gibi Cherry Wine ile ilk tanışmamız benim ASGH rollerim ve ASGH birliğini istememdeki israrla başlamış oldu.  Her şey iyi güzel. Altımızda oluşum olmadan bile doktor rolleri yapmamıza izin verildi. Ama bir dakika, doktor rollerinin başlangıcını henüz daha üniformasız ve apolet rozetsiz başlanmamız istendi.  Tamam dedik, yapmaya başladık. Tabii bu süre ne kadar uzayacaksa uzasın ekibim bu durumdan memnun değildi.  O kadar para kas kas, daha sonra da belirtilen hizmeti görme.  Tamam, bug fixliyorsunuz da kaç sistemin bugunu fixliyorsunuz? Gerçekten kelimeler anlamsız kalıyor. Bu konuşmadan hemen iki gün sonra bir şey oldu, ne mi oldu?

İşte spoiler içinde gördüğünüz resim oldu. Hayır, hastane için ne kodlayabiliyorsunuz bu kadar? Sadece duty perks alanı ve /tedaviet komudunu getireceksiniz.  Sizin gibi üstün ve profesyonel bir ekibe bütün bunlar zor gelmemeli.  :P  Siz kısacası "biz yapmaya üşendik, siz de hastaneyi istiyordunuz gidin FD'ye biz de rahat edelim." kafasına girdiğinizi anlamayacak kadar salak insanlar değiliz.

Her neyse, oluşuma biz ekipçe yer aldık. Aramızdan ayrılanlar oldu, yeni katılanlar oldu.  Gel zaman git zaman hemen hemen bir haftayı devirdik, hastane firması yine yok. Keyfinize geleni yapıyorsunuz ya da yapmıyorsunuz en azından bize gerçekleri söyleseydiniz emin olun anlayışla karşılardık zaten.

Bizden oluşum parası alınmadı, haliyle de benim de kişisel ihtiyaçlarım olduğu yer de bir takım harcamalar yaptım.  Ama yeri geldi herkesin hakkını vermeyi de bildim. Veremeyenlerim oldu, bu konuyu okurken burada olacaklardır zaten. Onlar da hakkını helal etsin, ben ettim.

Şimdi de Vice Role Play'ın en manipüle tayfalarından olan Cherry Wine'dan devam edelim. Sunucuda kara listeye alındığım zaman ona discord üzerinden mesaj attım.

Bu spoiler altında gördüğünüz resimler benim kendimi sunucudan banlattıktan sonrasına dayanıyor. Ben orada ilk başta her şey adına teşekkür ettiğimi belirterek konuyu kapatmışım. Sonra ki mesajımda da kara listeye alındığım hakkında konuşuyorum. Teşekkür etmemden sonraki mesajım ile o attığım teşekkür mesajının arasında tamı tamına 16 saat var. Hayır,  sunucuyu bırakmam henüz daha 24 saat (1 gün)'ü geçmeden  yapmış olduğunuz kolpa türden açıklamalarla sunucunuzdaki insanları manipüle dalgasına düşürüyorsunuz. Yazık, gerçekten yazık.

Burada ise yazdıklarımdan sonra Cherry Wine'ın açıklaması yer alıyor. Evet, yanlış görmüyorsunuz. Cherry Wine, Vice Role Play forumunda konu olarak açılmış olan doğum günü postuna teşekkür mesajı bırakırken bunun yanı sıra bana gönderme yapıyor. Doğum günü postuna yanıt olarak neden bana gönderme yapmış inanın henüz ben de hiç bilmiyorum.  Bahsettiklerine göre (24x2 +12) 60 yaşında olan Cherry Wine.  Sana ya da ekibin bazı arkadaşlarına söyleyecek bir sözüm yok.  Senin gibi de öyle sağda solda sana laf atmayacağım.  Benim "MTAcısın." dememden alınmış olmalısın ki en alakasız yerde bana giydirmeye çalışmışsın.  Spoiler içinde de belirtmiş olduğun resmim de senin o anki ruh halin. Sana sadece "Kudur Cherry Wine." diyorum, Kudur Cherry Wine.

Ben sadece olan biteni anlattım. Uzun lafın kısası eğer  bir gün sunucunun işine yarayacak bir şey yapıp daha sonraki süreçte sunucuyu bırakırsan yüksek ihtimal sonun böyle olacak.

Okumuş olduğunuz için teşekkürler!

Son düzenlenme: 21 Aralık 2019, 21:14:23 CerrahBey

evol

Burası Vice ağlama duvarı mı? Oynamak veya oynamamak isteyenlerin kendilerine göre sebebi var, boşu boşuna konu açmışsın.

CerrahBey

Alıntı yapılan: Hosselen - 21 Aralık 2019, 22:02:50
Burası Vice ağlama duvarı mı? Oynamak veya oynamamak isteyenlerin kendilerine göre sebebi var, boşu boşuna konu açmışsın.

Hayır, burası ağlama duvarı değil.  Türkiye Cumhuriyetinde bile her görüşe özgür haklar tanınırken sizin burada benim görüşlerime bu tür itham da bulunmanız da hoş bir şey değil. 

Hani herkesin istediği görüşü savunabileceği bir forum olduğunu düşünüyorum. Haksızsam kendime, haklıysam yine kendime. Yorumun için teşekkürler.

kubi

Selamun aleyküm.. yine bir vice vakası ve konuda 40 ziyaretçi.. bu dünyada hiçbir şey bilmeyen manifesto ve tayfası uzaktan izliyorlar.. çünkü burada asıp kesemiyorlar.. zamanında ben demiştim ey ahali ey ey.. demiştim ama inandıramamıştım ne yazıkki.. ne oldu şimdi? söyler misiniz bana ne oldu? haklı mıyım haksız mıyım ey ahali.. bu asıp kesen ve kendini sampın kralları sananlara meydan bırakmayın sakın ha bırakmayın yoksa çok pişman olursunuz.. ben çok eski bir bireyim ve rol dünyasında kimin ne olduğunu iyi biliyorum. keşke beni biraz dinleseydiniz bunlar buralara kadar gelemezlerdi. kendi kendilerine biteceklerdi ama olsundu, boşuna zaman kaybı..

hosselen kardeşim burası özgür bir platform ve ağlama duvarı için değil asıl böyler şeyler için vardır bu özgür platformlar. hani aklında bulunsun forum işleriyle ilgileniyorsun ya hani işte o forumlar böyle şeyler için kullanılıyor kardeşim haberin olsun.

konuyu açan kardeşim sonuna kadar destekçinim. eski vice konularına bakarsan ne kadar karşıt birisi olduğumu ve bunların çooooooooook büyük bir kısmını söylediğimi göreceksin.

vengeance kardeşim şimdi yine manifesto gilin hesaplar gelir buraya malum daha önce sen bir şeyler yapmıştın inkar etmişlerdi hatta saçma saçma konuşmaya başlamışlardı :D işte o yine olacak kardeşim açacaklar fakeleri gelecekler burada bu kardeşimizi kirletecekler yani yapamayacaklar aslında, deneyecekler.. amma ne yazık.. ne yazık.. başarılı olamayacaklar çünkü fake hesapları senin gibi kral bir adam önleyecek. sen adamsın vengeance.

birde forum yönetimindeki üç beş isme yazdım bakın dedim açın bi gtamulti rp alın şunların soluklarını dedim ama niye yapmadılar ki.. en azından manifesto ve tayfası bu piyasadan daha hızlı silinirdi. kabul et manifesto seni kimse sevmiyor ve kimse sen olduğun için yanında durmuyor. VİCE OLMADAN HİÇSİN. yakında vicen de sen de biteceksin zaten. haydi bay.

mortale

Ben Vice admini olsaydim seni ilk attigin mesajdan dolayi yasaklardim. Tanimadiginiz samimiyetiniz olmadigi insanlara benli senli konusmayi birakin, kimse sizinle samimiyet kurmak yada ona gore konusmak zorunda degil. Her seyde oldugu gibi usul esastan once gelir, siz sunucu yetkilisine ozel mesajdan boyle mesaj yazip hesap sormak ve avukatlik yapmamaniz gerektigi bilincine sahip olamamissiniz, ama yapman gereken ticket acmak. Butun sunucularin yonetiminin hicbir sekilde sana bir sey kanitlamasina gerek yok ki yine iyilik yapip size log gondermisler. Sizde adamlarin loguna bu txt, duzenlenebilir demissiniz. Profesyonelliginden emin olmadiginiz sunucuda oynamayin sizde, bizde sizin aglama mesajlarinizi gormek zorunda kalmayalim.

not: sormadan yada soylemeden once oyunculari degilim, forumlarinda vs de uyeligim yok
Son düzenlenme: 21 Aralık 2019, 23:17:29 Renard

CerrahBey

Alıntı yapılan: kubi - 21 Aralık 2019, 23:01:56
Selamun aleyküm.. yine bir vice vakası ve konuda 40 ziyaretçi.. bu dünyada hiçbir şey bilmeyen manifesto ve tayfası uzaktan izliyorlar.. çünkü burada asıp kesemiyorlar.. zamanında ben demiştim ey ahali ey ey.. demiştim ama inandıramamıştım ne yazıkki.. ne oldu şimdi? söyler misiniz bana ne oldu? haklı mıyım haksız mıyım ey ahali.. bu asıp kesen ve kendini sampın kralları sananlara meydan bırakmayın sakın ha bırakmayın yoksa çok pişman olursunuz.. ben çok eski bir bireyim ve rol dünyasında kimin ne olduğunu iyi biliyorum. keşke beni biraz dinleseydiniz bunlar buralara kadar gelemezlerdi. kendi kendilerine biteceklerdi ama olsundu, boşuna zaman kaybı..

hosselen kardeşim burası özgür bir platform ve ağlama duvarı için değil asıl böyler şeyler için vardır bu özgür platformlar. hani aklında bulunsun forum işleriyle ilgileniyorsun ya hani işte o forumlar böyle şeyler için kullanılıyor kardeşim haberin olsun.

konuyu açan kardeşim sonuna kadar destekçinim. eski vice konularına bakarsan ne kadar karşıt birisi olduğumu ve bunların çooooooooook büyük bir kısmını söylediğimi göreceksin.

vengeance kardeşim şimdi yine manifesto gilin hesaplar gelir buraya malum daha önce sen bir şeyler yapmıştın inkar etmişlerdi hatta saçma saçma konuşmaya başlamışlardı :D işte o yine olacak kardeşim açacaklar fakeleri gelecekler burada bu kardeşimizi kirletecekler yani yapamayacaklar aslında, deneyecekler.. amma ne yazık.. ne yazık.. başarılı olamayacaklar çünkü fake hesapları senin gibi kral bir adam önleyecek. sen adamsın vengeance.

birde forum yönetimindeki üç beş isme yazdım bakın dedim açın bi gtamulti rp alın şunların soluklarını dedim ama niye yapmadılar ki.. en azından manifesto ve tayfası bu piyasadan daha hızlı silinirdi. kabul et manifesto seni kimse sevmiyor ve kimse sen olduğun için yanında durmuyor. VİCE OLMADAN HİÇSİN. yakında vicen de sen de biteceksin zaten. haydi bay.

Bu güzel  Re-mesajın için gerçekten çok teşekkür ederim.  Bunun dahasını özel PM yoluyla getirdim zaten, yine de iyiki varsınız.

Alıntı yapılan: Renard - 21 Aralık 2019, 23:13:16
Ben Vice admini olsaydim seni ilk attigin mesajdan dolayi yasaklardim. Tanimadiginiz samimiyetiniz olmadigi insanlara benli senli konusmayi birakin, butun sunucularin yonetiminin hicbir sekilde sana bir sey kanitlamasina gerek yok ki yine iyilik yapip size log gondermisler. Sizde adamlarin loguna bu txt, duzenlenebilir demissiniz. Profesyonelliginden emin olmadiginiz sunucuda oynamayin sizde, bizde sizin aglama mesajlarinizi gormek zorunda kalmayalim.

Öncelikle yukarı da okuduğun şekilde belirttiğim üzerine burası  herkesin kendi düşüncelerini destekleyeceği bir forum olduğunu unutmayalım. 

Görmek zorunda olmadığın bir konuyu okumanı geçtim yorum bırakıyorsun.  Ayrıca forumunuzun profiline bakarsak Vice'ın Hyper'ı olduğun besbelli zaten. Her neyse,  ağlama mesajlarımı görmek istemediğin konuma yorumunu bir daha bırakma. En azından kendi çapında bir inandırıcılığın olur, tavsiye ederim sana.
Son düzenlenme: 21 Aralık 2019, 23:21:40 CerrahBey

mortale

Alıntı yapılan: CerrahBey - 21 Aralık 2019, 23:20:27
Alıntı yapılan: Renard - 21 Aralık 2019, 23:13:16
Ben Vice admini olsaydim seni ilk attigin mesajdan dolayi yasaklardim. Tanimadiginiz samimiyetiniz olmadigi insanlara benli senli konusmayi birakin, butun sunucularin yonetiminin hicbir sekilde sana bir sey kanitlamasina gerek yok ki yine iyilik yapip size log gondermisler. Sizde adamlarin loguna bu txt, duzenlenebilir demissiniz. Profesyonelliginden emin olmadiginiz sunucuda oynamayin sizde, bizde sizin aglama mesajlarinizi gormek zorunda kalmayalim.

Öncelikle yukarı da okuduğun şekilde belirttiğim üzerine burası  herkesin kendi düşüncelerini destekleyeceği bir forum olduğunu unutmayalım. 

Görmek zorunda olmadığın bir konuyu okumanı geçtim yorum bırakıyorsun.   Ayrıca forumunuzun profiline bakarsak Vice'ın Hyper'ı olduğun besbelli zaten. Her neyse,  ağlama mesajlarımı görmek istemediğin konuma yorumunu bir daha bırakma. En azından kendi çapında bir inandırıcılığın olur, tavsiye ederim sana.

Alıntı yapılan: CerrahBey - 21 Aralık 2019, 22:19:26
Alıntı yapılan: Hosselen - 21 Aralık 2019, 22:02:50

Hayır, burası ağlama duvarı değil.  Türkiye Cumhuriyetinde bile her görüşe özgür haklar tanınırken sizin burada benim görüşlerime bu tür itham da bulunmanız da hoş bir şey değil. 

Hani herkesin istediği görüşü savunabileceği bir forum olduğunu düşünüyorum. Haksızsam kendime, haklıysam yine kendime. Yorumun için teşekkürler.

Fikir ve dusunce ozgurlugu sizin fikirlerinizin yada dusuncelerinizin sacma bulunup dalga gecilmesine karsi bir kalkan degil.

Bu forumda en son Vice hyperligi yapacak insan benim, iletilerimi incelediysende boyle oldugunu anlarsin.

Konunun tamamini okumadim, bana hicbir sey katmayacak 2 sayfa uzunlugunda bir sey okumak bana ters.

Olayda hakli yada haksiz olup olmadigin beni ilgilendirmez, cunku usul esastan once gelir.

Belediye anons yapsa sizin gibi insanlari toplayamaz, Hwang bir forum olusturup hepinizi toplamis resmen.
Son düzenlenme: 21 Aralık 2019, 23:27:51 Renard

CerrahBey

Alıntı yapılan: undefined
Fikir ve dusunce ozgurlugu sizin fikirlerinizin yada dusuncelerinizin sacma bulunup dalga gecmesine karsi bir kalkan degil.

Bu forumda en son Vice hyperligi yapacak insan benim, iletilerimi incelediysende boyle oldugunu anlarsin.

Konunun tamamini okumadim, bana hicbir sey katmayacak 2 sayfa uzunlugunda bir sey okumak bana ters.

Olayda hakli yada haksiz olup olmadigin beni ilgilendirmez, cunku usul esastan once gelir.

Belediye anons yapsa sizin gibi insanlari toplayamaz, Hwang bir forum olusturup hepinizi toplamis resmen.

Yanlış anlama ama ne anlattığınız hakkında inanın hiçbir fikrim yok.  Kendi çapınızda bilinmezi mi oynuyorsunuz yoksa trol anlamında her konuya böyle abudik kubidik tarzdan yanıtlar vererek insanların kafalarını daha çok yakmaya mı gayretlisiniz?

Konumun içeriğini tam okumadıysanız yorum atmanız gerektiren hiçbir şey yok.   Yapmış olduğunuz şey zaten bir takım karalamalardan başka bir şey değil.  Konuyu bilmeden etmeden yorum yapacaksan daha fazla yanıt bırakma. Al eline çekirdeğini kolanı, başka konularda istediğin gibi takıl.   

mortale

Alıntı yapılan: CerrahBey - 21 Aralık 2019, 23:31:32
Alıntı yapılan: undefined
Fikir ve dusunce ozgurlugu sizin fikirlerinizin yada dusuncelerinizin sacma bulunup dalga gecmesine karsi bir kalkan degil.

Yanlış anlama ama ne anlattığınız hakkında inanın hiçbir fikrim yok.  Kendi çapınızda bilinmezi mi oynuyorsunuz yoksa trol anlamında her konuya böyle abudik kubidik tarzdan yanıtlar vererek insanların kafalarını daha çok yakmaya mı gayretlisiniz?

Konumun içeriğini tam okumadıysanız yorum atmanız gerektiren hiçbir şey yok.   Yapmış olduğunuz şey zaten bir takım karalamalardan başka bir şey değil.  Konuyu bilmeden etmeden yorum yapacaksan daha fazla yanıt bırakma. Al eline çekirdeğini kolanı, başka konularda istediğin gibi takıl.   

worst troll ever. dont feed the troll.

Radless

"Life's too short to hold grudges."

UZAYLI

Bu rpci kitlenin ne bitmez derdi var arkadaş insan yazıyı görünce korkuyor arkadaşım alt tarafı kıçı kırık platform olan samp ın bir serveri ya ne büyütüyorsunuz çıkın gidin oynamayın bu kadar basit

Radless

Alıntı yapılan: UZAYLI - 22 Aralık 2019, 00:29:41
Bu rpci kitlenin ne bitmez derdi var arkadaş insan yazıyı görünce korkuyor arkadaşım alt tarafı kıçı kırık platform olan samp ın bir serveri ya ne büyütüyorsunuz çıkın gidin oynamayın bu kadar basit
Harbi bu kadar yazmaya değer mi yazıyı görünce okuyasım gelmedi.

"Life's too short to hold grudges."

CerrahBey

Alıntı yapılan: Radless - 22 Aralık 2019, 00:24:51
Biri konuyu özetleyebilir mi  :hm:

Film Adı: Vice Role Play Yöneticilerinin Vizyonsuzluğu.

Tür: Alçaklık, ihanet, menfaatçilik.

IMDB: 10/10.

Konu: Sunucusuna bir ekip olarak başlayan 8 kişilik arkadaş grubuna hizmet şartları (hastane için) sunulur,  bu hizmet şartları gereğince yapılanlar söylenir. Söylemlerini yerine getiren ekip, Vice Yönetici hizmeti alır. Bunun için de oyuncular hizmet almak için şartları (200kyı) daha şartlar söylendiğinin haftasında getiriliyor.  Ama Vice beklenilen hizmeti hiçbir zaman gerçekleştirmiyor. İşin ucunda da bu ekibin liderini (beni) rezil etmek için aklında çözüm yolu arıyor. 

Kullanıcı yorumu: Film çok iyi Alçakçılığı anlatmış ama klasik bir Türk filminden daha beterdir Vice Role Play.
Son düzenlenme: 22 Aralık 2019, 00:37:13 CerrahBey

CerrahBey

Alıntı yapılan: UZAYLI - 22 Aralık 2019, 00:29:41

Sorma be brom ya. Bir insanın gururu okşanıyor sadece, yapılanlara tahammülüm yok. Normalde karşıma çıksalar tek yumrukla hayatı onlara küstüreceğim insanlar sanaldan posta koymaya çalışıyor. O yüzden ben de karşılığında güzel yanıt verdim. :) Yorumun bayağı hoşuma gitti, teşekkür ederim.

lacosapalm

Şahsi olarak yıllardır bulunduğum şu platform içinde Para için açılan sunucularda bulunmadım. Bulunmayıda yeğlemedim, Yorumlara bakttığımda sizli bizli olayı vs. Kalcora merhaba nasılsın diyince Asker arkadaşımıyız demiyor. Bırakın bu varyasyon yaratmış egoist tavırlarınızı. Oyun falan yapmıyorsunuz arkadaşlar, Holding falan kurmuyoruz. Sunucu açıyorsunuz bu kadar egoyla Real dünyada işe yaramaz bireylere dönüşürsünüz. Bu tarz konuları şahsi olarak hiç tasvip etmiyorum çok saçma. Bir oyun için bu kadar kasmaya gerek yok.

- S O N