GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Enes Batur Yeni Şarkı Çıkarmış

Başlatan Pablo, 20 Aralık 2019, 19:07:06

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 8 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

BIGGZ

Carry nin dediği gibi :d

Enes abi anamı

Uzzy

Biraz dinledikten sonra kulağa güzel geliyor.

Pablo

Ulan enes sayesinde prim yaptık konu trende çıktı :kahkaha2:

Alıntı

Pawnotürk Üyesi 2017-2020

Joker

Üzülerek söylüyorum ki bu sanat değil.

open.mp Turkey Department Manager
victimrp.com founder

merchora

Tam olarak dinlemedim, az çok tahmin edebiliyorum. Net bir yorum yapmayayım. Dinleyenlerin bir çoğu da güncel olarak videolarını takip eden çocuk kitlesinden ibaret zaten. Ciddi manada dinleyebilecek adam bulmak çok zor. Alıntılanması da şaşırtmadı.

SAMP'ın azizliğine yenik düşen, deneyime ve gözleme açık, map ve pawno alanlarında acemi düzeyde, tatlış bir merchora.

SAWIKI

Submarine

Alıntı yapılan: Shirohime - 21 Aralık 2019, 19:13:01
Tam olarak dinlemedim, az çok tahmin edebiliyorum. Net bir yorum yapmayayım. Dinleyenlerin bir çoğu da güncel olarak videolarını takip eden çocuk kitlesinden ibaret zaten. Ciddi manada dinleyebilecek adam bulmak çok zor. Alıntılanması da şaşırtmadı.
Hocam taklitler aslını yüceltir bunu bilmelerinde yarar var.Çocuk kitlesi olmasa keşke ama yapacak birşey yok ona.Zaten çocukların %85 i annesinin - babasını veya abisinin ablasının telefonlarından izleyip duruyorlar patur putura küfür edince de ahkam kesiyorlar kutsal varlıkmış gibi de.Bana kalırsa çocukları bilgisayarın telefonun tabletin kapısından geçirmeyeceksin de işte.

Pablo

Alıntı yapılan: Submarine - 21 Aralık 2019, 19:27:39
Alıntı yapılan: Shirohime - 21 Aralık 2019, 19:13:01
Hocam taklitler aslını yüceltir bunu bilmelerinde yarar var.Çocuk kitlesi olmasa keşke ama yapacak birşey yok ona.Zaten çocukların %85 i annesinin - babasını veya abisinin ablasının telefonlarından izleyip duruyorlar patur putura küfür edince de ahkam kesiyorlar kutsal varlıkmış gibi de.Bana kalırsa çocukları bilgisayarın telefonun tabletin kapısından geçirmeyeceksin de işte.
Enesin kitle en az 6yaşdan başlıyor

Alıntı

Rozier

laéx

Pablo

Alıntı

miru

Sawyer

Artık bu kardeşiniz RageMP de daha mutlu SA:MP ile ilgilenmiyor.

xT_9000

Alıntı yapılan: ByGold - 21 Aralık 2019, 08:53:58
Alıntı yapılan: xT_9000 - 21 Aralık 2019, 01:30:46
enes abimin müziğini hemen dinledim para kazanmasına yardımcı oldum tşklr enez abi biz bir ayyleeyiz
Senin amcaogluydu demi enes :yaramaz2: :cakal: :kro:

herşeyi söyleme diyorum sana aaaa

https://www.twitch.tv/xt_9000

Map Hakkında Yardımcı olacak videolar için:
https://www.youtube.com/musabcayli

S W E S T

Çalıntı içerik kokuyor buram buram mis💯💯