GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Rich Roleplay - Emerge from the ashes... [AKTİF]

Başlatan AYN3F, 07 Aralık 2019, 15:05:21

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

AYN3F

Giriş;
Merhaba değerli SAMP oyuncuları Rich Roleplay 2019un Mayıs ayında temelleri atılıp bazı sorunlardan ötürü kapanmış ve tekrar açılıcağına dair oyuncularına söz vermiş bir RPG sunucusudur. Sunucumuzu açma kararı alırken tüm yetkili kadrosu olarak uzunca fikir alışverişleri ve toplantılar yapıp düzgün bir modun üstüne sistem ekleyip geliştirmeye karar verdik. Uygun modu bulunca bu iş için hazır olduğumuzu düşündük ve Roleplay dünyasına adımımızı attık. Sunucumuzun içinde bir çok mod ve map bulunmaktadır. Amacımız samp platformuna yeni seyler katıp güzel bir rol ortamı çıkarmak ve oyuncularımıza elimizden geldiği kadar yardımcı olup onlara hizmet etmek. Konseptimiz Global olup günümüz yılında Los Santos'da geçmektedir.

Sistemler;
Öncelikle şunu belirtmek isterimki sunucumuzun alt tabanı (victim) modudur. Bu modu özel pawn coderlerimizle geliştirip size daha iyi bir hale getirmeye çalışmaktayız. Bir roleplay sunucusunda bulunan tüm sistemler sunucumuzda bulunmakta olup üzerine eklemeler yapılacaktır.

Ekip;
Sunucumuzun moduyla ve gelisimyle ilgilenenler olarak toplamda üç kişi ev sahipliği yapıyor ekip olarak yıllarca Roleplay konseptini benimsemiş tanımıs ve ustalaşmış olduğumuzu canı gönülden söyliyebilirim oyuncularımızın herhangi bir adaletsizliğe uğramaması için var gucumuzle çalışıyoruz ve çalışacağız.

Neden Sizi Seçelim?;
Bizi seçmenizin en önemli sebeplerinden biri sunucumuzu kesinlikle ve kesinlike ileriye dönük bir sunucu olduğunu kavramanızı istiyoruz. Üst yönetim ekibi olarak hepimiz olgun ve belirli yaşlara gelmiş insanlarız bu sebepten ötürü kalıcı olmak konusunda ısrarcıyız. Ayrıca oyuncularımızın yani sizin istekleriniz çok önemsiyoruz ve istediğiniz şeyleri kuralları aşmadığı sürece eklemek istiyoruz.

Sunucu Bilgileri
SA-MP: 77.83.201.232:7777

Tanıtım Kuralları'nı okudum ve konumun kurallara uygun olduğunu kabul ediyorum.
Son düzenlenme: 10 Şubat 2020, 01:48:32 AYN3F

No-Name

Alıntı yapılan: undefined
sunucumuzun içinde bir çok mod ve map bulunmaktadır.

İddialı geldi. Walden+Victim bir sunucu.

ayazcik

Mag

Sizin tayfa beach beach bizim tayfa rich rich. Geçmiş olsun şimdiden umarım öhö öhö yaparsınız bu işi. Sizde o yetenek var.
Ne olur bana söyleyin bizim modumuz dimi victim modu

Vesa

"Yeni bir Müslüm Gürses şarkısı kadar imkansız bazı şeyler..."
a.k.a Vesa

Cyrus

Alıntı yapılan: Mag - 07 Aralık 2019, 17:56:35
Sizin tayfa beach beach bizim tayfa rich rich. Geçmiş olsun şimdiden umarım öhö öhö yaparsınız bu işi. Sizde o yetenek var.
Ne olur bana söyleyin bizim modumuz dimi victim modu
ne dion barış ab
(şu modu paylaşmayaydınız ne olurdu bir sürü sunucu açılıyo)

Rhenwyneth

oha gerçekten sunucuda oluşum sistemi mi var? gelişmiş admin sistemi, ev ve işyeri sistemi. offfofoffoofof bir de meslek sistemi varmışşşşşşşşşşşşşş

Unknown

Sawyer

Zoxy nin sistemlerini kendi yapmış gibi göstermesi diyecek bişey bulamıyorum hiç video çekerken utanmadınmı başkaların emeklerini kullanırken.

Artık bu kardeşiniz RageMP de daha mutlu SA:MP ile ilgilenmiyor.

DracDonix

İmzanız forum kurallarına uymamaktadır. (daha küçük boyutta bir imza seçiniz.)

Shestyorka

Oh, tanrım hayır. Lütfen..

Banka ve atm sistemi mi sunuyorsunuz bana, hemen geliyorum. Bir de gelişmiş admin sistemi ve meslek sistemi mi? Yoksa gelişmiş ev sistemi ve işyeri sistemi de mi var? Siz bu işi yapıyorsunuz..
Son düzenlenme: 10 Aralık 2019, 00:13:04 Shestyorka

☨Gaviria☨

Desky