GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

[BETA] Walden Roleplay - www.waldenrpg.com [#ComingSoon]

Başlatan WizcârL, 28 Kasım 2019, 16:12:28

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Kemuran

Alıntı yapılan: hi i'm via - 28 Kasım 2019, 18:53:22
Keşke traileri ve kanal logosunu çalmadan bir şeyler üretseydiniz, her neyse başarılar dilerim.

Katılıyorum ve yazık cidden walden diye isimle sunucu açıyorsunuz ve adamın logosuna dair herşeyi kullanıyorsunuz özentilik yapmayın tutmaz.

Dzudovic

Mag

Walden modunu düzenlemeden direk mi sunacaksınız doğru söyleyin herşey hazır tabi

Kemuran

Alıntı yapılan: Mag - 28 Kasım 2019, 21:31:20
Walden modunu düzenlemeden direk mi sunacaksınız doğru söyleyin herşey hazır tabi

Katılıyorum :D kesin direk sunacaklar onu geçtim trailler herşey hepsi alıntı :D

hinbo24

lacosapalm

Kişisel tartışma ve alakasız ard arda gönderilen iletiler silinmiştir. Lütfen forum kurallarına uygun şekilde iletiler gönderelim. Yaptığınız eleştiriyi tek bir yorum üstünden devam ettirebilirsiniz sürekli post yollamayalım. İsim konusu hakkında gelebilecek eleştirileri sunucu adını koyarken düşünmeniz gerekmektedir. Bu konuda eleştiri yapan şahıslar baltalamış olmamaktadır. İyi forumlar dilerim. :polis:
Son düzenlenme: 29 Kasım 2019, 00:07:01 lacosapalm
- S O N

Charleys

Başarılar, tutacağını zannetmiyorum walden eskiden güzeldi sizinde anladığım kadarıyla sahiplerinden izin alıp açmanız biraz garip olmuş hazıra konmanız birşey değiştirmez, diğer öğelere gelirsek trailler vs hepsi aynı ve hiç bir gelişim göremedim ve siz şimdi waldenin hazır modunuda kullanırsınız yada victim veya novelty modunuda kullanırsınız :)
Son düzenlenme: 29 Kasım 2019, 12:05:03 Charleys

Caner K.

Bu kullanılan mod'a laf edenler, boş ileti atanlar siz gidin yapın sıfırdan mod bakayım hadi bekliyorum burada.

Charleys

Alıntı yapılan: Caner K. - 29 Kasım 2019, 13:07:48
Bu kullanılan mod'a laf edenler, boş ileti atanlar siz gidin yapın sıfırdan mod bakayım hadi bekliyorum burada.

Sende heralde yetkilisin moda kimsenin laf ettiği yok eleştiriye açık değilseniz neden konuyu açtınız.

Caner K.

Yetkili felan değilim, her destek olan kişi yetkili oluyor diye bir kural yok. 2 Günlük gelip geçici insanlarsınız bırakın şu zevkine sunucu karalamalarını.

Forum hesaplarınız bile 0 ileti felan, sırf bu sunucuyu karalamak için hesap açtığınız çok belli.

ayazcik

WizcârL

- Coming Soon
■■■■■■■■■■■■■■■ %54

Charleys

Alıntı yapılan: Caner K. - 29 Kasım 2019, 16:33:30
Yetkili felan değilim, her destek olan kişi yetkili oluyor diye bir kural yok. 2 Günlük gelip geçici insanlarsınız bırakın şu zevkine sunucu karalamalarını.

Forum hesaplarınız bile 0 ileti felan, sırf bu sunucuyu karalamak için hesap açtığınız çok belli.

Heralde yanlış anladınız iletiye göre eleştiri yapılmıyor ben burada fikrimi ve eleştirimi belirttim kötü birşey demedim ve aşağılayacak bir kelimede kullanmadım heralde bundan rahatsız oldunuz.

Wroozy

"Hayatta daima gerçekleri savun! Takdir eden olmasa bile, vicdanına hesap vermekten kurtulursun." - Che Guevara

Leviathan

Okuyabilirseniz her insan bir kitaptır.

Athena Roleplay - Roleplay'da Yeni Bir Çağ!
Discord: https://discord.gg/yx3w4fx
Forum: www.athena-roleplay.com