GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi
29 Kasım 2024, 01:49:26

GTA Vice City Soygun Yerleri

Başlatan lazlow, 19 Ağustos 2019, 20:25:00

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

lazlow

SOYGUN YERLERİ

GTA Vice City ile gelen yeni bir özellikle, şehirdeki belli başlı dükkanları soyabiliyoruz. Bu da oyunu %100 bitirmemize katkı sağlıyor. %100 bitirmek için 15 soygun yeterlidir.

Kasiyere silah doğrultup paraları alıyorsunuz. Tabii, soygundan dolayı alarm çalacak ve polisler gelecek. Bir dükkanı istediğiniz kadar soyabilirsiniz. Her soygunda para artacak.  Bu soyduğumuz yerler kuyumcular, kafeler, eczaneler gibi yerlerdir.

Her bir dükkanda:

• İlk soygunda $50 kazanır ve 2 yıldızlı polis tarafından aranırsınız.
  • 2. soygunda  ek olarak $100 kazanır. Toplam $150 ile ayrılırsınız. Otomatik olarak 2 yıldızlı polis tarafından aranırsınız.
  • 3. soygunda $250 (Toplam $400) kazanır ve otomatik olarak 3 yıldızlı polis tarafından aranırsınız.
  • 4. soygunda $600 (Toplam $1000) kazanır ve 3 yıldızlı polis tarafından aranırsınız.

Soygun Yerlerinin Haritadaki Gösterimi:

Haritayı büyütmek için üzerine tıklayın.

Soyulabilen Dükkanlar:

BUNCH OF TOOLS

Washington Beach'te bulunan bir alet dükkanı.

THE JEWLER'S

Vice Point'tekiDowntown'daki

Bu kuyumcudan iki farklı yerde bulunur: Biri Vice Point'te Well Stacked Pizza'nın kuzeyinde; Diğeri Downtown'daki Well Stacked Pizza'nın doğusunda bulunur.

CORNER STORE

El Swanko Casa ile North Point Mall arasında kalan bir markettir.

DISPANSER

Vice Point'tekiDowntown'daki

Dispanser iki farklı yerde bulunur: Biri Corner Store'ın solunda yer alır; diğeri Downtown'daki Well Stacked Pizza'nın sağında yer alır.

GASH

GTA San Andreas'tan bildiğimiz Zip mağazasının eski adıdır. 1990'lardan itibaren Zip adını almıştır. Burayı da soyabiliyoruz. North Point Mall'da bulunur. Kasası zemin kattadır.

TOOLED UP

North Point Mall'ın zemin katında bulunan bir alet dükkanıdır.

VINYL COUNTDOWN

North Point Mall'ın üst katında bulunan bir müzik dükkanıdır.

FAMILY JEWELS

North Point Mall'ın zemin katında bulunan bir kuyumcudur.

RYTON AIDE

Manhunt'tan da bildiğimiz Ryton Aide, Little Haiti girişinde bulunan bir eczanedir.

BROWNSTONE LAUNDROMAT

Little Havana'da bulunan bir çamaşırhanedir.

CAFE ROBINA

Umberto Robina'nın babasının Little Havana'daki kafesidir. Umberto Robina'nın görevlerini bu kafeden alırız aynı zamanda.

SCREW THIS

Little Havana'da bulunan bir alet dükkanıdır.

CALLEGGI DELICATESSEN RESTAURANT

Little Havana'da polis karakoluyla Cherry Popper dondurma fabrikası arasında kalan bir restorandır.

Resim ve Bilgi Kaynağı: GTAWiki
Son düzenlenme: 02 Mart 2022, 17:46:59 lazlow

Uzzy

Soymadığım yerler var. Tekrar indiriyorum şimdi onları da soyacağım. Teşekkürler. :D

Tommy Vercetti

Lera

Oyunu %100 bitirmek için gerekiyordu bunlar, yararlı.

NikolaiS

Yararlı, paylaşım için teşekkürler.

Pablo

Alıntı

Pawnotürk Üyesi 2017-2020

skorpion

Başarılı, emeğine sağlık.

freelancer medium level graphic designer
https://www.gtamulti.com/forum/index.php?topic=14143.new#new
mâkul fiyatta logo, banner vs. çalışmalar yapılır.

lazlow

EagleGOm

☆☬κɪɴɢ☬☆

ne ama vice cite de dukan falan soyma ozeligi yok mod mi yoksa mod olsa lutfen @lazlow sitesini paylasabilirmisin

pixlr bg result (2)" border="0
SA-MP Başlangiç: 2020 Türk Ibiza

SA-MP daki nicklerim: bet, BeT.BeY, Sirhan,

Samp Hayatim Bitti

Ben onun gülüşüne öldüm o benim ölüşüme güldü...🥀

Giden gitmiştir gittiği gün bitmiştir ben gideni değil giden beni kaybetmiştir...

lazlow

Alıntı yapılan: BeT.BeY - 27 Mart 2021, 15:18:56
ne ama vice cite de dukan falan soyma ozeligi yok mod mi yoksa mod olsa lutfen @lazlow sitesini paylasabilirmisin
Mod değil, oyunun özelliği. Bu dükkanları bulup kasiyere silah doğrultman yeterli :helal:

Impeccable

İlk kez kullanılan bir özellik olduğu için günümüzde oldukça basit mekaniklermiş gibi geliyor ama o dönem için yine devrim niteliğinde kesinlikle.

Paylaşım için teşekkürler.

lazlow

Alıntı yapılan: Impeccable - 28 Mart 2021, 15:36:50
İlk kez kullanılan bir özellik olduğu için günümüzde oldukça basit mekaniklermiş gibi geliyor ama o dönem için yine devrim niteliğinde kesinlikle.

Paylaşım için teşekkürler.
Ne demek :) GTA 4'te ve GTA 5'te de soygun özelliği var. En azından GTA 4'te, çamaşırhaneleri, internet kafeleri ve GTA 5'te marketleri soyabiliyoruz. Ama oyunda büyük rolü yok.

Gladiator

Bilinmeyen Bey

Para para para!!! Zengin olacağım bu yerleri soyarak (az veriyor ama ne kadar fazla yaparsam, o kadar iyi)