GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Amper Deathmatch [0.3.9]

Başlatan Amper, 15 Kasım 2019, 16:26:38

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Amper

:serefe:

Oyun sunucusu genel olarak hilecilerin önüne geçebilmek için gelişmiş bir sistem kullanmakta.
Oyuncuların bu sisteme erişimi bir .ASİ dosyası ile sağlanıyor.
Henüz geliştirme sürecinde olan bu sistem ile ilgili tam anlamıyla detay veremesem de şu anlık sadece anti hile üzerinde bir işlevi bulunuyor.
İndirmeniz gereken onlarca dosya bulunmayacak sadece .asi dosyasını oyun klasörünüze atarak oyun sunucusuna bağlanabilirsiniz.
2015 yılından bu yana deathmatch veya multimode anlamında SA-MP Türkiye içerisinde birçok projem bulundu. Çoğu çok uzun ömürlü olduğu gibi bazıları da anlık bir hevesti diyebilirim.
Peki bu oyun sunucusu bir heves mi? Şu anlık açıp kapatayım kafasında açtığım bir proje olmadığını söylemek isterim.
Neredeyse bir aydır üzerinde düşündüğüm ghostBuster sistemi üzerinde ilerleme kaydettiğimde bu konuyu açacaktım ve o gün de geldi. 0.3.9 sürümü ile birlikte oyun sunucusunu açmayı düşünüyorum.
Discord sunucusunu takip edin.
Oyun modu içerisinde EN YÜKSEK PERFORMANS önceliği üzerinde ilerlediğimiz için çalışma süreci biraz yavaşlıyor. Benim
dışımda bulunan geliştirici ekibinin çalışmasını kolaylaştırmak için alt yapı üzerinde çalışmalarım devam ediyor. Bunun dışında
oyun modu içerisinde üç adet temel mod bulunacak. Deathmatch(/dm), Copchase(/copchase), Freeroam(/freeroam)..................
Geliştirme sürecini Discord github-update kanalı üzerinden takip edin!

Geliştirici Ekibi
Amper - Ghostbuster geliştiricisi, oyun modu geliştiricisi, alt yapı geliştiricisi
Vengeance - Oyun modu geliştiricisi
Son düzenlenme: 27 Kasım 2019, 08:46:40 Amper

Amper

lacosapalm

Başarılar arkadaşlar.

- S O N

Joker

open.mp Turkey Department Manager
victimrp.com founder

Unknown

zeroo

Cruza

since 2008
graphic designer & front-end web developer

Kalashnikoff

Caprrise benim sunucumda geliştirici değil miydi?

███████████████████  %71

Amper

Alıntı yapılan: Vincenzio RPG - 16 Kasım 2019, 15:54:11
Caprrise benim sunucumda geliştirici değil miydi?
Bu geliştirici ekibi sunucuya bağlı bir geliştirici ekibi değil. Ekip kapsamında değerlendirilmesi doğru değil yani.

JSW

Başarılar :) görüşmek üzere sunucuda

Zeta

diğer roleplay sunuculara güzel bir rakip çıktı desek yeridir

Enkei

Başarılar, kolay gelsin.

Desky

diverse

Başarılar, açılsın artık girelim yahu.

@pforganization & @pfmenajerlik & @pfdigital

-emekli yönetici

_TrusteD_