GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi
29 Kasım 2024, 18:44:09

Massaka!

Başlatan Craowin, 16 Kasım 2019, 11:04:52

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Craowin

Murat İlhan, yani sahne adı ile Massaka olan bu kişi, Almanyada yaşamaktadır. Ara ara İstanbul / Kartal civarlarında imza, konser benzeri planlı etkinliklerde bulundu. Türkçe Rap alemindeki çok babayiğit ve sağlam rapçilerden bir tanesi. Osmanen Germania , 36 Boys gibi çetelerde bulunduğu biliniyor. Yakın zamanda Diablo63 adı altında kendisine bir rapçiden diss atılmaya başlamıştı, youtubede detaylı videoları bulunuyordu. Hollanda sınırında çatıştıklarına dair haberler gazetelerde manşet olmuştu. Belirli süre devam eden bu dissleşme sonucu Massaka, MASKEM adı altında paylaştığı youtube videosundaki şarkıda Diablo63'ün aslında Massaka36 olduğunu açıklamıştır. Kendi kendine piyasada diss atan tek kişi Massakadır. Önceki söylediği sözlerinde ''Bana benden başkası diss atamaz'' benzeri sözleri bu iddiayı desteklemekteydi. 

BİLGİLER ; Kariyer başlangıcı: 2002
Tür: Hip-hop/Rap
Çalıştığı müzik şirketleri: Major Movez, Twenty One Entertainment, No Limits, OP-TEC Entertainment, Kaiserton, Königsrasse
Albümler: Siyah, Istila, Das Ritual, Blutbeton 2, Dämmerung.

Murat İlhan bilinen sahne adıyla Massaka Türk rapçi.

Gerçek Adı: Murat İlhan
Doğum Yeri: Trabzon
Doğum Tarihi: 1984

Hakkında:
- İlk başta grup olarak kurulmuş sonra ikinci grup üyesinin gruptan ayrılmasından sonra yoluna tek devam etmiştir.
- Rap müziğe başladığı ilk yıllarda Murdoc ismini kullanmıştır.

Verdiği Ropörtajlar

Son düzenlenme: 16 Kasım 2019, 12:40:21 Vengeance Sebep: Başlık

Vengeance

Konu başlığının tamamı büyük harflerden oluşamaz, düzeltildi.

Vupsen

Massaka'yı ilk defa 12 yaşındayken keşfetmiştim.O zamanlar adamın sesi bana korkunç geliyordu ama dinlemeden de duramıyordum. :D

Craowin

Alıntı yapılan: Sypnosis. - 16 Kasım 2019, 13:03:05
Massaka'yı ilk defa 12 yaşındayken keşfetmiştim.O zamanlar adamın sesi bana korkunç geliyordu ama dinlemeden de duramıyordum. :D
Piyasada kalan son taştaşlı adamlardan, kral ya :D Tanışmak çok isterdim.

Vupsen

Duyduğuma göre 36 Boys'u Almanya'daki Türk karşıtlığına karşı sokakta illegal olarak savaşmak için kurmuştu.

Craowin

Alıntı yapılan: Sypnosis. - 16 Kasım 2019, 13:22:46
Duyduğuma göre 36 Boys'u Almanya'daki Türk karşıtlığına karşı sokakta illegal olarak savaşmak için kurmuştu.
Kuran o mu tam bilemem ama evet öyle bir durum var. Dazlaklar olarak adlandırılan oradaki Almanlar, Türklere karşı ırkçılık yapıp birtakım zararlar veriyorlardı. Bunun sonucunda böyle bir çete kuruldu ve 36 saniye 4-5 kişi tarafından dövülen birisi ayakta kalırsa bu çeteye alınıyordu. Detaylı anlatım videoları falan var youtubede zaten.

Craowin

Pesimist

Kisinin Turkiyede ve Almanya da an itibariyle aranması mevcut, buna rağmen Turkiyeye giriş çıkış sağlıyor.

36BoyS üyesi değil Kurucularındandır.

Craowin

Alıntı yapılan: _Tony - 16 Kasım 2019, 13:46:09
Kisinin Turkiyede ve Almanya da an itibariyle aranması mevcut, buna rağmen Turkiyeye giriş çıkış sağlıyor.

36BoyS üyesi değil Kurucularındandır.
Kaynak ne acaba, öğrenebilir miyim ?

Pablo

Killayla ikisi barıştı

Alıntı

Pawnotürk Üyesi 2017-2020

Codes.

Massaka & Codes var mı sesi kesecek? ;)

Rosnex

Kleachynas

Mükemmel konu, beğendim bir rapçi

South Country Roleplay - Level 1 Helper