GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Sunucular için Client(C#).(05.05.2020 Güncelleme)

Başlatan Bliss, 10 Şubat 2019, 21:53:49

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Pablo

Alıntı

Pawnotürk Üyesi 2017-2020

Bliss

Alıntı yapılan: Amper - 02 Kasım 2019, 23:03:54
gerçekten kötü bir client. Disassembly yapılarak mysql bilgilerinizi kaptırmak mı istiyorsunuz? buyurun kullanın. Giriş kontrolü için mysql kullanmak yerine farklı bir yöntemi tercih etmelisin.

Programı inceleyip konuşman senin yararına daha iyi olacaktır. Programı incelemiş olsaydın PHP iletişimi ile giriş kontrolünü yapmış olduğumu görecektin. Bilip bilmeden bir şeyler yazmayın. Ayrıca dissasembly değil decompile denir o işleme. Ben programı açık kaynak olarak paylaştım. Obfuscate edip programı kullanmak kişinin elinde. Düzgün bir decompile ile hiçbir şey olacağını zannetmiyorum.

Amper

RaideNN

sanandreasrpg.com v2 #çokyakında

S W E S T

çözüldü
Son düzenlenme: 14 Mart 2021, 04:14:00 S W E S T

Bliss

Alıntı yapılan: abatay1991 - 05 Kasım 2019, 19:07:55
Localhost üzerin'den sunucu açıyorum fakat hala sunucu aktif değil hatası ile karşılaşıyorum.

PHP dosyalarını htdocs içine atıp sunucu ıp kısmını hem client hemde patch kısmından localhost olarak değiştirdiniz mı ?

S W E S T

Alıntı yapılan: Bliss - 06 Kasım 2019, 08:27:48
Localhost üzerin'den sunucu açıyorum fakat hala sunucu aktif değil hatası ile karşılaşıyorum.

PHP dosyalarını htdocs içine atıp sunucu ıp kısmını hem client hemde patch kısmından localhost olarak değiştirdiniz mı ?
Evet

Bliss

Alıntı yapılan: abatay1991 - 06 Kasım 2019, 18:06:50
Alıntı yapılan: Bliss - 06 Kasım 2019, 08:27:48

Evet

PHP sürümünüz nedir ?

DracDonix

İmzanız forum kurallarına uymamaktadır. (daha küçük boyutta bir imza seçiniz.)

Sayrox

Kaynak kodlarını incelemek istedim Client'i indirdim her şey güzel hoş elbette. Ama aşılması çok kolay bir kişi tek bilgisayardan giriş butonuna basıp diğer kişi samp istemcisinde startda bekleyebilir.

Yani şunu demek istedim sunucu sahipleri sadece Client kullanarak tamamen korunamazsınız.  Anti hile sistemide kodlayarak korumanızı sağlamak zorundasınız yoksa. Karşı tarafın hile yaptığı dahi anlaşılamayacak. Envai çeşit crasherlar ve hileler var. Haksız yere clientban atmanız çok olası ve.

Ayrıca güzel kardeşim tamam paylaş , paylaşmasınada senin yüzünden şuanda bilgisayarıma format atmak zorunda kaldım. Virüs gördümde bu kadarını görmedim neden virüs total koymuyorsun paylaşım. Yapmadan önce tarama yapman gerekirdi... Hiç bir exe düzgün çalışmıyor artık bilgisayarımda.

https://www.virustotal.com/gui/file/2a3d8903a6209b8b63082f0f908544d1a33faa8678e1a09e203683694619ad9d/detection

https://www.virustotal.com/gui/file/5e83151d8c2cf7b76cb3eb279e041b4d8727f66b329d24e7a5bb9fd3a2fde76a/detection
Son düzenlenme: 08 Kasım 2019, 14:34:06 Sayrox

Sayrox

Aşağıdaki Spoilerlar internet kullanıcılarının yazılarından alıntı yapılmıştır. kaynak kodlarındaki virüsler gerçekten basit bir virüs değil tek bir virüs programı bile tespit edemiyor virüsleri. Ah bee kardeşim be...  Yaktın çıramızı valla format atmaklada bitmez envai çeşit virüs programı ile tara yine bitmez kuytuda köşede kalır bu virüsler. Tek çaresi var işine yarayan çok önemli dosyaları yedekleyip geri kalan her şeyi silmek.

Son düzenlenme: 08 Kasım 2019, 14:48:37 Sayrox

Bliss

Alıntı yapılan: Sayrox - 08 Kasım 2019, 14:41:18
Aşağıdaki Spoilerlar internet kullanıcılarının yazılarından alıntı yapılmıştır. kaynak kodlarındaki virüsler gerçekten basit bir virüs değil tek bir virüs programı bile tespit edemiyor virüsleri. Ah bee kardeşim be...  Yaktın çıramızı valla format atmaklada bitmez envai çeşit virüs programı ile tara yine bitmez kuytuda köşede kalır bu virüsler. Tek çaresi var işine yarayan çok önemli dosyaları yedekleyip geri kalan her şeyi silmek.

Kendi bilgisayarımda herhangi bir sıkıntı veya dediğiniz virüslerin belirtisi bile yok. Bilgisayarımda Avast kullanıyorum ve hiçbir sıkıntı yaşamadım. Sizden önce de böyle bir sıkıntı yaşayan arkadaşım olmadı kendilerine de kaynak kodlarını atmama rağmen.

Kalashnikoff

███████████████████  %71

ByHgGlryz

Dostum tasarım harika ! Menüde bulunan özelliklerde gerçekten hoş ve dikkat çekici.

-

Soru:
Güncelleme olacak mıdır ? Sürekli üstünde çalışıp bizimle paylaşacak mısınız ?
> Herhangi bir hata veya hile önlemek için ?

-
SA-MP:
[MAP]Çete Mekanı (Basit Map) - [ADD]Wasted (Basit Pawn Kod)
-
SA-MP Server IP:   91.121.87.14:2214

Bliss

Alıntı yapılan: ByHgGlryz - 01 Aralık 2019, 20:30:51
Dostum tasarım harika ! Menüde bulunan özelliklerde gerçekten hoş ve dikkat çekici.

-

Soru:
Güncelleme olacak mıdır ? Sürekli üstünde çalışıp bizimle paylaşacak mısınız ?
> Herhangi bir hata veya hile önlemek için ?

Okul, maçlar vb sebeplerden ötürü zaman ayiramiyorum güncelleme ne zaman gelir belli değil.