GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Venturas Multiplayer - CN-RL [Yakında]

Başlatan Controbryget, 14 Ekim 2017, 20:31:18

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Controbryget

Merhaba, 2016 yılında temellerini atabilmek adına fırsat bulduğumuz "Venturas Multiplayer" başlığı adı altındaki projemizi tekrardan devamını sağlamak adına an itibari ile çalışmalara başladığımızı belirtmekten mutluluk duyuyorum.Bu tanıtım konusunu gerek gelişmeleri sizlerin takip edebilmesi, gerekse duyurularımızı konu üzerinden sağlanması adına oluşturmayı uygun gördük.

Sunucumuz gelişim aşamasında an itibari ile ilerlemeye başladığından aklımızda fikirler,belirlediğimiz bir ince cizgi ve hedefler var, projenin adındanda anlaşılabileceği gibi oyun modumuz doğrudan diğer şehirlere bağımlı olmaksızın "Las Venturas" haritasında ve civar kasabalardan oluşacak.Realistik düşünce yapısını benimsediğimizden bu oyun modu üzerinde elimizden geldiğince RP yapısını CNR formatı ile harmanlamaya çalışacağız.Gerek sunucunun oluşturacağı ekonomi düzeyi,silah kullanım ve Deathmatch "DM" politikaları,uzaktan kontrol sağlayabileceğimiz sunucunun durumunu her an takip edebilmemize yarayan yardımcı scriptler,Oto sistemleri el verişli kılıp oyuncu sorunlarını bu sistemle bağdaştırıp Yönetim ekibinin doğrudan 3. parti yazılım kullanımlarını tespit etmeleri için görevlendirmeye kadar aklımızda uygulanmayı bekleyen birçok fikir var.Bu süre zarfı içerisinde sizleri bu konu altından bilgilendirmeye gelişimleri doğrudan takip etmenizi sağlamaya çalışacağız.

Sunucu Adresi: N/A
Web Adresi: N/A
Facebook Adresi: N/A

N/A

Tanıtım Kuralları'nı okudum ve konumun kurallara uygun olduğunu kabul ediyorum.

Son düzenlenme: 03 Aralık 2017, 10:10:19 Controbryget

Klaus Mikaelson

Hades

Controbryget

Berkay.

Dyternal

TheLife

_Code

SA:MP Turkiye CnR IP: server.sampturkiyecnr.com:7777

Zoxy

Controbryget

EgoMeyiN

Başarılar hep açmak istiyordun hayallerinin peşinde koş adamım kolay gelsin iyi yerlere gelmen dileğiyle.

Controbryget

Alıntı yapılan: EgoMeyiN - 19 Ekim 2017, 13:12:42

Başarılar hep açmak istiyordun hayallerinin peşinde koş adamım kolay gelsin iyi yerlere gelmen dileğiyle.

Teşekkürler