GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

[77.83.201.168:7777] Wonderland Roleplay #yeniden - www.wonderland-roleplay.com

Başlatan Wonderland, 19 Temmuz 2019, 15:24:37

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Wonderland

Yeni dönem politikalarımız hakkında bilgi için;
https://wonderland-roleplay.com/index.php/topic,941.msg4303/topicseen.html#msg4303

+ Yeni forum teması ve karakter paneli eklendi. Artık anlık olarak oyun içerisinde ki birlikleri ve karakterleri forum üzerinden görebileceksiniz. Karakter paneli geliştirmelerimiz devam ediyor.

Son düzenlenme: 20 Ekim 2019, 15:19:20 Wonderland

RuLinGS

1.Discorddan sebepsiz banlandım.
2.Sitenizde son aktif olanları 1440 dakika içerisinde yapmışsınız,yani bir kişi forumunuza giriyor,çıkış sağlandığında o kişi tekrar aktif gözüküyor,çok kişi görünmeniz bunun sayesinde oluyor.

RuLinGS

Alıntı yapılan: RuLinGS - 20 Ekim 2019, 16:14:59
1.Discorddan sebepsiz banlandım.
2.Sitenizde son aktif olanları 1440 dakika içerisinde yapmışsınız,yani bir kişi forumunuza giriyor,çıkış sağlandığında o kişi tekrar aktif gözüküyor,çok kişi görünmeniz bunun sayesinde oluyor.
Eleştirilere açık değilseniz konuyu kilitleyin.

dreamz

gratex gibi vasat bir ismin yeni dönemde olmaması iyi olmuş. umarım sunucu liderini geçen dönemde yaptığı hataları ve çocuklukları tekrarlamaz, düzgün oynanabilir bir platform oluşturur.

Wonderland

@RuLinGS platformumuzda reklam yapan herkes yasaklanır, politikalarımızda açık ve net şekilde görebilirsin. Buraya gelipte iyi çocuğu oynamaya gerek yok, kendi projeni geliştirmek için çalışma yapmanı tavsiye ediyoruz.

@dreamz yeni dönem yeni başlangıçlar, platformumuzu gün geçtikte daha fazla geliştirmeye devam ediyoruz. Hileci ve troll amaçlı gelen arkadaşları artık içeri almayacağız, karakter başvurusu getirdik. Az ve öz, güzel rol ortamlarının çıktığı bir oyun hizmeti sunmayı hedefliyoruz. Teşekkürler.

WearPee

Merhabalar arkadaşlar sunucuya girmeniz için karakter başvurusu atmanız gerekmektedir hepinize iyi oyunlar.
https://wonderland-roleplay.com/panel/basvuru.php
Son düzenlenme: 23 Ekim 2019, 21:04:54 WearPee

Lenox

Wonderland

Alıntı yapılan: Lenox - 23 Ekim 2019, 21:17:04
Emek, var başarılar dileriim.
Yorumun için teşekkür ederim, bekleriz.

Yeni döneme bugün itibariyle geçiş yaptık. 3 aydır kesintisiz samp platformunda hizmet veriyoruz. Yönetim olarak aldığımız kararlar doğrultusunda karakter başvurularına geçmeye karar verdik. Az ve öz temelleri sağlam gelen bir rol ortamı oluşturmayı planlıyoruz. Rol bilgisi düşük olan oyuncularımıza kendilerini geliştirmeleri için her zaman yardımcı olacağız. Kapımız herkese açık. Her geçen gün Wonderland projesini geliştirmeye devam edeceğiz!

IP: 77.83.201.162:7777

Simit

tahaonfroy

bir zaman en zevk aldıgım server bir zaman en nefret ettiğim server ama tükenmiş olmasına üzüldüm denebilir pederweiss lol .d

DracDonix

Alıntı yapılan: tahaonfroy - 04 Kasım 2019, 23:38:09
bir zaman en zevk aldıgım server bir zaman en nefret ettiğim server ama tükenmiş olmasına üzüldüm denebilir pederweiss lol .d

:D

İmzanız forum kurallarına uymamaktadır. (daha küçük boyutta bir imza seçiniz.)

caparol

_TrusteD_

_TrusteD_

Vengeance

Sunucu aktifliğini yitirdiği için kilitlenip arşive taşınmıştır, konuyu tekrar aktif etmek isterseniz herhangi bir moderatöre ulaşın.