GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi
29 Kasım 2024, 01:52:55

[SMF]sensationtheme

Başlatan evol, 06 Ocak 2019, 06:16:12

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

evol

iznim olmadan kişi veya kişilerden temayı alarak kullanmaya kalkmaları ve temanın altına da küçük bir çocuk gibi kendi isimlerini yazdıkları için, temanın herhangi bir özelliği kalmamıştır. Kullanmak isteyenler istediği gibi kullanabilirler.

temanın noveltye ait olmadığına ait ekran görüntüsü;

kaldırılmadan bakarsınız xd

indirme linki
Son düzenlenme: 06 Ocak 2019, 06:23:10 matchless

AyazDuru.

Emircan on the here, ya birşeyide kendileri yapsalar be.

Linda

VialseTR

paylaşman güzel birşey ama galiba hatalı

evol

Alıntı yapılan: VialseTR - 15 Ocak 2019, 22:06:04
paylaşman güzel birşey ama galiba hatalı
Hata yok, gerekli sql bağlantılarını yaptığınız dahilinde kullanabilirsiniz.

Libbyphay

daha paylaştığınız temalar bozuk  gidin 2 - 3 birşey öğrenin öyle iftira atın biz kanıtımızı sunduk buyrun şikayet edin konumuzu kötülemeyin.
Son düzenlenme: 22 Ekim 2019, 22:57:55 Libbyphay

Founder & Management
Libbyphay

evol

Alıntı yapılan: Libbyphay - 22 Ekim 2019, 22:55:43
daha paylaştığınız temalar bozuk  gidin 2 - 3 birşey öğrenin öyle iftira atın biz kanıtımızı sunduk buyrun şikayet edin konumuzu kötülemeyin.

Kardeşim man kafa mısın? Sql bağlantısı olmadığı için o tarz bir hata ile karşılaşıyorlar. SMF dizinine baglan.php yi oluşturup, bağlantıyı sağladıktan sonra hata ortadan kalkıyor.

Doğrular her canını acıttığında soluğu kapımda alma, işine bak. Kullandığınız tema bana ait ve bana iş öğretmeye çalışıyorsun. Daha fazla rahatsız etmemeni umuyorum. Eğer geliştirici ekibine ve kendine çok güveniyorsan sıfırdan bir tema yazmakla başlayabilirsiniz, insanların temasını alıp renklerini değiştirip altlarına isim yazarak tema size ait olmuyor, uyandırayım.
Son düzenlenme: 22 Ekim 2019, 23:50:12 Hosselen

DracDonix

Zaten halen aktif olan bir yabancı RPG serverine tıpa tıp benzeyen bir tema paylaşman neyi değiştirdi ?

İmzanız forum kurallarına uymamaktadır. (daha küçük boyutta bir imza seçiniz.)

evol

Alıntı yapılan: DracDonix - 27 Ekim 2019, 08:48:48
Zaten halen aktif olan bir yabancı RPG serverine tıpa tıp benzeyen bir tema paylaşman neyi değiştirdi ?
Phpbb den SMF'ye uyarladım :) ve başka kişilerin eline geçip kullanması dahilinde kendi emeğimi paylaştım. Bilmediğin konu hakkında yorum yapman neyi değiştirdi? İlk önce baştan aşağı bir okuyun algılayın ve yorum yapın, profilinizde gözüken ileti sayısının hiçbir özelliği yok.
Son düzenlenme: 05 Kasım 2019, 20:59:14 Hosselen

Dwayne

Alıntı yapılan: Hosselen - 05 Kasım 2019, 20:55:45
Phpbb den SMF'ye uyarladım :) ve başka kişilerin eline geçip kullanması dahilinde kendi emeğimi paylaştım. Bilmediğin konu hakkında yorum yapman neyi değiştirdi? İlk önce baştan aşağı bir okuyun algılayın ve yorum yapın, profilinizde gözüken ileti sayısının hiçbir özelliği yok.

Açık koyarak çok büyük iyilik ettin , bravo...

evol

Alıntı yapılan: Reaper - 05 Kasım 2019, 21:59:11

Nereye açık koymuşum? Kanıtlayabilir misin?

Dwayne

Alıntı yapılan: Hosselen - 05 Kasım 2019, 22:33:54

Tabi, mysql'den başlayayım , daha sonra profil , yönetim vs hiçbirine girmiyor. Konu açınca posbit sıkıntılı

evol

Alıntı yapılan: Reaper - 06 Kasım 2019, 21:35:42
Alıntı yapılan: Hosselen - 05 Kasım 2019, 22:33:54

Tabi, mysql'den başlayayım , daha sonra profil , yönetim vs hiçbirine girmiyor. Konu açınca posbit sıkıntılı
Açık nedir? İlk önce bu konu hakkında biraz çalışman gerekiyor sanırım. Bu temada mysql kullanıldığı için php versiyonun ile alakalı sıkıntı olabilir, mysql'i, mysqli ile değiştirerek test edebilirsin. Tema dosyalarına tekrar baktığımda ise scripts klasörünü eksik yüklediğimi fark ettim, indirme bağlantısını aşağıda bırakıyorum.

Açık bırakmışsın gibi saçmalıklarla değil de, sorunun nereden kaynaklandığını bulmalısın :) Ben burada ücretli bir hizmet sunmuyorum ve hatalarım olabilir, bunu kullanmaya başlamadan önce kabul ettiğini varsayıyorum.

https://www.solidfiles.com/v/DK6eVDwPA3yVM