GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

8 Suriyelinin Bıçaklı Saldırısına Uğrayan 16 Yaşındaki İsmail Bayar Kurtulamadı

Başlatan Uzzy, 24 Ekim 2019, 15:17:45

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Uzzy

Suriyeliler'in bu ülkede işi yoktur. Artık Suriyelileri bu ülkeden kovalamamız gerekiyor. İnsanlarımızı öldürüyorlar. Bizim askerlerimiz Barış Pınarı Harekatı yapıp onların ülkesinde savaşırken onlar bizim ülkemizde bizim masum insanlarımızı öldürüyorlar! Irkçılık değil yaptığım ama ülkedeki yüksek suç oranının tek sebebi bu vatan hainleridir.

Gencecik bizden 2-3 yaş küçük bu çocuğun ne suçu vardı ailesi ne zorluklarla büyüttü sırf suriyeliler tarafından öldürülsün diye mi? Tecavüzü bitmiyor cinayeti bitmiyor bunlar durdurulmalı artık!

Alıntı
MİLLİ FUTBOLCUYMUŞ
İsmail Bayar'ın futbolcu olduğu ve U19 Milli Takım forması giydiği ortaya çıktı.Beşiktaşlı olduğu öğrenilen Bayar için Siyah-Beyazlı taraftarlardan da olaya tepki mesajları atıldı.

https://tele1.com.tr/sekiz-suriyelinin-bicakli-saldirisina-ugrayan-16-yasindaki-ismail-bayar-yasam-mucadelesini-kaybetti-94388/?tag=donanimtr01-21&ie=UTF8&language=tr_TR

Desky

Silahım olsa suriyelileri delik deşik ederim. Bu haberi biliyorum 8 kişi birisini bıçaklamak ne demek şerefsiz soysuzlar.

Dwayne

Alıntı yapılan: Desky - 24 Ekim 2019, 18:49:06
Silahım olsa suriyelileri delik deşik ederim. Bu haberi biliyorum 8 kişi birisini bıçaklamak ne demek şerefsiz soysuzlar.
Olsa bile yapamıyorsun. Kendimden biliyorum. Devlet adamdan sayıyor hapise giren yine kötü olan sensin. Gün geçtikçe türüyorlar hepsinin elinde 2 çocuk , çocuk arabasında 2 çocuk , karnındaki de cabası. Halkın bu şekilde baş edeceğini sanmıyorum.

Lineopth

Namussuzlar 16 yaşında çocuktan ne istediniz alçaklar? Dünyanın en pis varlıkları ve doğru diyorsun dostum bizim askerlerimiz onların ülkesinde savaşıp ölsün onlar burada bizimkileri öldürsün ve kızlarımıza tecavüz etsin. Namussuzlar bunlar namussuz

TheLucifer

Medcezir

Daha iyi günlerimiz.  Allah rahmet eylesin.
Son düzenlenme: 25 Ekim 2019, 17:24:18 Medcezir

laéx

Ben bu suriyleilerin ta kökünü si*iyim bu kadar o**spu çocukları görmedim, ne suçu vardı lan çocuğun ? Yanlış anlamayın ama suriyelileri sevmiyorum. Vatan hainleri işte ya ne beklersin bunlardan ? Allah rahmet eylesin, daha iyi günlerimiz.

starhan01

Alıntı yapılan: LaexTR - 25 Ekim 2019, 18:36:11
Ben bu suriyleilerin ta kökünü si*iyim bu kadar o**spu çocukları görmedim, ne suçu vardı lan çocuğun ? Yanlış anlamayın ama suriyelileri sevmiyorum. Vatan hainleri işte ya ne beklersin bunlardan ? Allah rahmet eylesin, daha iyi günlerimiz.

Dünyada Arap ırkı kadar Barbar insan türü bulunmamaktadır...!
Araplar Menfaatçi insanlardır. kendisinden başka hiçkimseye hayırları yoktur Arap ırkı annesini babasını bile kendi menfaati için öldürür ben bunu hep söylerim
Aynı şeyi sanada söylemiştim bi kaç ay önce volkan hatırlatırım...!

ALLAH Rahmet eylesin

NexoR

Valla ister ırkçılık olsun ya da başka bir şey. Bu suriyelilerin ülkemizden gitmesi gerekiyor. Devlet kendi halkını besleyeceği yerde gidip bunları besliyor. Bide yetmezmiş gibi vergileri de bize kitliyorlar ama suriyelilere gelince ne vergi var ne de başka bir şey.

laéx

Alıntı yapılan: NexoR - 25 Ekim 2019, 18:50:03
Valla ister ırkçılık olsun ya da başka bir şey. Bu suriyelilerin ülkemizden gitmesi gerekiyor. Devlet kendi halkını besleyeceği yerde gidip bunları besliyor. Bide yetmezmiş gibi vergileri de bize kitliyorlar ama suriyelilere gelince ne vergi var ne de başka bir şey.
Valla ne dedikleri önemli değil suriyelilerin ta an** ır**ını si***yim ne ban atarlarsa atsınlar s***mde değil
Son düzenlenme: 25 Ekim 2019, 18:53:40 lacosapalm

lacosapalm

Konu Dışı bölümünde bazı kurallara esnek davranılmaktadır. Ettiğiniz küfürleri sansürlediğiniz sürece herhangi bir sorun teşkil etmemektedir. Ancak bu esneklik, forumdaki herhangi bir kullanıcıya küfür edebileceğiniz anlamına gelmiyor.
İyi forumlar dilerim. :polis:
Son düzenlenme: 25 Ekim 2019, 19:00:57 lacosapalm
- S O N

ElChapo

Suriyelilerden vergi alınsaydı tüm suriyeliler derhal evlerine giderdi fakat bunu yapmıyorlar bu eziyeti kendi vatandaşına yapan bir zihniyet başta var.

ayazcik

Hypher

Alıntı yapılan: ElChapo - 25 Ekim 2019, 19:32:36
Suriyelilerden vergi alınsaydı tüm suriyeliler derhal evlerine giderdi fakat bunu yapmıyorlar bu eziyeti kendi vatandaşına yapan bir zihniyet başta var.

boooş