GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

[01.11.2019]Azkaban PRISONRP! [V0.1BETA]

Başlatan geowicgang, 23 Ekim 2019, 21:00:08

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 5 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

geowicgang

Alıntı yapılan: Prison RolePlay?
Prison? Türkçe karşıtı; Hapis, hapishane ve cezaevi olan kelime.
Prison Roleplay konseptini denemek, aynı zamanda yapmak isteme sebebimizin başlıca sebebi kökleşmiş ve rol desteği olmayan sunuculardır.
Hapishane konsepti, bir sunucu tarafından denenmiş ama başarılı olamamış bir konsept. Bizim tezimize göre, eğer sunucu yöneticileri, yönetici gibi değilde oyuncunun oluşum/birlik üyesi veyahut kardeşi gibi davranır ise bunu başarabilir. Yapacağımız tek şey oyunculara destek olmak olacak.

Alıntı yapılan: Hapishane? Hikaye?
Azkaban Merkezi Cezaevi'ndeki mahkumlar parmaklıklar ardında iş yürütürken, yöneticiler de cezaevinin ihtiyaçları için harcandığını öne sürdükleri karlarını riske atmamak için bu duruma göz yumuyor. Hapishane aşırı kalabalık... Ranzalar geniş hücrelerin duvar diplerine yan yana dizilmiş halde. Mahkum yakınları aile üyelerini diledikleri gibi ziyaret edebiliyor. Mavi ceketli hapishane memurları vızır vızır hareket ediyor; içeri yiyecek, tütün ve para taşıyor. Bir köşede bir müzik grubu ellerinde elektrogitarlarıyla prova yaparken, bir başka köşedeki grup televizyonda futbol maçı seyrediyor. Cezaevinin müdür yardımcısı Carlos Polanco, Associated Press'e yaptığı açıklamada, "Burayı mahkûmlar yönetiyor. Biz sadece dış güvenlikten sorumluyuz. Ama çizgiyi geçtikleri anda ateş edeceğimizi de biliyorlar" diyor.

Alıntı yapılan: Rol?
Rollere yapacağımız katkılar, bir Felsefe dersindeymiş gibi hissetirecek sizi, çünkü;
Hayal gücü geniş bir ekibe sahibiz. Hayal gücünün sadece bize ait olması bir şey değiştirmeyecek, burada sizler bize yardımcı olacaksınız. Kalıplaşmış siyahi konsepti ile herkesi bir bahçede görmek istemiyoruz. Bir Hispanik veyahut ARYAN çetesi bizi sevindirecek aynı zamanda bir bir birimize fikir alışverişi için el verişli bir zemin yaratacak. Kasım ayının güneşinde görüşmek dileği ile!

0.02)GYM sistemi zorlaştırıldı, aynı zamanda dövüş sistemi ile bağdaştırıldı. Bkz; kas seviyesi bir olan bir kişi bir yumruk ile -1hp götürüyor ise kas seviyesi üç olan kişi -5hp götürecek.

0.01)Basketbol oynarken, rakipten top çalamıyordunuz. Düzeltildi.

Son düzenlenme: 24 Ekim 2019, 00:18:20 lacosapalm Sebep: Konu ön eki eklendi.

Utherz

Doğrular ve yanlışlar yoktur, sadece yorumlar vardır.

geowicgang

Alıntı yapılan: BerkayTuran - 23 Ekim 2019, 21:13:35
Uzun süreceğini düşünmüyorum.
Tezini çürüteceğime(ize) emin olabilirsin.

Lenox

Shlimazl

Başarılar prison modları bazı sitelerde var umarım çalıntı değildir CTRL F görmek istemeyiz.

Renk0

Suicade in my mind...

Zeta

geowicgang

Alıntı yapılan: Ska - 24 Ekim 2019, 16:03:46
Güzel ve her şeyden aykırı güzel bir rol ortamı olacağını düşünüyorum.. prisonun uy****rucu karteli olmaya hazırım :d
hayal etmek, başarmanın yarısıdır.
Alıntı yapılan: Zeta - 23 Ekim 2019, 23:31:40
Harry Potter rolü yapabilirmiyim ?
malfoy tercih
Alıntı yapılan: Renk0 - 23 Ekim 2019, 23:13:48
Başarılar aşkm.
<33Alıntı yapılan: JADE - 23 Ekim 2019, 21:40:34
Başarılar prison modları bazı sitelerde var umarım çalıntı değildir CTRL F görmek istemeyiz.
... eh, kısmen diyelim. Üzerine eklemelerimiz var ama tam olarak mod bizim diyemeyiz.

Desky

venturlzeds

ReaT

Dostum bunu üzülerek belirtmeliyim ki o modun alt yapısı yok. Şuana kadar açılan prison rp sunucularında en çok oyuncu sayısına ulaşan sunucunun sahibi ceer olarak belirtmeliyim ki herkes ileri giderken 2012 de yazılmış bir modu kullanmak ve hatta geliştirmeye çalışmak saçmalık. Sıfırdan ve farklı haritanın yanında özgün sistemler ve rekabet getirici bir hikaye ile açmanızı öneririm ki bu piyasada güzel işler çıkarın, uzun bir süredir samp platformunda bulunmuyordum ama tekrar aralıklarla geziniyorum. Herhangibi bir konuda yardım istediğiniz takdirde yardım edebilirim. Oyun modunda yaptığınız değişiklikler küçük oynamalar bunlarla o moddan birşey beklemeyin. İllaha bu modu kullanacağız diyorsanız kayıt veri tabanını SQL'e geçirin. Başarılar :)

laéx

Başarılar, uzun zamandır pr rp görmemiştim. Umarım tutar.

thekdr13

Gravity Roleplay - Soon
███████████████████  %2

Unknown

Güzel olacak gibi duruyor, tabikide yönetebilirseniz ..

Discord adresiniz var mı ?

Roleplayer

Zamanında farklı platformlarda oynayıp insanların değerlerine hakaret eden, ve bulunduğu bir çok platformdan aldığı yasaklama / diğer cezalar sonucu men edilen 14-15 yaşındaki bir çocuğun ( bir hakaret veyahut kışkırtma kelimesi değil, bu yaşlarda olduğu için ) açtığı kadrosu, sitesi ve diğer bütün ayrıntıları belli olmayan bir sunucu.

Neredeyse bir çok platformda bir çok kişi tarafından mimlenmiş birisisin, ilave olarak bu yaşlarda bulunduğun için sunucunun gelir-giderleri kimin tarafından karşılandığı, web sitesi - hosting ve diğer maddi kısımlarının kimin cebinden çıkacağı kadronun kim olduğu ve benzeri bir çok soruların aklıma takıldığı bir proje. Ne yazık ki tek bir grafiker tutup yapılan üç adet grafikle bir yerlere gelemeyeceksiniz, ne yazık ki üzücü fakat doğru bir tespit. İlave olarak lütfen, bu yaştayken ve hala bu nickini kullanabiliyor iken - insanlara ve dini, ailevi değerlerine ettiğin hakaretler hala nickinle birlikte duruyor iken - bu tür bir projeye kalkışma. Evet belki de diğer sunuculara özenip para kazanma ve harçlık çıkarma hevesin olmuş olabilir, doğal bir durum lakin üzücü bir şekilde bu tür bir şey olmayacak ve bu tür bir kişiliğe sahip değilsin.